parsgibit
Member
+ در مورد لحن صحبت هم تا وقتی آدم با افراد درست صحبت نکنه نمیشه توقع زیادی داشت
اينو در جوابه اين خييييليي خوب اومدي !!:d
ولی خیلی با مردم بد حرف می زنن
+ در مورد لحن صحبت هم تا وقتی آدم با افراد درست صحبت نکنه نمیشه توقع زیادی داشت
ولی خیلی با مردم بد حرف می زنن
این سرعتی که اول دانلود نشون میده رو زیاد در نظر نگیر چون معمولا اول که دانلود شروع میشه همین طور هست و بعد کم میشه. برای خود من هم به همین شکله.البته بیشتر مواقع تو سایت تست سرعت speedtest.net بالای 128 دانلود رو نشون میده معمولا رقمهای باور نکردنی 200 تا400 رو دارم البته گاهی هم کمتر از 100
این سرعتی که اول دانلود نشون میده رو زیاد در نظر نگیر چون معمولا اول که دانلود شروع میشه همین طور هست و بعد کم میشه. برای خود من هم به همین شکله.
البته دوستان بلد هستند اما جهت یادآوری بد نیست اشاره کنم به مسیرشBy default, the Packet Scheduler limits the system to 20 percent of the bandwidth of a connection, but you can use this setting to override the default.
If you enable this setting, you can use the "Bandwidth limit" box to adjust the amount of bandwidth the system can reserve.
If you disable this setting or do not configure it, the system uses the default value of 20 percent of the connection.
http://rapidshare.com/files/19967049/SwiftDog.NetScream.v1.2.26.2007-ENGiNE.rar
pass: AdaMskI
خوب دوست عزيز اگه قرار دادي رو كه امضا كردي بخوني مي بيني نوشته نا متناوبواالله ما تو اینجا یعنی قم هم با صبا نت مشکل داریم هم نداریم !!
من یه خط 64 کیلو بایت دارم ولی یه موقع هایی دانلود می کنه با سرعت 42 تا 70 کیلو بایت بر ثانیه ولی یه موقع هایی می شه 2 الی 12
تو قم یکی از پر سرعت ترین هاست توی قم اینا هستن
پارس آنلاین ( سرعتش افتضاحه یعنی بهتر بگم 256 پارس آنلاین برابری می کنه 64 صبا نت )
قم آوا که شنیدم محشره !؟؟
صبا نت
و امام صادق که خیلی توپه ولی مشترکین خیلی خیلی خصوصی داره !!