شرمنده كه اين رو ميگم.البته قصد و غرضي ندارم.اكثر اعضاي اين انجمن خيلي بي حالن.

Mandana

Active Member
البته اينجا كسي از روي دل كار نميكنه و اينم كه خانوم (نميدونم شايد هم اقا!) ماندانا ميگن بچه ها اين جا اگه كاري
ميكنن فقط به خاطر كمك به ديگران يه دروغ محضه

wha%5B1%5D.gif
blink.gif
wha%5B1%5D.gif

به نظر من اقا مجيد بايد توي سودش از سايت بايد يه مقداري با مديراش شريك بشه تا بتونه بيشتر
سود كنه.ما كه مدير نيستيم.
حالا هر كي موافقه بگه.

دوست عزیز.مسائل مدیریت بین خود مجید و مدیرهاست.مطمئن باشید اگر مدیری حقوق بخواد.خودش میگه :lol:
چون کلن اینجا کسی با کسی تعارف نداره
در ضمن "هیچ فاروم ایرانی" تابحال این کار رو نکرده که مجید بخواد به تابعیت اون فروم رفتار کنه.البته ایشالاه نیت شما از پیچوندن بحث به این سمت خیر هستش.لطف هم دارین برای نظرات ارزنده تون.اما همونطور که گفتم اگه مدیری حقوق بخواد خودش میگه.

اول اينه كه خودش يه تبليغات براش
دوم اينه كه كلي بلاخره اين سايت به اسم اون و ميگن سايت فلاني
سوم اينه كه كلي تبليغ توش ميگيره.
چهارم اينه كه تونسته يه تجارتي راه بندازه و يه بنگاه اطلاعاتي داشته باشه .
و از اين فوائد بيشمار است

چیز عجیبی ئه؟:lol: همه ی سایتهای بزرگ این کار رو می کنند.فکر می کنین هزینه های سایت از کجا تامین میشن؟
جایزه هایی که برای کاربران در نظر گرفته میشه
هزینه ی سرور و هزار جور مخارج دیگه ی سایت های بزرگ از همین راه تامین میشه
اما کلن اینجا ما معیار کارهامون رو با چیزی غیر از پول می سنجیم که گویا برای شما کمی عجیبه.البته حق دارید چون کاربر جدید هستید
ایشالاه بیشتر که توی فارم بودین با اخلاق دوستان بیشتر آشنا میشید :wink:

فکر می کنم بهتره به بحث اصلی تاپیک پرداخته بشه و بیشتر از این به بحث های غیر مرتبط نپردازیم
موفق باشید
rose.gif

mostafa_az

Well-Known Member
با تشکر از مدیریت محترمه انجمن های مجیدآنلاین بابت زحماتشون.
109.gif

باشد که رستگار شویم و تمام انجمن های ایرانی و تخصصی رو با انتقادهای سازنده و نه تهاجمی، به سوی پیشرفت هدایت کنیم .
294.gif

مخلصیم
مصطفی

alireza82

Well-Known Member
البته اينجا كسي از روي دل كار نميكنه و اينم كه خانوم (نميدونم شايد هم اقا!) ماندانا ميگن بچه ها اين جا اگه كاري
ميكنن فقط به خاطر كمك به ديگران يه دروغ محضه.تو اين دنيا هيچ كس براي كس ديگري كاري انجام نميده.
اگه شما تو خيابون به يه فقير كمك ميكنين والا به خاطر خودتون هست.به خاطر اينه كه واسه چند ثانيه هم كه شده احساس
ارامش كنيد.
آقا مجيد هم كه اين سايت رو راه انداختن صدقه سري نبوده.حداقل چند تا حسن براشون داشته:

اول اينه كه خودش يه تبليغات براش
دوم اينه كه كلي بلاخره اين سايت به اسم اون و ميگن سايت فلاني
سوم اينه كه كلي تبليغ توش ميگيره.
چهارم اينه كه تونسته يه تجارتي راه بندازه و يه بنگاه اطلاعاتي داشته باشه .
و از اين فوائد بيشمار است

و من كه اين موضوع رو مطرح ميكنم كه اقا بياين يه فكري به حال اين انجمن كنيم
و چند تا نظر ميدم(اخه اولين بار من اين بحث رو شروع كردم.ديگه داشتم از اين اوضاع ديوونه ميشدم) بيكار كه نيستم
و از روي بيكاري نيست والا به خدا ما هم كار داريم.در ضمن به خاطر شما هم نيست و به خاطر هيچ كس نيست جز خودم
من فقط به خاطر خودم اينكارو ميكنم. اگه اوضاع انجمن بهتر بشه و يه سر و ساموني بگيره
واسه من بهتر ميشه.مشكلات من زودتر پاسخ داده ميشه.
تو اين دنيا تا به كسي سودي نرساني سود بهت نميرسه و اگه خواستي بيشتر سود ببري
فقط يه راه وجود داره :بايد به ديگران سود برسوني.مثل google
به نظر من اقا مجيد بايد توي سودش از سايت بايد يه مقداري با مديراش شريك بشه تا بتونه بيشتر
سود كنه.ما كه مدير نيستيم.
حالا هر كي موافقه بگه.
البته اينها به معني نقض اين واقعيت نيست كه بعضي از افراد براي اين فروم زحمت ميكشن.

