صفحات majidonline در mozila

kami_mz

Well-Known Member
خيلي عذر مي خوام ولي اين چه مشکلي داره؟ نکنه منظورتون فارسي نويسيشه؟ اگه اين طوره بايد عرض کنم که مشکل از کد مورد استفاده است.

rahincom

Member
kami_mz گفت:
خيلي عذر مي خوام ولي اين چه مشکلي داره؟ نکنه منظورتون فارسي نويسيشه؟ اگه اين طوره بايد عرض کنم که مشکل از کد مورد استفاده است.
من فكر مي كنم منظور ايشون از وسط چين نيودن تكست باكس هست!!!

sirvan

Member
rahincom گفت:
kami_mz گفت:
من فكر مي كنم منظور ايشون از وسط چين نيودن تكست باكس هست!!!
خوشم میاد که باهوشی.
این همه دقت در جزئیات و زیبایی سایت شده، این یه مورد کوچولو رو هم گفتم شاید از قلم انداخته اند.
هر چند که الانم نداره.

saman_sweden

Active Member
آده متاشفانه اين مشكلا ت انجمن در ساير مرورگرها وحود داره كه فارسي را نميشه خوب ديد بعضي حرفها عوضي نوشته مي شود

اين ايراد انجمن نيست بلكه ايراد مرور گر است البته آقا مجيد ميتونه با قرار دادن يه حاوااسكريپت كوچك ميتونه اين اجازه را به مرورگرها بده فارسي را خوب بخونه

sirvan

Member
من که با فارسی بودن انجمن اصلا مشکل ندارم البته با موزیلا

H-assan

Well-Known Member
من هم با موزیلا کار می کنم در تایپ فارسی مشکل دارم یعنی باید در ویندوز فارسی کنم (از فارسی ساز ویندوز استفاده می کنم در موزیلا ) و دیگه اینکه همین طور در عکس می بنید جای فرستادن پیغام در گوشه سمت چپ هست و همین طور دکمه شاخه برای ارسال فایل در موزیلا در همون ردیف گوشه سمت چپ هست

sirvan

Member
تعجب میکنم
من هیچ فارسی سازی ندارم و مشکلی هم در تایپ فارسی همانطور که میبینی ندارم.
چه در XP و چه در 2000.لینوکس رو نمیدونم.

sirvan

Member
Mohi Design گفت:
خب شما IE نصب كنيد ...

(عجب ايده ؟سوسياليستي؟ بود!!!)
چون موضوع رو خیلی خوب درک کردی منم حرفت رو گوش میکنم و همینی که گفتی رو انجام میدم .
راستی تو فتوشاپ کار میکنی؟

Mohi Design

Member
sirvan گفت:
Mohi Design گفت:
خب شما IE نصب كنيد ...

(عجب ايده ؟سوسياليستي؟ بود!!!)
چون موضوع رو خیلی خوب درک کردی منم حرفت رو گوش میکنم و همینی که گفتی رو انجام میدم .
راستی تو فتوشاپ کار میکنی؟
كم بيش آره ... ولي نه حرفه اي حرفه اي ...

جدیدترین ارسال ها

بالا