! شكايت بخش خصوصي از يك تيم امنيتي ! || چاره چيست؟ ||

daryvary

Member
_w0lf_ گفت:
daryvary گفت:
دوستان انگار مشكل ايشون با لاگ فايل حل نميشه. بحث ايشون كلا هك كردنه و خودشون هم اعتراف كردن كه هك كردن. در نتيجه نميشه كاريش كرد!!!! فقط پارتي

ضمنا آقا ممنون ميشم تاريخ و محل رو هم بگي كه من هم بيام. چون خودم همچين مساله اي دارم و ميخوام شكايت كنم. البته بحث من هك دومين هست. نه هاست!!!!!!

ممنون
عزيز شما جزو همون 280 تا سايت هستيد كه يه شبه هك شد؟؟؟
نه عزيز
من يه دومين پيش شركت رسالت ثبت كردم. از قضا جناب امير تفرشي كه الان سايت هاست4اي آر رو داره قبلا با اونها همكاري ميكرده. بنده هم يه مشكل خصوصي با ايشون داشتم. حال شركت رسالت خيلي راحت دومين رو ترانسفر كرده به اكانت آقاي تفرشي. ايشون هم دومين رو فروارد كردن به يه سايت سكسي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالب اينجاست كه دومين از طريق انلاين نيك ثبت شده و آنلاين نيك هم فقط به ريسلر ها اجازه ترانسفر دومين رو ميده. نتيجه اينه كه شركت رسالت اين كار رو انجام داده و بنده هك نشدم. با اينكه اينها ميگن شما هك شديد.
البته اگر بنده هم هك شده باشم نميشه از طريق آنلاين نيك دومين رو ترانسفر كرد و فقط ريسلر ميتونه اين كار رو انجام بده.

اين مشكل بندست. البته خيلي مختصرش

اگر دوستاني كه تجربه دارن هم نظري دارن ممنون ميشم كمك كنن.

موفق باشيد :wink:

خب لازم ديدم تك تك به پست ها پاسخ بدم تا موضوع هر چه سريع تر حل بشه !
دوستان واقعا محبت كردن و از كمكهاشون ممنونم ! يك سري دوستان هم لطف بيش از حد نسبت به ما دارن و به جاي ساختن هنر تخريب دارن ! البته جاي تعجب نداره شايد سيرت زندگيشون به اين صورت شكل گرفته ولي به هر حال نظر اون آقايان هم قابل احترامه و پاسخ اين دوستان رو هم خواهم داد !

و اما :

سايتي كه طراحيش ماله منه با مجوز وزارت ارشاد كار هك ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ايمان خان فكر كنم به شما خيلي فشار اومده كه از ديزاين شما استفاده شده!؟ولي به هر حال من همون اول هم عنوان كردم نظر شما قابل احترام ولي در كل چون از اين ديزاين خوشم مياد عوضش نمي كنم ! مگر اينكه بهترش رو ديدم ! در مورد سازمان هم حرف خاصي ندارم ولي مي تونم شماره ي روابط عمومي سازمان رو بهت بدم تا شخصا تماس بگيري و روشن بشي و يا رونوشت مجوز رو برات اسكن بگيرم بزنم اينجا تا روشن تر بشي ! :lol:

اگه شما وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد هستيد با اين سايت مسخره كه طراحي سايت منه در اصل چجوري داريد كار ميكنيد
و وزارت فرهنگ و ارشاد چرا به شما وابسته شده؟؟؟؟؟
خنده دار نيست ؟؟؟
عرض كردم اين موضوع كاملا شخصي بين بنده و سازمان بوده و تا اونجاپي كه مي تونستم توضيح دادم !

خوب اگه اينجوري كه ميگي فقط يك ايندكس2 گذاشتيد روي سايت اصلا چه دليلي داره كه اونا بيان اينجوري خودشونو آواره دادگاه كنن؟؟؟
اصلا چجوري مثلا يه شركت نيمه معتبر وقت ميزاره واسه اين بچه بازيا ؟؟

ظاهرا شما به عرايض بنده توجه نمي كني ! عرض كردم موضوع بر ميگرده به يك كل كل قديمي و مداوم ! :arrow:

راستي يادمه يه دفعه توي سايتت نوشت سايت هاي زير هم هك شد !!
اوليش رو كه ديديم دان بود