سلام
به نظر میرسه شما زیاد در مورد اینترنت و جایگاه اون تو ایران و کسب و کار اینترنتی اطلاعات ندارید.
امیدوارم کم کم دید باز تری پیدا کنید!!
اما در مورد اون صحبت هاتون بله شاید حق با شما باشه! شاید با جواب دادن به سوال بقیه ادم آرامش پیدا کنه و شاید های دیگه....
اما این دلیل نمیشه که همه چیز رو این طوری آدم حساب کنه و این جوری بهش جواب بده!!
مثلا یه مادر هر کاری برای سعادت فرزندش میکنه بله با این کار خشنود و راضی هست در واقع همه مادران این حس وفاداری و از خودگذشتگی رو دارن اما این اصلا دلیل نمیشه که یه روز کسی برگرده به مادرش بگه
هر زحمتی برای من کشیدی از روی برآوردن حس های خودت بوده و غریزی بوده!!! و هیچ حقی به گردنم نداری!!!
بله دوست من اینجا هم همه با عشق کار میکنن و اطلاعات در اختیار هم قرار میدن و از طرفی اطلاعات هم میگیرن!!!
هر کی اطلاعاتی رو میگیره بر حسب وظیفه در مقابل چیزهای که یاد گرفته سعی در جبران میکنه!!!!
ولی باز هم این دلیل نمیشه که من یا شما آخر سر بعد از اینکه اطلاعاتی رو گرفتیم از کسی بگیم میخواستی خودت رو راحت کنی و فکر کنی مهم هستی جواب دادی!!1111
همیشه باید وفادار بود و به کسی که چیزی به آدم یاد میده احترام گذشت
دوست من مولای ما فرمود:
هرکس کلمه ای به من بیاموزد مرا تا ابد بنده خویش ساخته است.
اگر شما جمله تون درست و نوع برخوردتون شایسته بود
مولا باید میگفت:
هرکس کلمه ای به من بیاموزد خودش را از نظر روحی ارضاء کرده است.
خواهش میکنم کمی راجب این طرز فکر خود تجدید نظر کن! این رو به عنوان یه برادر کوچیکتر بهت میگم.(خواه پند گیر خواه ملال:D)
دوست من اگر از هزینه سرور و مشکلات اون و از بدبختی های سرو کله زدن با کاربر ها در این جور فاروم ها آشنایی داشتی این طور راحت نمیگفتی از طریق تبلیغات هزینه ها در میاد که سخت در مورد جو حاکم بر اینترنت و تحریم ها و ... و کلا مشکلات IT ایران در اشتباهی.
دوست من این جا یک فاروم هست که کاربران زیادی اومدن توش سوال کردن و پاسخ دادن و جواب گرفتن و اطلاعات اشون رو دراختیار هم قرار دادن!!1
یه سرچ درمورد موضوعات مختلف ای که تو این انجمن وجود داره میتونه منبع عظیم و جالب و جمع و جوری از چیزهایی که شما میخوای در اختیارت بزاره!!!
ما باید تکرار میکنم باید از کسانی که این اطلاعات رو در اختیار ما میگزارن تشکر و سپاس ویژه به عکل بیاریم.
در پایان دوست من اگر قرار باشه همه چیز رو این جوری بسنجیم اونوقت دنیای ما چه دنیای اینترنتی و چه دنیای واقعی میشه دنیای منطق.
به عبارت دیگه احساس میره کنار میشه یه دنیای مردونه یعنی یه جای سخت و خشن!!!!
کمی در مورد نگرش هات در زندگی فکر کن و فقط به فکر خودت نباش.
دوست من ما هم مثل شما میخوایم این محیط محیط زیبا و پرمحتوایی بشه!!!
اما برخلاف شما نه برای اینکه سوالاتمون پاسخ داده بشه بلکه برای اینکه اطلاعاتمون رو رد و بدل کنیم. این ارزش داره نه اینکه شما به جواب 4 تا سوالت برسی بعد بگی اصلا مهم نیست که از کجا این هارو یاد گرفتم.
و وقتی جواب سوالی رو گرفتی برحسب وظیفه سوال چند نفر مثل خودت رو جواب بدی!!! چون این دین ایست به گردن شما
در پایان از منبر پایین می آیم:D
من کمی نرم با نوشته شما که همش خودخواهی بود گذشتم. امیدوارم تجدید نظر کنی
موفق باشید

siavashmusic

Active Member
ماندانا ميگن بچه ها اين جا اگه كاري
ميكنن فقط به خاطر كمك به ديگران يه دروغ محضه.تو اين دنيا هيچ كس براي كس ديگري كاري انجام نميده.

دیدگاه شما رو نمیتونم بررسی کنم چون شما آزادی هر نوع نظری که داری بگی اما از جهت آگاهی و اطمینان شما عرض کنم شاید دلیل فعالیت من شخصا فقط تبادل اطلاعات هست سوال و جواب و دریافت اطلاعات جدیدتر اینطوری هم میشه موضوع رو تحلیل کرد حالا در کنار همین تبادل اطلاعات خیلی ها من رو میشناسن و خیلی ها رو میشناسم خیلی از سفارشات میاد برام و این فقط تاثیر امواج مثبتی هست که بنده توی فروم ساطع میکنم و بازگشت این امواج در قالب سفارش و اعتبار به من وارد میشه البته این انگیزه من برای فعالیت بهتر با پاسخ دادن به سوالات نیست این در واقع فقط بازتاب فعالیت های منه نه جنبه معاوضه ای داره و نه جنبه اجرت کارهایی که میکنم چون از طبیعت و قوانین خارج از چهارچوب این قبیل موارد به من میرسه دقسقا مثل چرخه زندگی در طبیعت (این طوری دیدن چقدر قشنگ تر هست نه ؟)

با تشکر از مدیریت محترمه انجمن های مجیدآنلاین بابت زحماتشون.
باشد که رستگار شویم و تمام انجمن های ایرانی و تخصصی رو با انتقادهای سازنده و نه تهاجمی، به سوی پیشرفت هدایت کنیم .

مخلصیم
مصطفی

آقا مصطفی بزرگ ما خیلی مخلصیم برادر . . ..
قابل توجه دوستان جدید این اقا مصطفی یکی از موثر ترین افرادی هست که مجید آنلاین جایگاه امروزیش رو مدیون فعالیت ها و اثرات سازنده ایشونه
مقالات حرفه ای و جالب ایشون رو میتونید در بخش مقالات ملاحظه کنید
منور کردید بخش Php&mysql رو برادر
خیلی از حضورتون خوشحال شدم
پاینده باشید
سیاوش عقیلی

alireza82

Well-Known Member
سلام
آقا بحث کمی از مسیر خودش منحرف شد برا همین یه جمع بندی کامل از مطالب گفته شده میکنیم و بقیه هم بیان اگر نظری دان بگن!
برخلاف اسم تاپیک بچه ها سعی کردن راه کارهایی رو برای ایجاد یه جهش علمی تو این انجمن بدن تا هم کمی از شلوغی اینجا کاسته شه و هم انجمن ساخت یافته تر شه! و همین طور از نظر علمی هم سطح رو ببریم کمی بالا
خوب تو این بین سیاوش جان چند تا کار رو گفت میخوام انجام بدم که خلاصه اون رو در زیر میارم (حال نقل کردن ندارم خودتون متوجه میشید):
-------------------------------------------------
صحبت های سیاوش:
با مجید صحبت کردم میخوام برای بخش php زیر مجموعه ایجاد کنیم یعنی بترتیب

1- بخش مقالات
2- سوالات و پاسخ ها
3- اسکریپت های آماده

4-از این به بعد هر ماه هر کدام از کاربران قدیمی و یا آشنا با php که اسم های این دوستان رو هم بزودی لیست میکنم باید یک مقاله به انجمن تحویل بدن حالا یا مقاله ای که خودشون در مورد php&Mysql نوشتن یا ترجمه کردن

این یک اجبار نیست ولی یک همکاری مقدس هست

اون وقت میشه کسایی که عمل میکنند رو با عزیزانی که بیشتر حرف میزند از هم متمایز کرد البته این روند رو من خودم شخصا انجام میدم حالا اگه همکاری در کار باشه یا نه فعلا ایران هستم شاید تا قبل از ژانویه برم اما سعی میکنم به جاهای قشنگ برسیم
توکل به خدا
--------------------------------------------
من هم در این بین یه پیشنهاد دادم برای که متن اش و زیر میارم:
---------------------------------------------
بحث مهم ماهیانه راه بندازیم مثلا شما بگید آقا این ماه میخوایم راجب فلان چیز صحبت کنیم هرکس چیزی برای گفتن داره بسم الله و بچه ها برن و تحقیق کنن و هرچی میدونن بگن البته هر چیزی که به اون بحث کمک میکنه نه اینکه مثلا ییهو یکی بیاد مشکلات شخصی ایش رو بگه یا ...(فقط بحث مربوط و علمی!!!)
اینجوری هم یه تاپیک پربار به وجود میاد هم به قول شما کسی که دوست داره کار کنه از کسی که فقط حرف میزنه تشخیص داده میشه! و از ماحصل تاپیک هم یه مقاله خوب بوجود میاد.من که موافقم به هر صورتی که باشه حالا چه مقاله چه تاپیک بحث درمورد یه چیز خاص!
---------------------------------------------
خوب تا الان این پیشنهادات برای بهتر شدن سطح علمی انجمن داده شده! لطفا کاربرای دیگه هم اگر نظری دارن بگن تا به یه جمع بندی تو این تاپیک برسیم.
(بالارفتن سطح علمی فعالیت ها به نفع همه کاربرا هست پس اگر کسی نظری داره بگه)
امیدوارم با نظرات سازنده خودتون این جا رو برای پیشرفت خودتون آماده تر کنید.
(خواهشا دیگه این وسط کسی نپره از مشکلات تاپیک هاش بگه!! اگر راه حلی داره بگه همه منتظرن)
موفق باشید

siavashmusic

Active Member
اطلاعات پروژه برای مجید خان ارسال شد البته دفعه قبل با این موضوع کاملا موافق بود اما مبحث مدیریتش مونده بود ایشون عقیده داشتن برای ن کنترلش سخت میشه که یه پیشنهادهایی براشون ارسال کردم
چنانچه مورد قبول ایشون قرار بگیره این بخش راه اندازی میشه

ضمنا یه بخش اضافات و اخبارهای php رو گفتم لحاظ کنند مسلما اگه این پروژه راه اندازی بشه یه تغییر بسیار شگرفی بوجود خواهد اماد
من بشخصه با بخش اخبارها / کنفرانس ها و تغییرات در زبان برنامه نویسی خیلی کار میکنم یعنی کلی مقاله ماهیانه از وب سایت های توسعه دهنده میخونم خیلی زیاد خیلی از اتفاقات رو میشه در قالب خبر و در چهارچوب بحث گفته گسترش داد
تاپیک زد صحبت کرد و اظهار نظر داد

انشالله پا بگیره حتما به جاهای خوبی خواهد رسید

انشالله

.:: Ali ::.

Member
خب ... در مورد مدیریت به نظرم حتما" عضو های فعالی وجود داشتن تو 1 سال اخیر که شایسته ی مدیر بودن باشن ... شما که این افرادو می شناسین بعد از علاقه مندی طرف می تونیم یه رای گیری راه بندازیم و شخص اصلح رو به مجید معرفی کنید .

در مورد اینکه دوستمون گفتن "کاش فرهنگ فروم رو هم از خارج می آوردیم" باید بگم که ما ایرانیا نمونه ی فرهنگ و تمدن هستیم . ما خودمون می تونیم فرهنگ صحیح رو جا بندازیم ، فقط به شرطی که مدیرای ما فرهنگ ساز باشن و فروم رو به سمت درستی هدایت کنن .

اینکه می گم مدیر به این معنی نیستش که بقیه اعضا هیچ نقشی ندارن ، مدیر هم خودش یک عضوه مثل بقیه ، اما اونه که می تونه الگوی مناسبی برای کاربران جدید باشه و با اختیاراتی که داره علف های هرز رو هرس کنه .

من عملکرد صحیح یک مدیر رو منشاء پیشرفت و جا انداختن فرهنگ ها می دونم . دوستمون در مورد انجمن mybb قدیمی گفتن که خاطره های پرشین تولز و پرشین هکرز برام زنده شد ... اون وقتا فرهنگ ثابتی وجود نداشت ... اما از نظر محتوی به نسبت سطحش بالا تر بود ... اما من الان حس می کنم (بخش php) گرچه از نظر فرهنگ استفاده خیلی پیشرفت کرده ، اما به نسبت حال که همه به دنبال php و امنیت ، یا php و ایژکس های پیچیده و اپلیکیشن های تحت سرور هستن ، بعضیا هنوز دنبال فرم لاگینن !

اگه تو حرفام غروری حس کردید ، ببخشید !

alireza82

Well-Known Member
سیاوش جان به نظر من که این تفکیک انجمن ها باز کار رو برات راحت تر میکنه چون میدونی با هر پست چه طوری رفتار کنی
اما در مورد مقاله و این ها فکر کنم کار برات کمی سخت بشه که اون هم با هم دلی و همیاری بقیه کاربرا راحت تر میشه!
به نظرم بهتره استارت زده بشه بعد اگر نتونستی یه رای گیری راه بندازی و از کسایی که میخوان دعوت کنی بد نباشه!
اما در کل فکر نمیکنم سخت تر از الان بشه که بعضی جا ها هردم بیل شده!
من یکی که به شخصه لحظه شماری میکنم
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا