Fa شناختن درایو سی دی رام واجرای بر نامه از روی سی دی

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اصلا عکسی نیست فقط انگار بین دو خط نوشته فاصله انداختی و چیزی نیست صدرصد اشکال از کار شماست

mbsa

Active Member
سلام
این کد را باید در محل آدرس فایل به جای آدرس ثابت وارد کنید
مثلاً برای بخش فایل ali.wav از پوشه ی music باید آدرسی مانند SrcDir>\music\ali.wav>
برای برنامه تعریف کنید
تصویر ضمیمه را بیبن بهت کمک می کنه.

پیوست ها

• Untitled.gif
    Untitled.gif
    59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8

midony

Member
سلام mbsa
به روشی که شما گفتین کارو انجام دادم روی سی دی هم رایت کردم برنامه پلی نشد که هیچی اتوران هم اجرا نشد

آخرین ویرایش:

midony

Member
تکرار پست 15 دوستان گفتن عکساش دیده نمیشن این بار عکسها دیده میشن
لطفااینجا توظیح بدین
Music.mp3 اسم فایل هست Music فولدر فایل هست <SrcDir> دستور اجرای فایل یا فایل های برنامه از فولدر کنار اتوران روی سی دی درسته یا نه
اگر درست است من این ادرسو کجا بنویسم
حالا این ادرسو داخل اون چهار خانه صورتی رنگ که در عکس پایین شماره 1 هست بنویسم
یا این که این ادرسو داخل اون چهر خانه صورتی رنگ که در عکس شماره 2 هست بنویسم

شماره 1

123683.jpg

شماره 2

123684.jpg

ازدوستان خیلی ممنون

midony

Member
سلام loo30fer
سیستم من فایل شمارو نمیشناسه
من هم نمیدونم فایل شما فرمتش چییه
این فایل پی اچ پی رو چند بار دیدم چون نتونستم بازش کنم سر در نیاور دم
خیلی ممنونم از شما امظا دوست شما اقای منتظر

farzandanerooz

New Member
عدم اجرای اتوران پس از رایت

سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز

مشکلی که برای من پیش اومده اینه که : من اولین بار نیست که پروژه مالتی مدیا می سازم اما ایندفعه پس از ساخت پروژه م ، وقتی بطور کامل روی دی وی دی ریختم ؛ اتورانش کار نکرد

البته این پروژه نسبت به پروژه های دیگه م سنگین تر بود ، به طوریکه حجم فایل ساختاری و پروژه ایش 21 مگابایت شد و خروجیش 12 مگابایت شد

مشکل می تونه از چی باشه ؟

با تشکر

midony

Member
دوست عزی زسلام
من خدم شاگردم شما باید از استاد سوال بپرسید
تبقه قوانین سایت باید پست بزنین ودر پست خدتون منتظر جواب اساتید محطرم باشین
اگر اساتید لطف کنن جواب سوال شمارو همین جا هم میدن که این فیظ اساتید محترم شامل حال من هم میشه

loo30fer

دوست عزیز فایلی که براتون پیوست کردم فشرده شدست که باید با برنامه Winrar از حالت فشرده خارجش کنید
امضای من منظورتونه یا عکسم

midony

Member
ممنون از loo30fer
Winrar روی سیتمم انستال هست فایلو نمیشناسه ونمیتونه بازش کنه دیگر فایل های زیپ رو باز میکنه اما اینو نمیتونه

منظورم از امظا
یعنی این نوشته که دوست شما اقای منتظر جای نوشتنش کجاست در امظا خودم
یعنی این مطا لب بالا رو کی نوشته اقای منتظر نوشته کو امظاش اینم امظاش

بطور مثال امظا حسین پور
امظا حسن پور
امظا احمدی
امظا محمدی
امظا دوست شما اقای منتظر

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
تکرار پست 15 دوستان گفتن عکساش دیده نمیشن این بار عکسها دیده میشن
لطفااینجا توظیح بدین
Music.mp3 اسم فایل هست Music فولدر فایل هست <SrcDir> دستور اجرای فایل یا فایل های برنامه از فولدر کنار اتوران روی سی دی درسته یا نه
اگر درست است من این ادرسو کجا بنویسم
حالا این ادرسو داخل اون چهار خانه صورتی رنگ که در عکس پایین شماره 1 هست بنویسم
یا این که این ادرسو داخل اون چهر خانه صورتی رنگ که در عکس شماره 2 هست بنویسم
دوست عزيز
راستش سوال شما منو گيج كرده و پاسخي هم كه جناب loo30fer هم دادن گيج ترم كرده.

شما اگه فايل صوتي دارين براي پخش به نامه music.mp3 چرا از شي Video استفاده ميكنيد؟

اگه قصد داريد فايل صوتي رو پخش كنيد پيشنهاد ميكنم با دستور AudioOpen فايل صوتي رو فراخواني و با دستور AudioPlay اون رو پخش كنيد:
کد:
AudioOpen("<SrcDir>\Music\Music.mp3")
AudioPlay()

اگه هم از شي Video براي پخش يك فايل ويدئويي قصد داريد استفاده كنيد پيشنهاد ميكنم تو پنجره خصوصيات ويدئو (يعني همون كادر صورتي تصوير اول) آدرس درج شده رو حذف كنيد.

تو كليدي كه براي پخش فيلمتون تو برنامه قرار داديد تو قسمت MoreAction (يعني همون كادر صورتي تصوير دوم) اين دستور رو بنويسيد:
کد:
VideoLoad("Video","<SrcDir>\Film\film1.avi")
VideoPlay("Video")

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز

مشکلی که برای من پیش اومده اینه که : من اولین بار نیست که پروژه مالتی مدیا می سازم اما ایندفعه پس از ساخت پروژه م ، وقتی بطور کامل روی دی وی دی ریختم ؛ اتورانش کار نکرد

البته این پروژه نسبت به پروژه های دیگه م سنگین تر بود ، به طوریکه حجم فایل ساختاری و پروژه ایش 21 مگابایت شد و خروجیش 12 مگابایت شد

مشکل می تونه از چی باشه ؟

با تشکر

دوست عزيز
اول اينكه بهتر بود قبل از پست زدن جستجو ميكردين و نمونه هاي مشابه سوالتون رو ميديدن. و بعد اينكه سوال شما ربطي به اين مبحث نداره بهتر بود يك مبحث جديد براي سوالتون ايجاد ميكرديد.

اما چون پرسيديد عرض ميكنم دلايل مختلفي براي اتوران نشدن پروژه ممكنه وجود داشته باشه.

مطمئن هستيد كه فايل Autorun.inf كنار پروژتون سالمه و به درستي تو DVD رايت شده يا نه؟

مطمئن هستيد كه فايلتون رو درست رو dvd رايت كردين؟

ضمن اينكه چرا حجم برنامتون اينقدر سنگين شده؟ نميتونستيد عناصر رو كنار پروژه قرار بدين و فراخواني كنيد به جاي اينكه اونا رو داخل برنامه embed كنيد؟

يا اينكه پروژه رو به بخشهاي كوچكتر تقسيم كنيد و بعد فايل اصلي رو كه قاعدتا سبك تر شده اجرا كنيد؟

midony

Member
سلام evil_gates
از توضیحات خوب شما خیلی ممنون
با توجه به توظیحات شما برم کارو شروع کنم
فکر کنم که این بار کار درست از اب در مییاد و من هم اخرش سر ازین ادرس ده ی در مییارم
باز هم ممنونم از شما evil_gates​

loo30fer

دوست عزيز
راستش سوال شما منو گيج كرده و پاسخي هم كه جناب loo30fer هم دادن گيج ترم كرده.

شما اگه فايل صوتي دارين براي پخش به نامه music.mp3 چرا از شي Video استفاده ميكنيد؟

اگه قصد داريد فايل صوتي رو پخش كنيد پيشنهاد ميكنم با دستور AudioOpen فايل صوتي رو فراخواني و با دستور AudioPlay اون رو پخش كنيد:
کد:
AudioOpen("<SrcDir>\Music\Music.mp3")
AudioPlay()
اگه هم از شي Video براي پخش يك فايل ويدئويي قصد داريد استفاده كنيد پيشنهاد ميكنم تو پنجره خصوصيات ويدئو (يعني همون كادر صورتي تصوير اول) آدرس درج شده رو حذف كنيد.

تو كليدي كه براي پخش فيلمتون تو برنامه قرار داديد تو قسمت MoreAction (يعني همون كادر صورتي تصوير دوم) اين دستور رو بنويسيد:
کد:
VideoLoad("Video","<SrcDir>\Film\film1.avi")
VideoPlay("Video")

چون با توضیحاتی که برای مشکل جناب midony مطرح شد و نتونستن مشکل کار رو متوجه بشن گفتم بهتره که یک نمونه براشون قرار بدم که مشکلشون برطرف بشه و تو نمونه از همون دستور Video استفاده کنم و برای این منظور نیاز به یک Video کم حجم داشتم که تو کامپیوترم چیزی جز Video سنگین نداشتم برای همین گفتم از یک آهنگ کم حجم با تغییر پسوند به فیلم استفاده کنم و فکر نمیکنم که آهنگ یا فیلم بودن فایل فرقی داشته باشه چون اون فایل فقط برای نمایش عملکرد صحیح برنامه با آدرس دهی بود

midony

Member
سلام loo30fer
این یکی فایل هم باز نمیشه لطفا به عکس پایین نگاه کنید پیام وین رار هست

123755.jpg

با دابل کلیک روی فایل در وین رار این صفحه میاد بادیدن این صفحه من چیزی نمی فهمم

123756.jpg

لطفا فایل سالم اپلود کن
خیلی ممنونم از شما

midony

Member
سلام
من از استادم حمایت میکنم loo30fer درست میگن اون فایل فقط برای نمایش عملکرد صحیح برنامه با آدرس دهی هست
ولی بهتر انستکه برای یک نواموزتصویر دهی بصورت خیلی دقیق صورت پزیرد چرا برای اینکه
وجود یانبود یک نقته در بعضی موارد ممکن هست ره صد ساله را تغییر دهد

از شما هم ممنونم evil_gates

loo30fer

دوست عزیز این اصلا فایل پیوستی من نیست این فایلی که شما دانلود کنید فکر کنم فایل پیوست شده جناب evil_gates هست که در پست آمار استفاده کنندگان قرار گرفته

midony

Member
سلام evil_gates
باروش شما هم کارو اجرا کردم ولی نه اتوران اجرا شد ونه فایل پلی شد
به همین خاطر من از ابتدای کار تا انتهای کار تصویر گرفتم وشما کارو چک کنید تا معلوم بشه ایراد کار کجاست

123785.jpg

123786.jpg

123787.jpg

123788.jpg

123789.jpg

123790.jpg

این سوال نباید این قدر طول میکشید
باعث زحمت همه شد
اگر بخشش دوستان باشداین سوال اصلا طولی نکشیده
خیلی ممنون از دوستان

midony

Member