دوميش هم دان بود همينطور تا 17-18 تاي اخري

whois كرديم ديديم همچين دومين هايي اصلا ثبت نشده !!!!!!!!!!!!!!!
ادمين سايت ايران هكرز دات نت بهم يه چيزي نشون داد كه يك هفته تاپ 10 جك برتر سايت.... شده بودي !!
يه عكس از سايت فكر كنم جبهه دات نت يا اي ار يا.... كه توسط شما ديفيس شده بود اون پايين هميشه زون بايد اينترنت باشه مال شما My Computer بود !!!
تازه دوباره Whois كرديم ديديم اصلا ثبت نشده همچين چيزي

اينجا دو موضوع مطرح ميشه !
1- يا شما يه جايي ميلنگيد يا ما !
2- بنده مريض نيستم خودمو به خاطر 2 تا سايت خراب كنم !

اون سايت هم جبهه دات كام هست كه مال استاد مسعود ده نمكي هست ! :lol: :D :D :lol: (استاد) :D :D :D :D

من اشنا زياد دارم هم توي دادگاه انقلاب اسلامي هم توي نهاد رياست جمهوري

خودمم كارت همكاري قانوني با مجلس هفتم دارم !!

خواستي بگو بيام كمك....

ممنون از لطف بي حد و مزرت كه نسبت به من داري ! زحمت نميديم جناب ! فقط يه چيز برام خيلي جالب بود ! اونم اينه كه گفتي كارت همكاري قانوني با مجلس هفتم داري !!!!!! نمي خوام بحث سياسي كنم ولي ........................ ! اصلا بي خيالش الان پيمان مياد جمله هام رو سانسور ميكنه ! يه اخطار هم ميده ! :D :D :D :D
و اما جناب ولف :

بروبچ يه كانال بود فيلم هندي زياد پخش ميكرد!! كسي اسم اون كانال رو ميدونه؟؟

آره عزيزم اسمش ZNK TV هست رو Hotbird ميتوني ست كنيش ! اگه نشد بگو كدش رو برات اينجا بنويسم !

مي رسيم به گل سر سبد آنتي جونم !

اول باید ثابت کنی که تو با چه روشی حمله کردی ...

چون اونها لاگها رو پاک کردن میتونی راحت ادعا کنی روش sql injection یا هر روشی که نمیشد به دیتا بیس دسترسی داشت رو مطرح کنی .......

این مسله رو باید بدونی که خود دیتابیس و سی پنل دو تا یوز پس جدا دارن ...... پس میتونی راحت ... اول سطح دسترسی رو معلوم کنی بعد بگی این سطح دسترسی داشتن نمیتونه کاری کنه که ما دیتا بیس رو پاک کردیم .......

اینم ب
گو که اون طرف اینا رو پاک کرده تا از شرکت سو استفاده کنه ...... این رو میگن شکایت از طرف تو به شرکت ..... چون تو با وقت قبلی این کارو کردی ....!

آنتي جون تمام حرفايي كه زدي درست ولي موضوع اينجا هست كه 1 - من اولش اعتراف كردم كهع فلان كار رو كردم و تا همين جاش محكوم هستم ! 2 - موضوع بعدي اينايي كه گفتي آخه در اينجا صدق ميكنه تو اون دادگاه كوفتي كه يه وكيل گردن كلفت جلوته و يه قاضي (......) والا آدم مي مونه چي كار بايد بكنه ! در مورد شكايت من : موضوع اينجاست تا موضوع حكم من مشخص نشه من اجازه ي شكايت از اونها رو ندارم ! :roll: :(

و اما آقاي دري وري كه واقعا از كمك هاشون تشكر مي كنم .. خيلي كمك كرديد آقا !

دوستان انگار مشكل ايشون با لاگ فايل حل نميشه. بحث ايشون كلا هك كردنه و خودشون هم اعتراف كردن كه هك كردن. در نتيجه نميشه كاريش كرد!!!! فقط پارتي

ضمنا آقا ممنون ميشم تاريخ و محل رو هم بگي كه من هم بيام. چون خودم همچين مساله اي دارم و ميخوام شكايت كنم. البته بحث من هك دومين هست. نه هاست!!!!!!

ممنون

عزيزم چشم حتما تاريخ و محل دادگاه رو بهت ميگم فقط قبلش از وكيلم بپرسم اشكالي نداره شما تشريف بياري بعدا در خدمت شما هستم ! در پي ام تقديمتون ميكنم ! حضور شما هم قوت قلبي براي من هست !

آقا محمد اگر قول بدي ديگه از اين هك بازي ها در نياري ميتونم به راه خوب بهت پيشنهاد كنم:
شما تويه دادگاه بگو كه اصلا من هك نكردم.
بگو اون موقعي كه گفتم هك كردم جو گرفته بود. فكر كردم كار باحاليه گفتم هك كردم. ولي الان قبول ندارم. اصلا كار من نبوده.
اينطوري اون طرف مجبور ميشه كه ثابت كنه شما هك كردي و اعتراف شما از بين ميره!!!!
اين كار پيشنهاد يه وكيل بود. احتمال خيلي خيلي خيلي زياد هم جواب ميده.

موفق باشيد

والا در مورد قول كه به شما قول نميدم چون تخصص و كار من رو همين محور مي چرخه ولي باز هم سياست قديم رو پيش ميگيرم و هيچ آسيبي وارد نمي كنم !(البته اين موضوع بين خودمون بمونه ! قاضي بفهمه 4 چرخم هواست ! :oops:
در مورد پيشنهادت هم قبلا اين فكر رو كرده بوديم ولي از اونجايي كه تو آگاهي اعتراف كردم و پاي برگه ي گزارش جرم هم امضا كردم و در 2 جلسه ي دادگاهي كه در رشت برگزار شد گفتم چنين كاري كردم به نظرم خيلي احمقانه بايد باشه كه برگردم بگم اين كار رو نكردم ! نظر شما اين طور نيست ! ؟؟؟

در مورد بحث ولف هم با شما نظر خاصي ندارم ! گفتم بعضي دوستان سيرتشون نيل ميكنه به از بين بردن ! انشاالله كه فرهنگ ساختن براشون روشن بشه ! البته ساختن همراه با امنيت !

حالا بريم سراغ پيمان ! (تو نبودي من چي كار ميكردم ؟؟؟ هـــــــــــــــا ؟ )

دوست عزیز ایمان لطفا اگر اختلافات یا مشکلات شخصی‌ با شخصی‌ دارید در انجمن مطرح نکنید در این تاپیک همه ما برای کمک به یکی‌ از دوستانمون جمع شدیم .

محمد جان حالا یه موضوع هست و اون اینکه تو به بچه های اون تیم که با اونها سایت رو هک کردی اطمینان داری ؟ از کجا میدونی‌ شاید یکی‌ از اونها به دلیل ابراز قدرت یا برای سرگرمی‌ کل دیتا بیس رو پاک کرده که شما هیچ کدوم در جریان نباشید !

در مورد محکومیت هم حالا اگر محکوم بشی‌ چکار میخوان بکنن ؟ جریمه ؟ یا ......

اول از همه ممنون كه به وضعيت تاپيك رسيدگي كردي و بعضي مساپل رو براي بار 1000000 توضيح دادي ! در مورد اطمينان من به بچه هاي تيم ... آره بابا ! بچه هاي تيم خودمون هستن ! اونا هم همين سياست رو دارن و به اين قضيه استوار هستند كه تخريب نه !
البته مسپله ي جالبي رو مطرح كردي كه يكم منو به فكر فرو برده ! ولي ادمين سايت آدمي نبوده كه بك آپ بگيره ! ولي عنوان كرده من از كل اطلاعات بك آپ دارم ! اين نشون ميده كه خودش اين كار رو كرده ! و در پايان جلسه ي دادگاه اول هم رو به من كرد گفتش به پام ميفتي ! اين نشون دهنده ي اينه كه دود از كنده ي خودش بلند ميشه !

در مورد محكوميت هم راستش من در حال حاضر محكوم هستم ! در حكمي كه در دادگاه اول برام صادر كردن ولي منتظر حكم دادگاه تجديد نظر هستم !
موارد شكايت اين بوده :
استفاده ي غير مجاز از فضاي سايبر كه در دسترس من بوده
نفوذ به فضاي شخصي و حريم قانوني شخصيت حقوقي
نفوذ به فضاي شخصي و حريم قانوني شخصيت حقيقي
تخريب اموال و اطلاعات شخصيت حقيقي و حقوقي
ضربه زدن به اعتبار و هتك حرمت به شخصيت حقيقي و حقوقي
و ............... 3-4 تا ... شر ديگه !

