سلام دوستان از موضوع مشخصه ديگه خواهشا نظراتون رو بگيد با تشكر پيكسل سايت
H-assan Well-Known Member Dec 28, 2004 #1 سلام دوستان از موضوع مشخصه ديگه خواهشا نظراتون رو بگيد با تشكر پيكسل سايت
amirhomayoun Active Member Dec 28, 2004 #2 من : نرم افزار ، نیازمندیها ، عمومی کامپیوتر ، عمومی اینترنت ، امنيت و مقابله با نفوذ ، كرك ، شبكه هاي كامپيوتري . به انجمن فوتوشاپ و فرانت پیج و عکس هم سر میزنم . تو اون اولیها از همه فعالتر نرم افزاره و عمومی کامپیوتر . تو دومیه هم تقریبا همه فعالند .
من : نرم افزار ، نیازمندیها ، عمومی کامپیوتر ، عمومی اینترنت ، امنيت و مقابله با نفوذ ، كرك ، شبكه هاي كامپيوتري . به انجمن فوتوشاپ و فرانت پیج و عکس هم سر میزنم . تو اون اولیها از همه فعالتر نرم افزاره و عمومی کامپیوتر . تو دومیه هم تقریبا همه فعالند .
sambol Active Member Dec 28, 2004 #3 فلش-فتوشاپ-نرم افزار-عكس هاي متفرقه-هنر عكاسي-نيازمنديها-اكشن اسكريپ-فرانت پيج و هر جا كه سوالي بشه بلد باشم يا سر راهم برم اونجا
فلش-فتوشاپ-نرم افزار-عكس هاي متفرقه-هنر عكاسي-نيازمنديها-اكشن اسكريپ-فرانت پيج و هر جا كه سوالي بشه بلد باشم يا سر راهم برم اونجا
Maxton Active Member Dec 30, 2004 #5 اسان جون بهتر نبود یه نظر سنجی هم راه می انداختی؟ عمومی..نرم افزار..کرک...فلش..دریمویور...
H-assan Well-Known Member Dec 30, 2004 #6 والله اینجوری درسته یوزر ها بازه که نظر شخصی شون رو بدن مرسی از نظرت
Giant Monster Member Dec 30, 2004 #7 من تو مديريت محتوا,عكس هاي متفرقه ,عمومي كامپیوتر, فعالیت دارم! به نرم افزار,فتوشاپ هم سر میزنم! خدایی فتوشاپ رو خیلی دوست دارم امّا وقت مقاله نویسی درش را ندارم! بهترین و فعال ترین ها هم عکس های متفرقه و فتوشاپ هستند!
من تو مديريت محتوا,عكس هاي متفرقه ,عمومي كامپیوتر, فعالیت دارم! به نرم افزار,فتوشاپ هم سر میزنم! خدایی فتوشاپ رو خیلی دوست دارم امّا وقت مقاله نویسی درش را ندارم! بهترین و فعال ترین ها هم عکس های متفرقه و فتوشاپ هستند!