شروع كار گروهي

::reza::

کاربر VIP
956034535506435.jpg

سلام به همه دوستان گل
خسته نباشید عزیزان:rose:
اميدوارم كه حالتون خوب باشه ...
خوب دوستان در این تاپیک قراره با همت شما عزیزان (افراد داوطلب) مدلهای مورد نیاز برای انیمیشن ساخته بشه.
ابتدا یکسری توضیحاتی که دوست عزیزم sharin در مورد کار نوشته اند رو میزارم.
بعد از اون لیست مدلها رو براتون میزارم.

" نقل قول از sharin : "

( رهبري اين تاپيك : gs_graphic )
خوب استارت كار با زدن اين تاپيك زده شد.

پست اول اين تاپيك مرتب به روز مي شه و باعث مي شه از شرايط و پيشرفت كار ، روز به روز با خبر بشيم . ( پس مرتب متن هاي اين پست رو بخونيد ... )( مخصوصا روز هاي اول )
روال كار به اين صورت هست كه افراد شركت كننده در مدلسازي جلوي ليستي كه تهيه شده قرار مي گيرند . موردهاي اين ليست با رنگ هاي مختلف نشان داده مي شن كه بيانگر وضعيت فعلي مورد هاي ليست است .
بعد از مدتي دوباره به مدل ها اضافه مي شود ... و مرحله ي بعدي كار شروع مي شود .
كانسپت هايي از طرف سردسته ( gs_ graphic) با پيغام خصوصي در اختيار اعضاي مدلساز قرار مي گيره ، كه با استفاده از كانسپت ها مدل ها ساخته مي شن ( اگر فرد مدلساز به عكس هاي بيشتري نياز داشت ، خودش بايد دنبال اش بگرده اما مدلي كه ساخته مي شه بايد مطابق با كانسپت داده شده توسط سردسته باشه ... )
اگر مدلسازي رضايت بخش نبود ، بايد به قدري روي مدل كار بشه تا مدل توسط سردسته تاييد بشه .حتما آخرين پست هاي تاپيك قبلي رو كه توسط sharin , gs-graphic زده شد رو بخونيد .

قوانین: (مهم)

دوستان حتما به اين موارد عمل كنيد ( جهت هماهنگي و پيشرفت كار )
1-اگر كسي همكاري نكنه ، در واقع اول به خودش و بعد به تمام افراد گروه بي احترامي كرده و باعث مي شه كه كار كند پيش بره ، بنابراين برخورد خواهد شد و افرادي كه هماهنگي رو بهم بزنند ممكن هست كه تا پايان كار اجازه ي همراهي با گروه رو ، بخاطر عمل اشون ، از دست بدهند .

2-جهت هماهنگي حركت گروه ، تمام اعضا موظف اند از سردسته ها پيروي كنند ، در غير اين صورت برخورد خواهد . ( مثال اگر پستي بي جا زده شد و سردسته از اون فرد خواست كه پست اش رو حذف كنه ، سريع عمل كنه ... يا اگر پيغامي به كسي داده شد ، حتما جواب پيغام رو بده و ... )

3-دقت كنيد كه سردسته ها جهت هماهنگي بين اعضا و در نتيجه هماهنگ تر شدن اعضاي گروه مي باشند و لزوما به معني حرفه اي تر بودن اون شخص نسبت به بقيه ي اعضا نيست.
هيچ كس در اين تاپيك پست الكي نزنه و اسپم نده ، يه سري هماهنگي ها در پيغام خصوصي انجام ميشه و بعد از اون هر كس در زماني كه تعيين شده يا زماني كه زودتر كارش رو كامل تموم كرد پست مي ده و شرايط كارش رو شرح مي ده ( مطابق با شرايط مدل سازي ) ، بعد اشكالات توسط سردسته رفع مي شه ... . ( اگر كسي در حين كار مشكلي و سوالي داشت ، از سردسته بپرسه ( پيغام خصوصي ) )

تمام موارد بالا ، فقط جهت هماهنگ حركت كردن گروه است و به ياري خدا رسيدن به نتيجه ي پايان كار هست .
ان شائ الله همگي در يك جمع دوستانه به كار گروهي جريان مي دهيم . ( و اين جريان رو براي آينده حفظ مي كنيم )
در پايان هم از Wall-e و تيم اشون بخاطر همكاريشون تشكر مي كنم .
همينطور از Sherlock_Holmes و Mehdi_Lover3dsmax بخاطر حمايت اشون از اين حركت .
همگي موفق باشيد.
يا علي.

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
ليست تجهيزات

ليست تجهيزات :

خوب اسامی کسانی که قراره رو مدلها کارکنند:

داش ممد wall_e , Ali3dm , Ultra3D , rasol10261360 , cdkham2003 , Sharin , Gs-graphic

دوستان مدلها تقسیم شده و هر کس بایستی طبق عکسی که در اختیارش قرار میدم کار مدل رو انجام بده

افراد این لیست دارای 3 وضعیت میباشند

در حال مدلسازیغیر فعال تکمیل شده

تکمیل کار هنگامی که مدل به نحو احسن تکمیل شده باشه.
.................................................................................

نام مدل--------------------------نام مدلساز--------------------------- وضعیت

1- قرقره ها : ::::::::::::::::::::::::: cdkham2003 ::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

2- كارابين ها :::::::::::::::::::::::::Ultra3D ::::::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

3- چراغ قوه: ::::::::::::::::::::::::::: داش ممد ::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

4-چراغ پيشاني : :::::::::::::::::::::::Wall-e ::::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

5-چادر ::::::::::::::::::::::::::::::: ------------- :::::::::::::::::::::::: ---------

6- ابزار هاي حمايت و فرود : :::::::::::: ------- ::::::::::::::::::::::::::::::---------

7-طناب ها ::::::::::::::::::::::::::::::: ------ :::::::::::::::::::::::::::::: -------

8-كلاه ها :::::::::::::::::::::::::::::: sharin ::::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

9-كوله پشتي ::::::::::::::::::::::: gs-graphic :::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

10-كرامپون ها::::::::::::::::::::::::: wall_e:::::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

11- موقعيت ياب ها: :::::::::::::::::Gs-graphic :::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

12- چراغ هاي گازي ::::::::::::::::::: wall_e ::::::::::::::::::::::::::: تکمیل شده

14- هارنس : ::::::::::::::::::::::::::::: ---- :::::::::::::::::::::::::::::: -------

15- پوشاك : ::::::::::::::::::::::::::: sharin ::::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

1-15»---کاپشن ::::::::::::::::::::::::sharin ::::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

2-15»---شلوار :::::::::::::::::::::::::sharin ::::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

3-15»---دستکش ::::::::::::::::::::::sharin ::::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

16- ابزار هاي يخ و برف :::::::::::::::::rasol10261360:::::::::::::::::::تکمیل شده

17- عينك ::::::::::::::::::::::::::::::::::Ali3dm ::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

18- كفش :::::::::::::::::::::::::::::: gs-graphic::::::::::::::::::::::: تکمیل شده

19- يومار ها و پا ركاب ها: ::::::::::::::: ---- ::::::::::::::::::::::::::::::: -------

20 - بیلچه : ::::::::::::::::::::::::::::: wall-e :::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

21 - کاراکتر: ::::::::::::::::::::::::::: sharin :::::::::::::::::::::::::::تکمیل شده

دوستان میتونید اینو هم به عنوان امضاء استفاده کنید(گروه مدلسازی)
http://www.img4up.com/up2/5628380752014402.gif
به امید موفقیت :rose:

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
نحوه گرفتن وایر فریم در 3D Max - Mental Ray

897324254457611.jpg

-کسانی که با نرم افزار 3D Max کار میکنند و با Mental Ray رندر میگیرند :

برای گرفتن وایرفریم مراحل زیر را انجام میدهیم.

-مرحله( 1):
ابندا Material Editor را باز کرده و از منوی Material گزینه Get Material را میزنیم.

333317131155120.jpg

-----------------------------------------
-مرحله( 2):
از لیست باز شده Standard رو انتخاب میکنیم.

4328836151455.jpg

-مرحله( 3):
برای تغییر رنگ از Diffuse استفاده کرده و برای سیمی کردن Wire را تیک میزنیم.

3218834443336.jpg

----------------------------------------
-نتیجه رندر در منتال ری:
11095592169308.jpg

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
نحوه گرفتن وایر فریم در 3D Max - VRay

897324254457611.jpg

-کسانی که با نرم افزار 3D Max کار میکنند و با VRay رندر میگیرند :

برای گرفتن وایرفریم مراحل زیر را انجام میدهیم.

-مرحله( 1):
ابندا Material Editor را باز کرده و از منوی Material گزینه Get Material را میزنیم.

511353322193352.jpg

-مرحله( 2):
از لیست باز شده VRayMtl رو انتخاب میکنیم.

72015391254112.jpg

-مرحله( 3):
مربع کوچیک کنار Diffuse را میزنیم

49245323435905.jpg

-مرحله( 4):
از لیست باز شده VRayEdgesTex رو انتخاب میکنیم.

523128320529517.jpg

-مرحله( 5):
برای تغییر رنگ خطوط ، مربع رنگی کنار Color را میزنیم.
4604671432252425.jpg

----------------------------------------
-نتیجه رندر در VRay:
234416428513876.jpg

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
بررسی مدلها و رفع اشکال آنها

سلام دوستان گلم
همگی خسته نباشید:rose:
از امروز میتونید کارهاتون رو که تا هرجا رسونده اید رو برای بررسی بگذارید.
برای شروع من خودم مدل کفش رو که درست کرده ام را قرار میدم.
فعلا کامل نشده. (البته این مدل برای تکمیل باید با ZBrush جزییات به اون اضافه بشه)
منتظر کارهاتون هستم
.
(امیدوارم برای بررسی مدلها, آقا مرتضی SHARIN نظراتشو اعلام کنه:))

462957333514284.jpg

WireFrame (وایر فریم)

112342254452911.jpg

sharin

Member
سلام به همگي ...

خوب دوستان مرسي ...
كار هاتون خيلي خوب شده ... .

gs_graphic : ظاهرا كه مشكلي نداره ... اما چون بايد rig بشه ، بايد يه test بزنم ،‌ اين كار تكميل شده هست .
wall_e : خوب شده ، اما مي تونست خيلي سبك تر هم باشه ... چون وسيله اي جدا هم هست ، پس مشكلي نداره و قابل قبوله . اين كار هم تكميل شده هست .

rasol10261360: خوب مدل شده اما خيلي شلوغه ... . نمي دونم poly هست يا نه ... ، gs_graphic پي گيري مي كنه ... .
سعي كنيد تمام face ها 4 گوش باشند .خيلي low res تر كار كنيد .

دوستان همگي كار هاتون رو تا هر جايي رسيديد بذاريد ... ( به ازاي هر هفته 25% پيشرفت كار انتظار مي ره ... )
مدل هاتون حتما با wireframe باشه وگرنه بي ارزشه ... .

منتظريم.
همگي موفق باشيد.
يا علي.

کاربر VIP
مدل

در حال آماده سازی

خسته نباشی دوست عزیز
تا اینجا خوب شده ولی Vertex , Edge دیگه خیلی زیاد شده. قسمت رویی که خطوط کاملا فضای خالی بینشون رو هم گرفته. قراره که کار به صورت LowPoly ارائه بشه.
به نظر من اگه بتونی با یه Box شروع و تبدیلش کنی به EditablePoly نتیجه بهتری میگیری.
ممنون

....................................
دوستان امضاء یادتون نره

دوستان میتونید اینو هم به عنوان امضاء استفاده کنید(گروه مدلسازی)

http://www.img4up.com/up2/5628380752014402.gif

..................................

آخرین ویرایش:

sharin

Member
سلام به همگي.

اين هم تا اينجاي كار من .
base در مايا و ادامه در ZB . مدل كلاه هم داره ... .

89670975028414175547.jpg

منتظر كار هاي بقيه هستيم ...

موفق باشيد.
يا علي.

پیوست ها

• 89670975028414175547.jpg
    89670975028414175547.jpg
    214.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3

کاربر VIP
آقا مرتضی Sharin جان کار شما هم تمیز شده و کاملا هم LowPoly هستش. تبریک :rose:
دوستانی که کارشون در لیست و در قسمت وضعیت
تکمیل کار زده ام میتونند مدلشون را به پیغام خصوصی من بفرستند.
کسانی که با نرم افزار 3D Max کار میکنند، فایل مکس Max را بفرستند و یا اگه میتونند به صورت Obj. خروجی (Export) بگیرند و بفرستند.
منتظرم.

