بی بی کد شهرک ویلایی ساحلی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این رو خیلی از دوستان مطمئنا دیدن! چون فیلمش رو ضبط کردم و بصورت پکیج در آوردم دوستان محبت داشتن و من تونستم درخدمتشون باشم.
از کل مراجل کار فیلم گرفتم.بیشتر جنبه آموزشی و تکنیکی داشت.خیلی کار شاخی نیست.طراحی اصلا نشده.طرف گفت فقط 6 تیپ ویلا رو پخش کن بزاریم بنگاه زمین بفروشیم!!
اما خدائیش بحث تکنیکی کار خیلی سنگین و مفید هست.هرکسی خواست پیغام خصوصی بزنه

توی کلی unwarp کار کردم.هم برای آسفالت خیس - برای نرم افزار multi scatter
مراحل کارو بگم
- از اول که فایل اتوکد وارد مکس میشه شروع میشه.
- بعد از اصلاح مدلینگ بعضی از قسمت ها مثلا با استفاده از پلاگین Roof design سقف سفالی درست کردم
- با کمک تکنیک بلاک اتوکد مثلا یه تیپ پنجره ویلا رو درست کردم بعد همزمان 300 تا پنجره دیگه باهم ادیت شد!!
- چمن سه بعدی که مشخص هست.از سیستم vray displacment استفاده شده.
- ساحل سازی که کار نسبتا سختی هست.فکر کنید دریا تا بینهایت ساحل شن ساحل پستی بلندی شیدرسازی زیر آب روی آب مدل سازی اسکله و ....
- و اما چیزی که خودم خیلی تجربه خوبی شد برام... با استفاده از سیستم unwarp یه سطح درست کردم. 5 تا تکسچر با لایه های مختلف توی فتوشاپ ساختم.بعد دونه دونه بردم توی پلاگین بسیار قدرتمند multi sccatter و کاری شد مثلا یه تیکه گل بنفش یه تیک گل صورتی و ...
- متریال سازی تکسچر سازی کثیف کاری آسفالت خیس ( تمامش با سیستم unwarp ) هست.

R0018.jpg
R0006.jpgR0012.jpgR0007.jpgR0004.jpg

آخرین ویرایش:
کارات حرف ندارن ! فقط ترخدا آخر سالی مارو به قلب درد ننداز !

یه نکته هست که پیدا کردم ! اون دوچرخه سواره با چه دوشواری داره رو شن ها دوچرخه سواری میکنه !

آخرین ویرایش:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام آقا عارف

همون طور که گفتین از کل رندر ها معلومه که خیلی چیز ها از لحاظ تکنیکی داره چون از مولتی اسکاتر گرفته تا آسفالته خیسو سقف ها و غیره اینا کم چیزایی نیستن!!

منم بنگاهی هستم منم بودم اینارو می زاشتم تو بنگامون :wink:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ممنون.آره دوچرخه سواره مال فیلم پست پروداکشن هست چون یه چیز میخواستم که باهاش لایه آلفا رو درس بدم!

sallarmelli

Active Member
کارت خوب عارف ولی من موندم ما ایرانی چه علاقه ای داریم لب ساحل خونه بسازیم سواحل لبنان رو نگاه کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا