شكستن قفل سخت افزاري

r_soori

Member
با سلام
اگر كسي در مورد قفلهاي سخت افزاري rainbow اطلاعاتي داره به من email بزنه.
:twisted: پول خوبي توش هست
[email protected]

K@VEH

Member
سلام
مي بخشيد كه اينجا دارم سوالم رو مي پرسم
اين قفل هاي سخت افزاري چي هستند ؟
لطفا در اين مورد هر چي مي دونيد بگيد
:lol: :wink: :lol: 8) 8O 8O :eek: :) :D 8O :p :x :oops: :cry:
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

K@VEH

Member
یکی پیدا نشد بگه قفل سخت افزرای چیــــــــــــــــــــــــــــــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahrokh_xp

Active Member
ببين قفل سخت افزاري نوعي قفل است كه بر روي سي دي ميگذارن و نوعي باگ در قسمتي از سي دي كه لازم نباشه مثلاْ آخر يك track مي گذارن كه كار كپي رو سخت ميكنه و از انواعش :

1-نقطه گذاري
2- خط گذاري

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

شاهرخ جان فكر كنم اشتباه كردي..

قفل سخت افزاري يك مدار هستش كه داراي يك شماره سريال خاصي هست كه به پورت LPT نصب ميشه و برنامه وقتي ميخواد اجرا بشه اول مياد اونو چك ميكنه اگر وجود داشته باشه اجرا ميشه اگر نه كه ارور ميده

مجيد

K@VEH

Member
با تشکر از شما
فکر کنم من سوالم رو بد مطرح کردم که آقا شاهرخ فکر کردن که منظور من قفل سی دی هستش
من درباره همین نوع قفل که آقا مجید گفت می خواستم بدونم که ایشون توضیح دادن
:wink: :D

hoom

Active Member
سلام

من يه برنامه دارم كه قفل Rainbow رو برميداره. حالا بگين براي چي اينو ميخوايين.

ارادتمند

ara

Member
آقا كسي ميتونه قفل سخت افزاري WORD 97 پايا رو بشكنه :lol:
فكر نكنم :wink:

hoom

Active Member
سلام

قفل سي دي كه كاري نداره. اگه از اين قفل دست سازها باشه كه راحت شكسته و يا حتي با يه ركوردر خوب كپي ميشه ولي اگه MLS باشه بايد يه كمي بيشتر زحمت بكشين ولي پيش خودمون باشه، اونم كاري نداره.

ارادتمند

shahrokh_xp

Active Member
Majid گفت:
سلام

شاهرخ جان فكر كنم اشتباه كردي..

قفل سخت افزاري يك مدار هستش كه داراي يك شماره سريال خاصي هست كه به پورت LPT نصب ميشه و برنامه وقتي ميخواد اجرا بشه اول مياد اونو چك ميكنه اگر وجود داشته باشه اجرا ميشه اگر نه كه ارور ميده

مجيد

آقا مجيد من معضرت ميخوام.من فكر كردم قفل روي سي دي رو ميگن :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

كلا قفل هاي سيدي با Clone CDكپي ميشن
ممكنه فقط وقت بگيره مثلا من گلهاي بهشتو شب گذاشتم رو لپتاپم صبح بلند شدم...

اين قفل ورد پايا اگه از نوع Rainbow sentinel superpro باشه كه هلوه. البته اگه خود قفل فقط برا يك دقيقه در دسترس باشه ! اگه به قفلش دسترسي داري، ميتونم كمكت كنم كه چيكار كني ! اما اگه نداشته باشي... ميتونم بگم محاله. تاحالا كه جايي نخوندم و نديدم كه بشه بدون قفل، لايه محافظش (shell) رو برداشت

mohsen121

Member
قفل سخت افزاري قطعه اي هست كه بر روي كيس نصب مي شه و بدون برنامه مورد نظر اجرا نمي شه

Sunboy454

Active Member
mohsen121 گفت:
قفل سخت افزاري قطعه اي هست كه بر روي كيس نصب مي شه و بدون برنامه مورد نظر اجرا نمي شه
لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید ، در ضمت قفل های سخت افزاری طرز کارشون عموما همون طوری هست که مجید گفت ، البته اگه منظور شما از قفل ، قفل های در و پنجره و ... هست ، درسته ...

h_lock

New Member
آموزش طراحي و ساخت قفل سخت افزاري

آموزش طراحي و ساخت قفل سخت افزاري پورت پارالل و پورت يو اس بي با ارايه مدار وسورس نرم افزار به نحوي كه خود شما بتوانيد توليد كننده قفل سخت افزاري باشيد جهت كسب اطلاعات بيشترسوالات خود را email كنيد.
[email protected]

jefferson

New Member
من شكستن قفل سخت افزاري و كرك انواع نرم افزار ها و برداشتن قفل از روي cd هر نوع قفلي كه باشه را بلدم.
هر كس در اين مورد سوالي داشته باشه با من تماس بگيره .
از طريق email .
فقط سوالاتتان را به صورت pdf با email بفرستيد.

negar1364

New Member
سلام آقایون مهندس

میشه یه لطفی کنید و طریقه شکستن یا شبیه سازی قفل Rainbow sentinel رو قدم به قدم توضیح بدین؟

مرسی.
[email protected]

منتظرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا