Fa شناختن درایو سی دی رام واجرای بر نامه از روی سی دی

midony

Member
سلام
مشکله من همینه شناختن درایو سی دی رام واجرای بر نامه از روی سی دی
کل برنامه من با اف پنج درس کار میکنه بعد از رایت روی سی دی باز هم درست کار میکنه
ولی همین سی دی روی سیستم دوستم اجرا نمیشه

اگر توی ادرس دهی بر نامه درایو سی د ی رام من اف هست و از دوستم اج هست چهکار کنم
و ادرس دو ویدیو تصویری و دو موزیک صوتی و چنتا عکس که در درایو های مختلف سیستم بتور مثال اج اف دی هست چطوری این ادرس هارو در درایو سی دی رام بدم ودرایو سی دی رام هم که در هر سیستمی موتغییره
منطزه کمک دوستان و استادان این تاپیک و سایت مجید انلاین هستم

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز اگه میشه سوالتون رو واضح تر بگین که آیا یک برنامه با فایلهاتون تو یکی از درایوهای هارد دارین و میخواین درایو سی دی رام رو پیدا کنید یا اینکه میخواین از برنامتون داخل سی دی فایل هاتون رو از درایوهای هارد پیدا و فراخوانی کنید
ضمنا برای بدست آوردن درایو جاری در برنامه از دستور <SrcDrive> و برای فراخوانی کردن یک فایل در کنار برنامه از دستور <SrcDir> استفاده میشه

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز اگه میشه سوالتون رو واضح تر بگین که آیا یک برنامه با فایلهاتون تو یکی از درایوهای هارد دارین و میخواین درایو سی دی رام رو پیدا کنید یا اینکه میخواین از برنامتون داخل سی دی فایل هاتون رو از درایوهای هارد پیدا و فراخوانی کنید
ضمنا برای بدست آوردن درایو جاری در برنامه از دستور <SrcDrive> و برای فراخوانی کردن یک فایل در کنار برنامه از دستور <SrcDir> استفاده میشه

فكر ميكنم اين دوستمون از آدرسهاي ثابت براي فايلهاشون استفاده كردن و به همين دليل نميتونن تو ساير سيستمها فايلها رو اجرا كنن.

همونطور كه جناب loo30fer هم گفتن براي اينكه فايلهاي شما تو همه سيستم‌ها اجرا بشه لازمه فايلهاي جانبي رو كنار برنامه قرار بديد و براي آدرس از SrcDir استفاده كنيد.

midony

Member
از شما دوستان که جواب دادین خیلی ممنونم
مشکلم رو دوباره خیلی ساده اسون و روون بیان کنم
یک صفحه اتوران درست کردم که یک دکمه پلی موزیک توش گزاشتم
با اف پنج خود نرم افزار تست میکنم یعنی دکمه پلی موزیک رو کلیک میکنم موزیک پلی میشه
همین کارو با فایل موزیکش زدم روی سی دی اتوران سی دی اجرا میشه با کلیک روی دکمه پلی موزی موزیک هم پلی میشه
ولی همین سی دی روی سیستم دوستم اتوران اجرا میشه با کلیک روی دکمه پلی موزی موزیک پلی نمیشه
میدونم علتش چیه و جریان از کجا اب میخوره ال بته این اب نمی خوره اگه می خور که درست کار میکرد
علتش اینه که روی سیستم خودم با کلیک روی دکمه پلی موزیک موزیک رو از روی سی دی اجرا نمی کنه از روی هارد سیستمم اجرا میکنه
چرا برای اینکه من اسکریپ نویسی بلد نیستم از طریق خود نرم افزار فایل رو اپن کردم که مثلا در درایو دی بوده واون اد رسو گرفته و
همین فایل اونجا موجوده به همین خاطر فایله روی هارد اجرا میشه نه فایل روی سی دی
مشکل من در ادرس دهیست
نمی دونم ادرسو جطو ری از روی سی دی بدم نه از روی هارد و موتغیر بودن نام درایو سی دی رام رو هم نمیدونم باهاش چکار کنم
و اسکریپ نویسی هم که بلد نیستم
دوستان خیلی ممنون

loo30fer

برای مثال شما آهنگتون رو تو پوشه Music در کنار فایل اتورانتون ریختین و اسم اون آهنگم music.mp3 هست که باید اینجوری آدرس دهی کنید
کد:
<SrcDir>\Music\Music.mp3
که منظور از <SrcDir> کنار فایل (اتوران) میباشد

midony

Member
سلام
loo30fer
خیلی خوب ادرس دهی رو توظیح دادین ازین بابت خیلی ممنونم از شما وچیزی که هست من نمیدونم این ادرسو کجا بنویسم
لطفا به عکس زیر نگاه کنید ادرسو داخل اون چهار خانه قرمز رنگ بنویسم یا این که کجا بنویسم

123421.jpg

ممنونم از شما loo30fer
لطفا همین طور که توضیح دادین باز هم همین جوری توزضیح بدین

آخرین ویرایش:

loo30fer

خوب اگه بخواین وقتی موس روی دکمتون رد میشه صدایی پخش بشه توی همون کادر قرمز ولی اگه میخواین وقتی روی دکمه کلیک میشه صدایی پخش بشه پایین کادر قرمز

آخرین ویرایش:

midony

Member
دوست من سلام
با توجه به توظیحات شما منظور من اینه که اون موزیک پلی میشه ولی ازروی هارد پلی میشه من میخام از روی سی دی پلی بشه
شما اگر به عکس بالا نگاه کنید میبینید که توی اون چهار خونه قرمز رنگ ادرس توی درایو دی هست وموزیک از درایو دی پلی میشه
اتورانی که من درست کردم پلی همین موزک هست
اتوران و اون موزیکو روی سی دی رایت کردم حالا سی دی رو گزاشتم توی سی دی رام اتوران اجرا شده موزیک هم پلی شده
این موزیک که پلی شده بخاطر وجود اون موزیک در درایو دی پلی شده نه این موزیک که من روی سی دی رایت کردم
این موزیک روی سی دی رو پلی نکرده اون موزیک درایو دی رو پلی کرده
با ید اون موزیکه روی سی دی پلی بشه مشکل من دقیقا همینه
ممنونم از شما loo30fer

loo30fer

دوست عزیز برای مثال آهنگتون تو پوشه Music و اسم آهنگتونم Music.mp3 هست و پوشه Music کنار فایل اتوران هست باید اینطور آدرس دهی کنید
کد:
<SrcDir>\Music\Music.mp3

midony

Member
سلام
این کد که برام نوشتین اینو کجا بنویسم SrcDir>\Music\Music.mp3<

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام
این کد که برام نوشتین اینو کجا بنویسم SrcDir>\Music\Music.mp3<

با اجازه جناب loo30fer عرض ميكنم دوست عزيز لطفا فايلتون رو اينجا قرار بديد تا مشكلش رو روي فايلتون حل كنيم. بعد شما به دقت اون رو بررسي كنيد تا بهتر منظور دوستان رو درك كنيد.

در ضمن توصيه ميكنم كتابي كه جناب silver cover تو انجمن قرار دادن رو هم مطالعه كنيد

midony

Member
سلام
اون کتاب جامع رو خوندم چندین بار هم خوندم مخصوصاقصمت ادرس دهی رو هرچی که میخونم درک نمیتونم چندباربا خوندنش سرم درد گرفته
بابا من میخام فایلم که روی سی دی زدم از روی سی دی اجرا به شه ولی از روی سی دی اجرا نمی شه
من میدونم ادرس اجرای فایلرو از روی هارد دادم بر نامه برای اجرای فایل میره اونرو از روی هارد پیداش میکنه نمیاد فایل رو از روی سی دی بخونه من میخام فیلو از روی سی دی بخونه نمی تونم این کارو انجام بدم

بنا به توصیه شما evil_gates
با اجازه جناب loo30fer عرض ميكنم دوست عزيز لطفا فايلتون رو اينجا قرار بديد تا مشكلش رو روي فايلتون حل كنيم.

من هم فکر می کنم که باید این جوری پیش بریم

از دوستان خیلی ممنونم

آخرین ویرایش:

midony

Member
سلام
به اونجا که گفتین رفتم کل اون صفحه رو با دقت خوندم مشکلم حل نشد
یعنی نفهمیدم که این ادرسو کجا بنویسم SrcDir>\Music\Music.mp3<

لطفا دوتاعکس از فایل گرفتم در پست بعدی روی اون ها توصیح بدین
خیلی ممنون

midony

Member
سلام
لطفااینجا توظیح بدین
Music.mp3 اسم فایل هست Music فولدر فایل هست <SrcDir> دستور اجرای فایل یا فایل های برنامه از فولدر کنار اتوران روی سی دی درسته یا نه
اگر درست است من این ادرسو کجا بنویسم
حالا این ادرسو داخل اون چهر خانه صورتی رنگ که در عکس پایین هست بنویسم
یا این که این ادرسو داخل اون چهر خانه صورتی رنگ که در عکس پایینترش یعنی عکس دوم هست بنویسم

picture.php

picture.php

خیلی ممنون

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام
لطفااینجا توظیح بدین
music.mp3 اسم فایل هست music فولدر فایل هست <srcdir> دستور اجرای فایل یا فایل های برنامه از فولدر کنار اتوران روی سی دی درسته یا نه
اگر درست است من این ادرسو کجا بنویسم
حالا این ادرسو داخل اون چهر خانه صورتی رنگ که در عکس پایین هست بنویسم
یا این که این ادرسو داخل اون چهر خانه صورتی رنگ که در عکس پایینترش یعنی عکس دوم هست بنویسم

picture.php

picture.php

خیلی ممنون

چرا من نميتونم عكسهايي كه ميگيد رو ببينم؟ :-?

midony

Member
دوست من سلام
شما کل پست 15 را با هر دوتا عکسش در پست 16 پست دادین من از روی پست شما که پست 16 هست هم هر دو تا عکسرو میبینم وهم نوشته ها رو میبینم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
جالبه كه من نه پست 15 و نه پست 16 رو نميتونم تصاويرش رو ببينم

loo30fer

بله درسته همینطور که جناب evil_gates گفتن عکس ها رو نمیشه دید

midony

Member
سلام
اگر جای عکس ها هست وعکس دیده نمیشه
شماروی جای عکس کلیک راست کنید باانتخاب گزینه سیو پیکچر یا گزینه کپی بعدش برین در مای پیکچر اونجا پست کنید
اگر باز هم هر دوتا عکس دیده نشد عکس هارو از جای دیگری اپلود میکنم الان عکس هارواز همین سایت بخش کنترول کاربر اپلود کردم
من هم عکس هارو وهم نوشته هارو همین الان در پست 15 و 16 میبینم

جدیدترین ارسال ها

بالا