قابل ذكر كه اين شخصيت حقوقي و حقيقي به خاطر اينه كه 2 تا شكايت از من شده يكي از طرف شركت و يكي از طرف مدير شركت !

و محكوم به بند هاي زير شدم در دادگاه اول :

اجازه ي استفاده از وساپلي كه به نوعي به كامپيوتر مربوط ميشن رو به مدت 2 ماه ندارم !
اجازه ي استفاده از اينترنت رو به مدت 5 ماه ندارم !
اجازه ي استفاده از هر نوع فضاي مجازي رو كه به اسم من و براي من اختصاص يافته رو ندارم !
مجوز شخصي كه بين ارشاد و اينجانب صادر شده از درجه ي اعتبار ساقط ميشه !
سايت نورس هم تعطيل ميشه !
و هر آن مقداري كه ما با اين كار به شركت ضرر زديم توسط يه متخصص تخمين زده ميشه و من بايد بصورت نقدا به دادگاه بپردازم !

البته در مورد سايت اين موضوع فقط جنبه ي تپوريك داره چون در عمل فكر نمي تونم بتونن كاري بكنن !

ولي بقيش رو مجبورم كه اجرا كنم !

البته تمامي موارد رو در هر صورت مي تونم ازشون استفاده كنم خدا پدر برو بچ كافي نت رو بيامرزه ! ولي خلاصه از منزل نميشه كاري كرد!

آقاي مستر :
سلام
در مورد این موضوعی که
NorTh HaCkeR
بیان کرده است باید بگم که
این مشکلاتی که الان برای شما بوجود آمده
در اصل یک پیش نویس قانون است که نوشته شده است و تا اون جایی که من می دونم هنوز تصویب نشده است
پس هنوز چنین قانونی که بتونه شما رو محکوم کنه وجود نداره
و در مورد قاضی
تا اون جایی که من میدونم 20 تا قاضی در این مورد بیشتر آموزش ندیدن
یعنی قاضی شما یکی از اون بیست قاضی هست
و حکم شما بر اساس قانونی که هنوز تصویب نشده اعلام می شه!!!!!!!!!!

مستر جان وقتي قاضي بگه فلان حكمته ديگه نمي توني كاري بكني ! مگر بفرستي تجديده نظر !

در هر حال از تمامي بچه ها ممنونم كه هر كدوم به نحوي بهم كمك كردن ! اگز باز هم راهكاري به ذهنتون ميرسه ممنونم ميشم مطرح كنيد! :oops: :oops:

با تشكر
--------------------------------------------------
محمد (مدير تيم امنيتي شمال)

iM4N

New Member
daryvary گفت:
_w0lf_ گفت:
daryvary گفت:

ممنون
عزيز شما جزو همون 280 تا سايت هستيد كه يه شبه هك شد؟؟؟
نه عزيز
من يه دومين پيش شركت رسالت ثبت كردم. از قضا جناب امير تفرشي كه الان سايت هاست4اي آر رو داره قبلا با اونها همكاري ميكرده. بنده هم يه مشكل خصوصي با ايشون داشتم. حال شركت رسالت خيلي راحت دومين رو ترانسفر كرده به اكانت آقاي تفرشي. ايشون هم دومين رو فروارد كردن به يه سايت سكسي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالب اينجاست كه دومين از طريق انلاين نيك ثبت شده و آنلاين نيك هم فقط به ريسلر ها اجازه ترانسفر دومين رو ميده. نتيجه اينه كه شركت رسالت اين كار رو انجام داده و بنده هك نشدم. با اينكه اينها ميگن شما هك شديد.
البته اگر بنده هم هك شده باشم نميشه از طريق آنلاين نيك دومين رو ترانسفر كرد و فقط ريسلر ميتونه اين كار رو انجام بده.

اين مشكل بندست. البته خيلي مختصرش

اگر دوستاني كه تجربه دارن هم نظري دارن ممنون ميشم كمك كنن.

موفق باشيد :wink:

راجب شركت رسالت دات نت فقط يه چند خط جواب ميدم :twisted: :twisted:

for use to hosting control panel--->
http://www.register4domain.com/admin
login:register4domain
domain:register4domain.com
password:430178172
Resalat Domains Team 2003
09112887395-7454545-7890299-7890304
[email protected]

البته زياد خوشحال نشيد چون اين موضوع مال يك سال پيشه !! تا حالا 200 بار پسوردشو عوض كرده

سر سايت نگارخانه هم يكي از دوستان به اسم علي اي ايكس كه نسبتا همه ميشناسيد يك شكايت داره از رسالت
بهتره با ايدي من توي ياهو تماس بگيري تا دقيق بهت بگم چيكار كني
بايد بري شوراي عالي انفورماتيك كه اگر اين كاري رو كه ميگم بكني رسالت دات نت صد در صد محكوم ميشه و به نفع هردو تونه

جناب نورث هكر هم كه همه ديديد
من جوابي ندارم بدم فقط ميخندم كه 5 ماه براش بريدن !!!! حداقل مجازات اون پيش نويس چقدر بود ؟؟؟ :?:

و كلا از جناب پيمان هم معذرت خواهي ميكنم
چشم تكرار نميشه

جناب نورث هكر هم كه همه ديديد
من جوابي ندارم بدم فقط ميخندم كه 5 ماه براش بريدن !!!! حداقل مجازات اون پيش نويس چقدر بود ؟؟؟ :?:

و كلا از جناب پيمان هم معذرت خواهي ميكنم
چشم تكرار نميشه

ايمان حالا چرا مي خندي ؟؟؟ به جاي همدرديه؟؟؟؟ بابا دمت گرم !! :D :D خيلي حال دادي ! :lol: گفتم كه به چي محكوم هستم ! 5 ماه چيه بابا ؟ غلط كردن ! مگه جونمو از سر راه پيدا كردم؟؟؟؟ :wink: :wink:

در مورد اينكه به قوانين تالار هم احترام مي زاري من به شخصه ازت تشكر مي كنم ! :wink:

پاينده و شادان باشيد
----------------------------------------------------
محمدميرزاپي(مدير تيم امنيتي شمال)

AliReza26

Active Member
محمد جان من هم هر فكري به نظرم ميامد ديگر دوستان ارايه دادند.....

مثل اينكه چه بخوايي و چه نخوايي با اين قاضي كه توصيف كردي صد در صد مجرم شناخته ميشي....

البته به نظر من >>>> قاضي بيقه نه وكيل گردن كلفت....

123456

Member
درود بچه ها

ببخشید پا برهنه میام وسط بحثتون اما خوب چند تا مطلب بود که می خواستم بریزمبیرون.

اول اینکه راستش دوست گرامی راستش به نظر من هکر , از هر نوعی که باشد اخه و جیزه یعنی کلا هکر برای من و امثال من که از کد نویسی سر رشته ندارند فقط یک مشکل اساسی است که باید بیافتیم دنبال این و آن تا یکی پیدا بشود مشکل امنیتی را حل کند یعنی آخره دردسر و به نظر من جای خوشحالی دارد که بیشتر به این جرایم رسیدگی بشود تا شاید درس عبرتی بشود برای بقیه به این امید که شاید دو تا هکر کم شود.

دوم در مورد این گفته بودی که مجوز از وزارت ارشاد داری اما توضیحی ندادی که این چه مجوزی است که یک هکر می تواند از وزارت ارشاد بگیرد چون همش اصلا راجبش توضیح نداده بودی و همین کمی آدم را برای معرفی شخص یا اشخاصی برای پا... به شک می اندازد.

سوم اگر شما یک امضا از اعضای گروهت جمع کنی و این کار را از یک کار تک نفره به یک کاره گروهی برسانی , آنوقت به دلیل اینکه شریک جرم دارید , مجازاتت خیلی کمتر می شود تا اینکه بخواهی خودت یک نفره مسئولیتش را بر عهده بگیری. ( پیشنهاد یکی از دوستان که وکیل است )

چهار ـ چون محیط دادگاه و قضات در ایران کاملا با خیلی جاهای دیگر تفاوت دارند , بهتر است تا به جای استناد به دلیل و مدرک بیشتر بروی صحبتها و دلایلی که ارایه می دهی فکر کنی که امیدوارم منظورم را فهمیده باشی چون توضیحی بیشتری نمی توانم بدهم. ( پیشنهاد یکی از دوستان که وکیل است )

Re: درود بچه ها

ببخشید پا برهنه میام وسط بحثتون اما خوب چند تا مطلب بود که می خواستم بریزمبیرون.

شما سروري !

اول اینکه راستش دوست گرامی راستش به نظر من هکر , از هر نوعی که باشد اخه و جیزه یعنی کلا هکر برای من و امثال من که از کد نویسی سر رشته ندارند فقط یک مشکل اساسی است که باید بیافتیم دنبال این و آن تا یکی پیدا بشود مشکل امنیتی را حل کند یعنی آخره دردسر و به نظر من جای خوشحالی دارد که بیشتر به این جرایم رسیدگی بشود تا شاید درس عبرتی بشود برای بقیه به این امید که شاید دو تا هکر کم شود.

دوست عزيز من حاظرم به شما در هر امري كمك كنم ! از لحاظ امنيتي ! مثل ديگر دوستان هم نيستم در قبال گرفتن مبلغي اين كمك رو انجام بدم ولي شما در هر جايي احتياج به كمك داشتي بنده در خدمتم ! بنده هم هكر نيبستم ! بهم ميگن هكر ! ولي فقط مسير تحصيلات و تخصصم به سمت امنيت سوق داره ! همين !

دوم در مورد این گفته بودی که مجوز از وزارت ارشاد داری اما توضیحی ندادی که این چه مجوزی است که یک هکر می تواند از وزارت ارشاد بگیرد چون همش اصلا راجبش توضیح نداده بودی و همین کمی آدم را برای معرفی شخص یا اشخاصی برای پا... به شک می اندازد.

دوست عزيز شما نگران نباش ! نه بنده دولتي هستم و نه سر و سري با اين دولت خراب شده دارم و اصلا كاري باهاشون دارم ! ولي خب يه جورايي وابسته هستند شما اگر فكر مي كني مساپل مطرح شده بايد خصوصي عنوان بشه مي توني در پي ام عنوان كنيد !

سوم اگر شما یک امضا از اعضای گروهت جمع کنی و این کار را از یک کار تک نفره به یک کاره گروهی برسانی , آنوقت به دلیل اینکه شریک جرم دارید , مجازاتت خیلی کمتر می شود تا اینکه بخواهی خودت یک نفره مسئولیتش را بر عهده بگیری. ( پیشنهاد یکی از دوستان که وکیل است )

خيلي حرف جالبي بود ! اتفاقا اين حرفو وكيل خودم هم بهم گفت ولي نمي خوام بچه ها رو وارد ماجرا كنم و اونا هم گرفتار كنم ! چون با اين حرف من اونا هم جلب ميشن ! خود من به قيد ضمانت و وثيقه آزاد هستم ! ديگه اونا هم وارد ماجرا كنم ميشه نور الا نور !

چهار ـ چون محیط دادگاه و قضات در ایران کاملا با خیلی جاهای دیگر تفاوت دارند , بهتر است تا به جای استناد به دلیل و مدرک بیشتر بروی صحبتها و دلایلی که ارایه می دهی فکر کنی که امیدوارم منظورم را فهمیده باشی چون توضیحی بیشتری نمی توانم بدهم. ( پیشنهاد یکی از دوستان که وکیل است )

آره با شما كاملا موافقم ... چون فكر مي كنم جزو معدود افرادي باشم كه در اين زمينه برام حكم صادر ميشه .. واسه همين قاضي هنوز گيجه در اين زمينه و نمي تونه بر اساس مدارك عمل كنه ! چشم ! با بازي با كلمات اوضاع رو به نحوي به نفع خودم سوق مي دم !

AliReza26 گفت:
محمد جان من هم هر فكري به نظرم ميامد ديگر دوستان ارايه دادند.....

مثل اينكه چه بخوايي و چه نخوايي با اين قاضي كه توصيف كردي صد در صد مجرم شناخته ميشي....

البته به نظر من >>>> قاضي بيقه نه وكيل گردن كلفت....

آره عليرضا جان من هم موافقم ولي اين وكيله انصافا خيلي دو دره هست ! قاضي هم هر چي ميگه قبول ميكنه ! من موندم ديگه واسه چي دادگاه تشكيل دادن !!!!