سلام برهمه
gs-graphic عزیز خسته نباشی
این همه کار دیگم ببین چه طور؟منظر نظر شما هستم
rzijluczk68jpudef1j.jpg

kf2ozw6x8k8ammauvm.jpg

dfnra4ub5joyxpre16l.jpg

راجب کار قبلی هم منتظر نظر شما هستم . Sharin عزیز نظرش راجب کار من این بود که یک کم شلوغ کار کردم تا اونجایی که بتونم از ورتکس ها و ایج های کارم ، کم می کنم تا از شلوغی اون کم بشه . ولی راجب چهار وجهی بودن کار ،
من با استفاده از loft این کار رو زدم می خواستم ببینم می تونم با استفاده از ابزار cut ابتدا و انتهای کارم رو به فیس های چهار وجهی تقسیم کنم یا نه ؟
به این عکس نگاه کنی متوجه می شی که منظورم چیه .
1pmy2ibmszibdgpc9p32.jpg

sslfr2ott0mb9cusfmm.jpg

کاربر VIP
سلام برهمه
gs-graphic عزیز خسته نباشی
این همه کار دیگم ببین چه طور؟منظر نظر شما هستم
rzijluczk68jpudef1j.jpg

kf2ozw6x8k8ammauvm.jpg

سلام رسول جون.
خوبی ؟
آقا این کارت خیلی خوب شده و LowPoly هم هست.
اگه تونستی قسمت تیغه رو کمی نوک تیز کن(جایی که دنده دنده هست). و رو دسته ابزار هم کمی کار کن ساده به نظر میاد.

راجب کار قبلی هم منتظر نظر شما هستم . Sharin عزیز نظرش راجب کار من این بود که یک کم شلوغ کار کردم تا اونجایی که بتونم از ورتکس ها و ایج های کارم ، کم می کنم تا از شلوغی اون کم بشه . ولی راجب چهار وجهی بودن کار ،
من با استفاده از loft این کار رو زدم می خواستم ببینم می تونم با استفاده از ابزار cut ابتدا و انتهای کارم رو به فیس های چهار وجهی تقسیم کنم یا نه ؟
به این عکس نگاه کنی متوجه می شی که منظورم چیه .

خوب دوست من بعد از اینکه کار رو LowPoly کردی (از خطوط اضافی کم کردی) میتونی با این روش قسمتی رو که میگی تکمیلش کنی.

کارتون رو با EditablePoly درست میکنید دیگه؟
مراحل:
-اول اونو به EditablePoly تبدیلش میکنی (با کلیک راست بر روی مدل و بعد گزینه Convert to و بعد convert Editable Poly )
از لیست موجود در Editable Poly زیر مجموعه Polygon را انتخاب کن

727750527444113.jpg

مرحله دوم: قسمت مورد نظر رو انتخاب کن

4128572246290.jpg

مرحله سوم:
از قسمت Edit Geometry گزینه Collapse را میزنی.

533740441115543.jpg

البته میتونی از گزینه های دیگه از Edit Polygons مثل Inset و Bevel هم استفاده کنی.

آخرین ویرایش:

sharin

Member
سلام.

رسول جان يه نگاه به عكس هاي پيوست بنداز و مشكلات مدل ات رو حل كن ... .

كل مدل رو نبايد يك تكه در بياري ... . قسمت هاي جدا رو جدا در بيار ...
مثل مواردي كه در عكس ها نشون دادم .
بعضي جاها هم بايد edge ها رو پاك كني .
بعضي جاها هم بايد division هاي كار رو كم كني ... ( تعدادي كه مشخص كردم كافي هستند . ) ( دقت كن كه فاصله ها متناسب باشن . )
روش چهار گوش كردن face هاي مدل رو هم كه نشون دادم .

attachment.php

attachment.php

attachment.php

ببينيم چه مي كني...
يا علي.

پیوست ها

• rasul 0.jpg
    rasul 0.jpg
    79.7 کیلوبایت · بازدیدها: 132
  • rasul 1.jpg
    rasul 1.jpg
    116.4 کیلوبایت · بازدیدها: 137
  • rasul 2.jpg
    rasul 2.jpg
    126.4 کیلوبایت · بازدیدها: 142
آخرین ویرایش:

کاربر VIP
مدل و نظر

خسته نباشی wall_e جون.
آفرین ، خوب مدل کردی. راستی این دومین مدلی که درست میکنیا. باریکالا:wink:

فقط یه چند تا نکته هست که اینها رو درست کن.
شماره 1) این قسمت زیادی High Poly . اگه میشه خطوط اضافی اونو پاک کن.
شماره 2) بندی که درست کردی کوچیک شده. کمی بزرگتر و پهنتر مدلش کن. راستی سگک بند رو هم فراموش کردی.
شماره 3) قسمت جلویی کرامپون درازتر شده. کمی کوچیک و پهنش کن.

1474459153393406.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا