صداهای مرموز!!!

Salar

Active Member
1. من وقتی می خوام کامپیوترم رو خاموش کنم یه صداهایی می شنوم....صداها مثل وقتیه که تو ویندوز پیغام خطا می ده....مثل تان ...یا یه چیزی تو این مایه ها....
2. وقتی می خوام کامپیوترم رو خاموش کنم یه سری پیغامهای خطا میاد بالا که میگه یه فایل dllپیدا نشد!!! و اگه رو ok کلیک کنم دوباره میاد و وقتی چندین بار این کار رو می کنم تازه آقا خاموش میشه!
3. چطوری یه برنامه رو کلآ از تو کامپیوتر پاک کنم....من قبلا اگه نمی تونستم تویه مودوس معمولی ویندوز پاک کنم می رفتم یه جایی دیگه (وقتی قبل از اینکه ویندوز بالا میاد F8 رو کلیک می کردم) و از اونجا پاک می کردم...حالا شما راهی چه راهی رو پیشنهاد می کنید!

ممنونات
:wink:

Salar

Active Member
نمی دونم والا...من مبتلا شدم....من کمک خواستم نخواستم نظر بدین!!!
ممنون...

anti-life

Active Member
بابا اين كه نشد راه حل.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
4- بعد از نصب کامل ویندوز، راه اندازها، patch های ضروری ، آنتی ویرویس Panda را نصب کنید و آنرا بروز رسانی کنید.

6- از مرورگر Mozilla بجای Internet Explorer استفاده کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

اين راه حل بيشتر شباهت به تبليغات Mozilla و Panda بودش.

در مورد DLL به احتمال قوي يه برنامه كه رو start up فعال هستش خراب شده.

در مورد پاك كردن ميتوني با كليد F8 و بعد safe mode برنامه رو پاك كني.....نشدم format كني :lol:

:tavajo: در مورد Panda بگم سعي كن اگه تنها نصبش كني....آخه من يه بار Mcfee داشتم پاكش كردم كه Panda نصب كنم ولي وقتي restart شد ديگه بالا نيومد.

ولي با اين اوصافي كه تو گفتي تو < چرتكه upgrade شده داري > يه شوخي بود جدي نگير.

انشالله فهميدي .

جدیدترین ارسال ها

بالا