ممنونم -
----------------------------------------------
محمد ميرزاپي (مدير تيم امنيتي شمال)

bagher2

Member
محمدجان ازبابت این پیشامدجدامتاسفم!
انشاءالله هرچه زودتراین مشکل به خوبی وخوشی حل بشه!!!

شاگردتون
باقر

سلام !

ممنونم باقر جان !

جلسه ي دادگاه برگزار شد ! و به نظرم يك كارايي شد و تقريبا به نفع من تموم شد ولي همچنان منتظر حكم قطعي هستيم ! برام دعا كنيد !

---------------
محمد

hoom

Active Member
محمد جان خبر خوبي بود. حتما نتيجه رو بهمون بگو. اميدوارم ختم به خير باشه.

ارادتمند

AliReza26

Active Member
اميدوارم اين تجربه بد اولا به خير بگذره...

دوما از اين تجربه استفاده بشه....

موفق باشي محمد جان.....

محمد جان خبر خوبي بود. حتما نتيجه رو بهمون بگو. اميدوارم ختم به خير باشه.

ارادتمند

از لطف شما ممنونم هوم عزيز !
شاد باشيد

AliReza26 گفت:
اميدوارم اين تجربه بد اولا به خير بگذره...

دوما از اين تجربه استفاده بشه....

موفق باشي محمد جان.....

ممنونم عليرضا جان ! 2 شنبه حكم صادر ميشه ! ببينيم چي ميشه !

مويد باشيد
---------------
محمد

رضا جون چي چي و آب خنك !

اي بابا !

ولي ممنونم ! تو پست بعدي حكم و خبر ها رو مي دم :دي

------------
محمد

سلام بر تمامي دوستاني كه تا حال كمك بسزايي رو عرضه داشتند !

خب بايد اعلام كنم كه همه چي به خير گذشت البته محكوم شدم ولي زياد مهم نيست ! حكم هم در ذيل عنوان ميكنم !

فقط قبلش يك سري توضيحات و حرفها هست كه بايد اعلام كنم ! شايد تكراري باشه و خوندنش خالي از لطف نيست !

اين اتفاقي كه براي من افتاد تماما با پول و رابطه اجرا شده و هيچ گونه كار تخصصي در آن اعمال نشده !
سخن من رو به قضات مملكتمون هست كه چه در حوزه ي آي تي و چه در ديگر موضوعات حكم صادر مي كنند !
صحبت من خطاب به دوستان شوراي عالي انفورماتيك و شخص وزير اطلاعات و ارتباطات هست !

دوستان چرا شخصي كه براي امنيت سيستم و مكانيزم امنيتي فعاليت ميكنه بايد محكوم بشه ؟ در صورتي كه كوچكترين آسيبي وارد نكرده ! فقط 14 كيلو بايت از يك فضاي شخصي رو به مدت 25 ساعت اشغال كرده (منظورم همون ايندكس 2 هست )

چرا دوستان به جاي اينكه مسپله رو حل كنند به فكر پاك كردن صورت مسپله هستند !دوستان عزيز فكر مي كنم در حال حاضر هيچ چيزي ما رو از ورطه ي فراموشي و عقب راندگي نجات نخواهد داد به جز داشتن علم ! و فراهم ساختن تكنولوژي نو پا و جديد در كشور !

دوستان فعال و هميشه نگران حوزه ي آي تي اين رو بدانيد كه با سياست هايي كه در پيش گرفتيم نه تنها در سالهاي پيش رو پيشرفت نخواهيم كرد بلكه پس رفتي قابل حس را خواهيم داشت !

دوستان اهل فن از كشور خارج خواهند شد همان گونه كه در حال حاضر به چشم خود اين فاجعه را مي بينيم !

با محدود كردن فضاي سايبر در كشور در اصل علم جهاني و پيشرفت را در كشور محدود خواهيم كرد !

اميدوارم عرايض بنده تلنگري باشد بر پيكر بي جان صنعت آي تي در كشور !

[hr:1e29780791]

ابتدا بند ها رو از پست قبلي نقل قول خواهم كرد و بعد از آن نسبت به رسيدگي دادگاه تجديد نظر نسبت به حكم دوم صحبت خواهم كرد:
موارد شكايت اين بوده :
استفاده ي غير مجاز از فضاي سايبر كه در دسترس من بوده
نفوذ به فضاي شخصي و حريم قانوني شخصيت حقوقي
نفوذ به فضاي شخصي و حريم قانوني شخصيت حقيقي
تخريب اموال و اطلاعات شخصيت حقيقي و حقوقي
ضربه زدن به اعتبار و هتك حرمت به شخصيت حقيقي و حقوقي
و ............... 3-4 تا ... شر ديگه !

قابل ذكر كه اين شخصيت حقوقي و حقيقي به خاطر اينه كه 2 تا شكايت از من شده يكي از طرف شركت و يكي از طرف مدير شركت !

و محكوم به بند هاي زير شدم در دادگاه اول :

اجازه ي استفاده از وساپلي كه به نوعي به كامپيوتر مربوط ميشن رو به مدت 2 ماه ندارم !
اجازه ي استفاده از اينترنت رو به مدت 5 ماه ندارم !
اجازه ي استفاده از هر نوع فضاي مجازي رو كه به اسم من و براي من اختصاص يافته رو ندارم !
مجوز شخصي كه بين ارشاد و اينجانب صادر شده از درجه ي اعتبار ساقط ميشه !
سايت نورس هم تعطيل ميشه !
و هر آن مقداري كه ما با اين كار به شركت ضرر زديم توسط يه متخصص تخمين زده ميشه و من بايد بصورت نقدا به دادگاه بپردازم !

خب موارد شكايت كه پا بر جا بودند !

و اما محكوم به بند هاي زير شدم :

1-اجازه ي استفاده از وساپلي كه به نوعي به كامپيوتر مربوط ميشن رو به مدت 2 ماه ندارم !(فقط در منزل)اين بند قابل اجرا نيست چون تو خونم ديگه مختارم ! فقط نمي تونم كانكت بشم !

2-اجازه ي استفاده از اينترنت رو به مدت 5 ماه ندارم ! (خدا پدر كافي نت رو بيامرزه ! )

3-اجازه ي استفاده از هر نوع فضاي مجازي رو كه به اسم من و براي من اختصاص يافته رو ندارم ! (اينم كه تابلو هست قابل اجرا نيست ! )

4-مجوز شخصي كه بين ارشاد و اينجانب صادر شده از درجه ي اعتبار ساقط ميشه ! (اين حكم به دليل مقايرت با قانون حذف شد و خلاص)

5-سايت نورس هم تعطيل ميشه ! (تا حكم اجرا شه سايت آپ هست ! به من هم ربطي نداره ! به هاست بايد مراجعه كنند )

6- و هر آن مقداري كه ما با اين كار به شركت ضرر زديم توسط يه متخصص تخمين زده ميشه و من بايد بصورت نقدا به دادگاه بپردازم !(اين حكم هم به دليل اراپه ندادن لاگ فايلها منتفي شد ! خلاصه اين قاضي مي دونست لاگ فايلها چين !! :lol: :lol: :lol: )

در پايان هم اميدوارم كه هرگز چنين اتفاقهايي براي شما دوستان نيفته !

من در دادگاه هم اعلام كردم ! سياست خودم رو در مورد برخورد با سايتهاي با امنيت پايين ادامه خواهم داد !اينجا هم اعلام ميكنم ! ولي هيچ گونه آسيبي به سايتها وارد نخواهيم كرد ! مثل گذشته !

به اميد پيروزي و موفقيت براي تمامي دوستاني كه تا اين مرحله همراه و هميار و قوت قلبي براي اين بنده حقير بودند !

شادان و استوار باشيد
----------------------------------------------------------------------------
محمد ميزراپي (مدير تيم امنيتي شمال )

AliReza26

Active Member
اين ميگن آخر محكوميت.... :lol: :lol: :lol:

مبارك باشه محمد جان....

شيرينيش يادت نره.... :lol:

nik_sali

Member
محمد يه سرور پيدا كردم سوراخ پاشو بيا يه حالي بديم بهش (lool)

محمد پس سالم در رفتي ديگه

خوش باشي

taher007

Member
مبارک باشه...
حکم هاشون هم مثل خودشونه... (سر و ته نداره)
شیرینیش هم بزن دوباره در سایتشون رو تخته کن!!

به هر حال...
هر جا که هستی موفق باشی...

جدیدترین ارسال ها

بالا