AREF
مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این رو خیلی از دوستان مطمئنا دیدن! چون فیلمش رو ضبط کردم و بصورت پکیج در آوردم دوستان محبت داشتن و من تونستم درخدمتشون باشم.
از کل مراجل کار فیلم گرفتم.بیشتر جنبه آموزشی و تکنیکی داشت.خیلی کار شاخی نیست.طراحی اصلا نشده.طرف گفت فقط 6 تیپ ویلا رو پخش کن بزاریم بنگاه زمین بفروشیم!!
اما خدائیش بحث تکنیکی کار خیلی سنگین و مفید هست.هرکسی خواست پیغام خصوصی بزنه
توی کلی unwarp کار کردم.هم برای آسفالت خیس - برای نرم افزار multi scatter
مراحل کارو بگم
- از اول که فایل اتوکد وارد مکس میشه شروع میشه.
- بعد از اصلاح مدلینگ بعضی از قسمت ها مثلا با استفاده از پلاگین Roof design سقف سفالی درست کردم
- با کمک تکنیک بلاک اتوکد مثلا یه تیپ پنجره ویلا رو درست کردم بعد همزمان 300 تا پنجره دیگه باهم ادیت شد!!
- چمن سه بعدی که مشخص هست.از سیستم vray displacment استفاده شده.
- ساحل سازی که کار نسبتا سختی هست.فکر کنید دریا تا بینهایت ساحل شن ساحل پستی بلندی شیدرسازی زیر آب روی آب مدل سازی اسکله و ....
- و اما چیزی که خودم خیلی تجربه خوبی شد برام... با استفاده از سیستم unwarp یه سطح درست کردم. 5 تا تکسچر با لایه های مختلف توی فتوشاپ ساختم.بعد دونه دونه بردم توی پلاگین بسیار قدرتمند multi sccatter و کاری شد مثلا یه تیکه گل بنفش یه تیک گل صورتی و ...
- متریال سازی تکسچر سازی کثیف کاری آسفالت خیس ( تمامش با سیستم unwarp ) هست.
از کل مراجل کار فیلم گرفتم.بیشتر جنبه آموزشی و تکنیکی داشت.خیلی کار شاخی نیست.طراحی اصلا نشده.طرف گفت فقط 6 تیپ ویلا رو پخش کن بزاریم بنگاه زمین بفروشیم!!
اما خدائیش بحث تکنیکی کار خیلی سنگین و مفید هست.هرکسی خواست پیغام خصوصی بزنه
توی کلی unwarp کار کردم.هم برای آسفالت خیس - برای نرم افزار multi scatter
مراحل کارو بگم
- از اول که فایل اتوکد وارد مکس میشه شروع میشه.
- بعد از اصلاح مدلینگ بعضی از قسمت ها مثلا با استفاده از پلاگین Roof design سقف سفالی درست کردم
- با کمک تکنیک بلاک اتوکد مثلا یه تیپ پنجره ویلا رو درست کردم بعد همزمان 300 تا پنجره دیگه باهم ادیت شد!!
- چمن سه بعدی که مشخص هست.از سیستم vray displacment استفاده شده.
- ساحل سازی که کار نسبتا سختی هست.فکر کنید دریا تا بینهایت ساحل شن ساحل پستی بلندی شیدرسازی زیر آب روی آب مدل سازی اسکله و ....
- و اما چیزی که خودم خیلی تجربه خوبی شد برام... با استفاده از سیستم unwarp یه سطح درست کردم. 5 تا تکسچر با لایه های مختلف توی فتوشاپ ساختم.بعد دونه دونه بردم توی پلاگین بسیار قدرتمند multi sccatter و کاری شد مثلا یه تیکه گل بنفش یه تیک گل صورتی و ...
- متریال سازی تکسچر سازی کثیف کاری آسفالت خیس ( تمامش با سیستم unwarp ) هست.
آخرین ویرایش: