Fa شناختن درایو سی دی رام واجرای بر نامه از روی سی دی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اول اينكه تو تصوير دوم جايي كه دستور VideoStop رو نوشتيد. ميشه بگيد چرا دوبار دستور رو استفاده كردين و اينكه چرا تو دستور VideoStop اولي پارامتر آدرس نوشتيد؟ چنين دستور اشتباه هست.

دوم اينكه تو تصوير پنجم جايي كه شما ميخواستيد فايلتون رو كامپايل كنيد و موقع كامپايل شدن پيغام خطايي صادر شده. دقت كنيد كه اين پيغام خطا به خاطر مشكلي هست كه تو فايل Playerbin مسير نصب برنامتون بوده به وجود اومده. اين خطا باعث شده كه اصلا فايل exe پروژه شما به درستي ساخته نشه.

به همين دليل فايل شما اجرا نميشه.

توصيه ميكنم نرم افزارتون رو يكبار حذف و دوباره نصب كنيد و مطمئن بشيد كه از نسخه سالم mmb استفاده ميكنيد.

موفق باشيد.

midony

Member
سلامی گرم توی این هوای سرد

کارو که کرد انکه تمام کرد
این بار کار درست از اب درامد واما توزیحات موقعه انستال برنامه با هشتار انتی ویروس واجرای دستور ریمو از طرف من
قصمتی از فایلهای انستال شده ریمو شده بوده
و اینه دستور ویدیو استوپ رو بردم جای اون دستوری که لازم نبوده اونو پاک کردم دستور ویدیو استوپ رو جای اون گزاشتم
ورفتم کامپایل کردم بعدش کامپایل رو روی سی دی زدم بااجرای سی دی اتوران اجرا شد وبر نامه هم پلی واستوپ شد
خیلی خیلی ممنونم از کمک شما evil_gates

بالاخره با 41 پست من به پا سخ سوال خودم رسیدم​

در اخر باید از استادم جناب loo30fer
تشکر کنم بابت توظیحاته شون مخصوصا اونجا که توظیح دادین منظور از <SrcDir> یعنی کنار فایل (اتوران)
با این جواب شما من به پاسخ سوالم که شناختن درایو سی دی رام بود رسیدم به این شکل که
از اون جاییکه من فایل های بر نامه رو اپن میکردم دمبال کلیدی میگشتم که سی دی رامو اپن کنه
و من فایل های بر نا مه رو از اونجا اپن کنم که این طوری ادرسه سی دی رامو بگیره وبعد بر نامه از روی سی دی اجرا به شه
واین کارو هم میکردم بر نا مه هم درست اجرا می شد ولی در سیستم خودم
چون سیستم خودم نام درایو سی دی رامم اف بود اما از دوستم اف نبود واونجا بر نا مه اجرا نمی شد
با خودم میگفتم حالا که نام سی دی رام در یک سیستم اف هست و در یک سیستم دیگر مثلا اچ هست چه کار کنم
پاتوجه به پاسخی که شمابه این سوال دادین <SrcDir> یعنی کنار فایل (اتوران) دیگه متغیر بودن سی دی رام بی معنابود
و اتو رانی که داخله سی دی درست میشه خودش سی دی رامو پیدا کرده واجرا شده
اتوران در هر درایوی که هست و در هر درایوی که میخاهد باشد در همون درایو با دستور <SrcDir> به جستجو میپردازد
وحالا این دستور <SrcDir> رو کجا وچطوری باید نوشت
که این مشکل رو هم جناب evil_gates
برای من حل کر دن و توضح دادن​

قصه تموم شد
اما حکایت همچنان باقیست​

با تاپیک های جدید
وعناوین مخطلف​

loo30fer خیلی ممنون بابت درس <SrcDir>
evil_gates خیلی ممنون بابت درس VideoLoad

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
خوشحالم كه مشكلتون حل شد. اما اينكه چرا بالاخره بعد 41 پست به پاسختون رسيدين فكر ميكنم به اين خاطر بوده كه آشنايي اوليه كافي با mmb نداريد.

توصيه ميكنم كتاب جناب silvercover رو مطالعه كنيد. كمك زيادي به آشناييتون با اين برنامه ميكنه

جدیدترین ارسال ها

بالا