شروع كار گروهي

sharin

Member
سلام به همگي ... .

بچه ها كاراتون عاليه ... ايول ... . wall_e جان كه 2 تا 2 تا كار مي زنه ... ، من تازه يكي نصفه و نيمه ... :green:
ديگه گفتم در مقابل بچه ها كم نيارم ، كلاه كاپشن رو هم همينجوري زدم ... !!
البته چون كوله پشتي پشت اش مي ياد ، احتمالا زياد معلوم نمي شه و حالت اش رو هم همينجوري دادم چون بعدا بخاطر كوله پشتي و سر كاراكتر بايد تغيير كنه ... .
بنظرم فعلا كار كاپشن تموم شده و اگه جلو تر وقت شد ، ديتيل اش رو بيشتر مي كنم ... ( دكمه ي كلاه و دوخت و بند و ... )
از اين به بعد شلوار رو شروع مي كنم ... .

دوستان ديگه هم اگه لطف كنن كاراشون رو تا هر جايي رسيدن بذارن ممنون مي شيم ... .

74344117957332959010.jpg

همگي موفق باشيد.
يا علي.

::reza::

کاربر VIP
مدل و نظر

سلام به همگی
خسته نباشید
میبینم که روحیه کاملا گروهی تشکیل شده و همه دوست دارند که چند تا کار رو مدل کنند.:wink:
ممنون از همگی.
دوست عزیزمون Ultra3D با اینکه مشغله زیادی داشتند و بیشتر پروژهاشون نیز در حال انجام بود لطف کردند . مدلشون رو ساختند. ازش تشکر میکنم.
ممنون:rose:
ولی چون وقت کافی برای رندر نداشتند ، مدل رو به من دادند و من یک رندر ازش گرفتم .

اینم مدل

883karbian.jpg

-----------------
وایر فریم
545karbian_wire.jpg

sharin

Member
سلام .

ببين msn_2926 جان ، نمي دونم از چه روشي استفاده كردي ... ، ولي فرقي بين اين و قبلي نمي بينم ... .

مدل ات high res شده و همينطور tringle يعني ( 3 گوش ) هست . شرايط لازم رو نداره ... ( يه بار ديگه شرايط مدل رو كه gs-graphic جان گذاشتن رو ببين . ) مثلا همين پست قبلي تون رو نگاه كن ... مدل كارابين ببين چقدر سبك مدل شده و تمام face ها 4 گوش اند ...

بنظر من اين رو بذار كنار ، و با روش جديد شروع به ساخت اش كن ... ( وقت كمتري مي گيره )
براي اينكار خيلي راحت با ايجاد يك box و بعد استفاده از editpoly ، --> extrude و ... خيلي سريع به نتيجه مي رسي .

اگر با editpoly آشنايي نداري ... آموزش هاي مدرسه رو نگاه كن و سوالي داشتي در بخش مربوطه اش بپرس ...

موفق باشي. :rose:
يا علي.

کاربر VIP
wall_e جون خسته نباشی.
آفرین حالا بهتر شده.قبلا در قست جلویی کرامپون و اندازه بند+سگک و قسمت انتهایی کرامپون ایراد داشت که میبینم مشکلاتشو رفع کردی.
ممنون
با اجازه شارین جون اینو هم تکمیلی میزنم.

sharin

Member
سلام به همگي ... اميدوارم كه حالتون خوب باشه :rose:

خوب بعد از مدت ها ، بلآخره يه وقتي پيدا شد و كار رو تا اينجا رسوندم . هنوز روي Div هاي پايين هست . البته چون يه مقدار كارا زياد هست و وقت كم !! مجبورم به كار سرعت بدم و در نتيجه از جزئيات كار كم كنم .

الان كه ميان ترم ها شروع شده و بعد اش امتحان هاي پايان ترم ، خوب طبيعتا كار يكمي stop مي خوره ... ، الان با سرعت كمتر ، بعد اش با سرعت بيشتر ... . دوستان سعي كنيد كم كم كار هاي در حال ساخت اتون رو به پايان برسونيد ( تا قبل از امتحانات پاياني تون )
كساني هم كه محصل نيستند و احيانا بيشتر وقت دارند ، كارايي رو كه مونده بردارن تا سريع تر كار رو تمام كنيم .( به gs-graphic پيغام بديد . )
جوري باشه كه ان شائ الله تا اوايل بهمن ماه كار هاي مدلينگ تمام شده باشه .
اگر هم در روند كار مشكلي داريد يا مي بينيد ، حتما با پيغام خصوصي به من اطلاع بديد ، كه حل اش كنيم .

----------------------------
خوب بفرمائيد ... خدمت شما ...

35611652008858292160.jpg

خوب بر و بچ خدا قوت ... كارهاتون هم خيلي خوبه ... ادامه بديد .:)

موفق باشيد.
يا علي.

پیوست ها

• 35611652008858292160.jpg
    35611652008858292160.jpg
    150.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1

کاربر VIP
سلام wall-e جون . خسته نباشی عزیز
کارت خوبه
از اینکه با گروه همکاری میکنی و به کار گروهی احترام میزاری واقعا ازت متشکرم .
راستش چند تا نکته هست که احتمالا کامل نشده اند.
97933008949176634782.jpg

1- پیچ
2- داخل چراغ که هنوز مدل نشده
3و4- سگکها

امیدوارم موفق باشی

sharin

Member
سلام.

Wall_e و gs_graphic ، دستاي گلتون درد نكنه ...
خيلي خوب كار كرديد .

دوستان كسايي كه مي خوان در بحث UV و textureing هم كار كنن با توجه به آموزش هايي كه قبلا لينك هاشون گذاشته شده بود و + ( لينك زير ) مي تونن روي مدل هاشون كار كنن و نتيجه رو بذارن و قبلش حتما با gs-graphic در ميان بذارن.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=157811

امتحان ها كه كلي طول كشيد و ...
كار كاراكتر رو تا اينجا رسوندم ، كه هنوز ابتداي كار هست و ممكنه كلا تغيير كنه ... اميدوارم كه بتونم خوب در اش بيارم :)
خدمت شما ...

vu2gpmi1sqpsuqxq7j09.jpg

پیوست ها

• vu2gpmi1sqpsuqxq7j09.jpg
    vu2gpmi1sqpsuqxq7j09.jpg
    156.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6

ali3dm

کاربر VIP
واقعا کاری پسندیده انچام میدین
من میتونستم تو قسمت مدلسازی کمکتون کنم
ولی متاسفانه مثل اینکه دیر این تاپیک ر و دیدم
ولی بجاش در قسمت uv ها با تمام وجود در اختیار گروه هستیم

sharin

Member
سلام.
علي جان خوشحالم كه به جمعمون پيوستي . :)

- اين هم قسمت بعدي كار ...
كار sculp تقريبا تمام شده ... ( در ZBrush )
اميدوارم مرحله به مرحله كار زيبا تر بشه و در نهايت خوب از آب در بياد ...
تا اينجا خدمت شما ...

attachment.php

موفق باشيد.
يا علي.

پیوست ها

• mountain climber.jpg
    mountain climber.jpg
    237.8 کیلوبایت · بازدیدها: 109

جدیدترین ارسال ها

بالا