AREF
مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.با لاخره منم سیستم خریدم.
cpu : intel core i7 2600k
ram : corsiar 16 GB vengence
mb : asus P8P67
آغاز review
اول از سیستم رو روشن کردم و با فضای گرافیکی bios برخوردم که در جای خود واقعا جالب بود.
جالبه توی همون صفحه اول اول bios میشه تنظیمات اورکلاک رو اعمال کرد!
ویندوز در عرض کمتر از20 دقیقه نصب شد و صدای دیلینگ ویندوز شنیده شد!
درایورها ایکی ثانیه نصب شد.من تو سیستم قبلیم با asus ai suit همیشه 15 درصد اورکلاک میکردم.
اینجا دیدم برای اورکلاک 4 نوع آبشن وجود داره.راستش چون پول سیستم رو وافعا با بدبختی جمع کردم زیاد مانور ندادم.اما یه لحظه ور رفتم دیدم در عرض ایکی ثانیه فرکانس رو از 3.4 با 4.4 با فن استوک رسوندم.یعنی 30 درصد اورکلاک .دیدم سیستم مثل رخش داره کار میکنه.اما وقتی رندر بیشتر از 2 دقیقه طول کشید دیدم دما از 85 بالاتر رفت و ترسیدم.رندر رو کنسل کردم و سیستم رو ریست کردم...
اما جالب بود.یه قسمت داره میشه دستی نوشت مثلا من فرکانس 3.8 میخوام.خیلی ساده بدون هیچ راه پیچیده.راستش من اول خواستم asus p8p67 pro بگیریم.اما دیدم 80 تومن گرون تره و عملا هیچ آبشن خاصی نسبت به اینی که من گرفتم نداره.پس بیخیال شدم.
مکس رو نصب کردم و وارد مرحله تازه ای از رندگی شدم.
از خوشحالی عرق کرده بودم و دلم قنج میرفت. تقریبا شبیه لحظه ای بود که سر سفره عقد بله گفتم!! البته امروز کیفش بیشتر بود!! اگه همسرم این پست رو بخونه دیگه من رو نمی بینین!!
خیلی هیجان زده شدم.دیدم رندر وقتی شروع میشه 8 تا براکت حرکت میکنه. یه جورایی کف کرده بودم!!
رفتم سراغ فایل هایی که از دیروز آماده کرده بودم برای رندر.
evermotion archinteror 14 file 6 همون اتاق خواب معروف
اول با تنظیمات عادی خودش شروع کردم. زمان رندر شد
دیدم زمان رندر شد 9 دقیقه و 30 ثانیه طول کشید.خب این زمان توی cpu قبلی من 30 دقیقه بود! یعنی سیستمم 2.2 برابر قوی شد و این چیزی هست توی بنچ مارک ها هست.اما نکته جالب اینجاست!!
دیدم رندر روی حالت dynamin هست...بردم روی حالت static و دیدم زمان رندر شد 5 دقیقه!! یعنی نصف شد..یعنی سیستم جدیدم 5 برابر سیستم قبلیم!
توی تست بعدی مقدار رم رو روی صفر گذاشتم که از تمام رم استفاده بکنه.
زمان رندر تغییری نکرد...
بعد یکی از پروژه های خودمو رندر گرفتم.
در کمال کف کردن دیدم 9 ساعت رندر شد 1 ساعت 44 دقیقه!!
شکر خدا کاملا از سیستمم راضی هستم.
به همتون پیشنهاد میکنم که برین سراغ چنین سیستمیی..
البته هنوز تست کرایسیس نگرفتم.
cpu : intel core i7 2600k
ram : corsiar 16 GB vengence
mb : asus P8P67
آغاز review
اول از سیستم رو روشن کردم و با فضای گرافیکی bios برخوردم که در جای خود واقعا جالب بود.
جالبه توی همون صفحه اول اول bios میشه تنظیمات اورکلاک رو اعمال کرد!
ویندوز در عرض کمتر از20 دقیقه نصب شد و صدای دیلینگ ویندوز شنیده شد!
درایورها ایکی ثانیه نصب شد.من تو سیستم قبلیم با asus ai suit همیشه 15 درصد اورکلاک میکردم.
اینجا دیدم برای اورکلاک 4 نوع آبشن وجود داره.راستش چون پول سیستم رو وافعا با بدبختی جمع کردم زیاد مانور ندادم.اما یه لحظه ور رفتم دیدم در عرض ایکی ثانیه فرکانس رو از 3.4 با 4.4 با فن استوک رسوندم.یعنی 30 درصد اورکلاک .دیدم سیستم مثل رخش داره کار میکنه.اما وقتی رندر بیشتر از 2 دقیقه طول کشید دیدم دما از 85 بالاتر رفت و ترسیدم.رندر رو کنسل کردم و سیستم رو ریست کردم...
اما جالب بود.یه قسمت داره میشه دستی نوشت مثلا من فرکانس 3.8 میخوام.خیلی ساده بدون هیچ راه پیچیده.راستش من اول خواستم asus p8p67 pro بگیریم.اما دیدم 80 تومن گرون تره و عملا هیچ آبشن خاصی نسبت به اینی که من گرفتم نداره.پس بیخیال شدم.
مکس رو نصب کردم و وارد مرحله تازه ای از رندگی شدم.
از خوشحالی عرق کرده بودم و دلم قنج میرفت. تقریبا شبیه لحظه ای بود که سر سفره عقد بله گفتم!! البته امروز کیفش بیشتر بود!! اگه همسرم این پست رو بخونه دیگه من رو نمی بینین!!
خیلی هیجان زده شدم.دیدم رندر وقتی شروع میشه 8 تا براکت حرکت میکنه. یه جورایی کف کرده بودم!!
رفتم سراغ فایل هایی که از دیروز آماده کرده بودم برای رندر.
evermotion archinteror 14 file 6 همون اتاق خواب معروف
اول با تنظیمات عادی خودش شروع کردم. زمان رندر شد
دیدم زمان رندر شد 9 دقیقه و 30 ثانیه طول کشید.خب این زمان توی cpu قبلی من 30 دقیقه بود! یعنی سیستمم 2.2 برابر قوی شد و این چیزی هست توی بنچ مارک ها هست.اما نکته جالب اینجاست!!
دیدم رندر روی حالت dynamin هست...بردم روی حالت static و دیدم زمان رندر شد 5 دقیقه!! یعنی نصف شد..یعنی سیستم جدیدم 5 برابر سیستم قبلیم!
توی تست بعدی مقدار رم رو روی صفر گذاشتم که از تمام رم استفاده بکنه.
زمان رندر تغییری نکرد...
بعد یکی از پروژه های خودمو رندر گرفتم.
در کمال کف کردن دیدم 9 ساعت رندر شد 1 ساعت 44 دقیقه!!

شکر خدا کاملا از سیستمم راضی هستم.
به همتون پیشنهاد میکنم که برین سراغ چنین سیستمیی..
البته هنوز تست کرایسیس نگرفتم.
آخرین ویرایش: