شما هم موافقيد!

سلام به همه دوستان:rose:
انتقاد من و يا بهتره بگم همه ما:mad: همينطور كه ميدونيد بخش جديدي به نامه بخش دانلود اضافه شده به انجمن درسته حالا بگيد مشكل چيه مشكل اينه كه من از اين بخش حتي نتونستم يه فايل سالم دانلود كنم يا لينك خراب بوده وكلا لينك ها غيرمستقيم بوده:-? حالا بعد از دانلود فايل خراب از آب در بياد اون بماند:mad:
دوم اينكه حالا يه بنده خدايي مياد به مجيدآنلاين چون شنيده پربازديدترين انجمن در زمينه گرافيك هستش و بهترين گرافيست هايه ايران توش عضو هستن:rose: درسته ... وبا همين اميد مياد كه يه طرحي سفارش بده مثلا يه كارت ويزيت ببينيد (نميخوام توهين كنم ) كساني كه نميدونند پترن چيه ميان ميگن من كارت ويزيت رو 10 هزارتومن طراحي ميكنم ... درصورتي كه كلا 5پست بيشتر نداره اون شخص جزء بدنامي چيز ديگه اي براي مجيدآنلاين نيست:mad: آخه شما بگيد من يا شمايي كه 5سال يا بيشتر زحمت كشيديم تجربه كسب كرديم آموزش ديديم با اين وضعيت چيكار بايد بكنيم اين همه پست بزنيم و فعاليت كنيم آخرشم كاربري كه فقط 5تا پست داره و هيچ فعاليتي نداره بياد با قيمت يه آبنبات چوبي طراحي كنه ... اگه اينجور پيش بره شايد دست به خودكشي بزنيم:sad: به خدا من كه ديگه نميتونستم تحمل كنم:mad: ريختم بهم:shock:
بايد يه فكري بكنيد!!!

و حرف آخرم اينكه اصلا به كاربران فعال انجمن هيچ توجهي نميشه دريغ از يه تشكر و يا تشويق ...
چرا............
من دسته همه كاربران فعال انجمن رو مي بوسم و ازشون تشكر ميكنم بابت اين همه زحمتي كه ميكشن و هر كاري از دستم بربياد حاضرم براشون انجام بدم:rose:
اميدوارم رسيدگي بشه:neutral:
باتشكر مسعود:rose:

ghasemrayaneh

Active Member
سلام دوست من 4 تا 5 بار این پست را خوندم تا متوجه منظور شما بشم .

حرف شما کاملا درسته ولی میزان کیفیت کار به نسبت ارائه تاپیک بیشتر نیست ممکنه یک نفر 50 تا تاپیک داشته باشه ولی طراح خوبی باشه چون دیر مجید انلاین رو پیدا کرده .

البته این صحبت های من منباب توهین به دوستان نباشه .

و دوست دیگری ممکنه 400 تاپیک داشته باشه ولی کیفیت طراحیش پایین باشه .

البته این یک مثال بود .

من هم کوچیک تموم کاربرای مجید آنلاینم

سلام دوست من 4 تا 5 بار این پست را خوندم تا متوجه منظور شما بشم .

حرف شما کاملا درسته ولی میزان کیفیت کار به نسبت ارائه تاپیک بیشتر نیست ممکنه یک نفر 50 تا تاپیک داشته باشه ولی طراح خوبی باشه چون دیر مجید انلاین رو پیدا کرده .

البته این صحبت های من منباب توهین به دوستان نباشه .

و دوست دیگری ممکنه 400 تاپیک داشته باشه ولی کیفیت طراحیش پایین باشه .

البته این یک مثال بود .

من هم کوچیک تموم کاربرای مجید آنلاینم

فكر كنم شما درست متوجه نشديد .
مگه ميشه الكي 400 پست زد:green: شايد اسپم زده همشو:green:
حالا فكر كنيم اين شخص تازه مجيدآنلاين رو پيدا كرده پس چرا تو نظرسنجي ها شركت نميكنه چرا به سوالات و درخواست ها جواب نميده:mad: يا فقط براي گرفتن سفارش مياد اينجا:green:
من هم منظورم همه نبود بعضي اشخاص بود:rose:
و اگر اوشوني كه طراح خوبي هست و به مجيدآنلاين پايبند هست. چرا يه نام كاربري مناسب براي خودش انتخاب نميكنه و چرا با اين قيمت ها طراحي ميكنه ؟؟!!:-? چرا؟؟؟
اينجوري هم به خودشون ضرر ميرسونن و هم به ديگران...
ممنون دوست عزيز:rose:

Mandana

Active Member
مسعود جان در مورد اول که همونطور که گفتم با مستر صحبت کنی بهتره
در مورد دوم این چیزی نیست که دست ما باشه! ما فقط می تونیم از دوستان درخواست کنیم توی تاپیک ها قیمت اعلام نکنن.اما همین اتفاق توی بازار کار هم می افته و کاری از کسی بر نمیاد.برای مثال طراحی کارت ویزیت رو انجمن طراحان قیمت اعلام کرده 15 تومن ولی میری توی بازار میبینی کسی فتوشاپ یاد داره و با 2000 تومن کارت ویزیت می زنه.ولی طبیعیه که این کار کجا و کار کسی که اطلاعاتش در مورد گرافیک بالاست کلی تجربه داره کجا.در این مواقع دیگه خود مشتری حق انتخاب داره بررسی کنه ببینه کدوم بهتره.مثل اینه شما بری یه کفش ایرانی بگیری یه نایک هم بگیری.اصلن قابل مقایسه نیستن:green:
ولی شما اگر فکری به ذهنت می رسه به ما هم بگو:rose:
موفق باشی

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
در مورد موضوع اولی که فرمودید (دانلود) با توجه به اینکه اینجا یک رسانه کاربر محور هستش یعنی تمامی محتوا توسط کاربران تامین میشه واضح هستش که مدیران نمیتونن تمامی لینکها و مطالب رو چک کنند و صحت و سقم اونها رو تایید یا رد بکنند. باز هم اینجا کاربران هستند که باید در این زمینه کمک بکنند. مثلا شما یک فایل رو دانلود کردید و مشکل داشته ، باید در همون تاپیک بیاین ریپلای کنید و بگید مشکل داشته که سایر کاربران دانلود نکنند. از طرفی وقتی شما فایلهایی که یک کاربر در چند پست گذاشته رو همگی رو اعلام کردی که فایلهای خراب بوده، عملا اعتبار اون کاربر از بین میره و پست های بعدی دیگه کسی فایلهای ایشون رو دانلود نمیکنه.. حالت برعکس هم وجود داره یعنی یک کاربر فایلهای مناسب و صحیح رو میذاره ، شما از ایشون تشکر میکنی و در چندین پست این اتفاق میفته، دیگه این کاربر بین سایر کاربران شناخته میشه و از این به بعد همه به ایشون اعتماد خواهند کرد.

در مورد قیمت های طراحی هم ، همونطوری که ماندانا هم گفت متاسفانه نمیشه کاری کرد. یعنی همین الان شما در بازار هم اگر نگاه بکنی این موضوع وجود داره ، یعنی در بازار با اینکه صنف وقوانین سفت و سخت تری هم وجود داره نمیتونن کنترل کنند. این موضوع فقط برای کار طراحی نیست ، برای خیلی از صنوف دیگه هم هستش که زیر قیمت میدن و بازار رو خراب میکنند و خب عملا راهی وجود نداره... در واقع اون کارفرما هستش که باید با چشم باز و منطق مجری خودش رو انتخاب کنه . نمونه کار بخواد ، سوابق و نظرات سایر مشتریان رو بخواد و ... که بتونه مجری مناسب رو انتخاب کنه. در این موضوع شما نمیتونی یکی رو مجبور کنی که بیاد با شما کار کنه ، اما شما باید یک سری پیشنهادات و امکانات در نظر بگیری که علاوه بر سابقه و نمونه کارهای شما ، اون کارفرما شما رو با قیمت بالاتری که نسبت به یک نفر دیگه داری میدی انتخاب کنه و کار روبده به شما...
تعداد پست هم اصلا ملاک این موضوع نیستش... همین الان من کاربرانی رو در سایت میشناسم که پست به اون صورت ندارن اما گرافیستهای خیلی ماهری هستند . پس تعداد پست اصلا ملاک نیستش

ممنونم
مجید

جدیدترین ارسال ها

بالا