شنيدن صداي مودم از اسپيكر؟

Marzban

Well-Known Member
سلا دوستان من یه مشکل کوچیک اگر می شه به من کمک بکنید.
من یک مودم Zoltrix 3 چیپ اینترنال دارم
هر کاری میکنم نمی تونم صدای مودم را از طریق اسپیکر کامپیوتر بشنوم حتی اسپیکر را به پورت مودم وصل کردم باز هم نشد.
باید چکار کنم
خیلی برا مهم است

mori2004

Member
سلام

شما در دو جا مي‌توانيد صداي اسپيكر فعال يا غير فعال كنيد .
يكي در قسمت كنترل پنل - فون اند مودم - پروپرتيس - پنجره مودم و گزينه اسپيكر مودم را آن يا آف كنيد كه اين گزينه براي اسپيكر كيس است
و دومي در قسمت پروپرتيس كانكشن در قسمت جنرال روي دكمه configure كليك كن و تيك گزينه اينيبل مودم اسپيكر را فعال كن .

( ببين اسپيكر كيس سالمه )

موفق باشيد... ./

Marzban

Well-Known Member
دوست عزيز من مي خواهم صداي مودم از دورن اسپيكر هاي خودم يشنوم يعني همون اسپيكر هاپي كه باهاش موسيقي گوش مي دهم

mori2004

Member
از اين كه اشتباه متوجه شدم معذرت مي‌خواهم :? و سعي مي‌كنم حتماْ راهش رو پيدا كنم.

موفق باشيد... ./

mori2004

Member
سلام

فقط بعضي از مودم‌ها هستند كه اين قابليت رو دارند به اين صورت كه شما يه كابل audio از مودم به كارت صداتون وصل مي‌كنيد و صداش در مي‌آيد.

( فقط بعضي از مدلها )

موفق باشيد... ./

sambol

Active Member
مرزبان جون خيلي شانسي اتفاق ميفته كه درست از آب بياد هم به مادر برد هستش هم به مودم من و رفيقم دو تا مودم عين هم داريم ولي مين اون گيگا هست ماله من ايسوس ماله من صدا از اسپيكر ميده بيرو ولي ماله اون نميده هر كاري هم كرديك درست نشد ولي رو مادر برد من يه جا ماله سوند مودم داره كه يه سوكت بهش مي خوره ولي ماله رفيقم نداره اگه در نمياد نمي شه كاريش كرد تا اونجا كه من تجربه دارم وسعي كردم ولي بازم نمي گم 100٪ نمي شه

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
مرزبان جان خروجي ايديو داره مودم شما يا نه

جدیدترین ارسال ها

بالا