البته اينجا كسي از روي دل كار نميكنه و اينم كه خانوم (نميدونم شايد هم اقا!) ماندانا ميگن بچه ها اين جا اگه كاري
ميكنن فقط به خاطر كمك به ديگران يه دروغ محضه.تو اين دنيا هيچ كس براي كس ديگري كاري انجام نميده.
اگه شما تو خيابون به يه فقير كمك ميكنين والا به خاطر خودتون هست.به خاطر اينه كه واسه چند ثانيه هم كه شده احساس
ارامش كنيد.
آقا مجيد هم كه اين سايت رو راه انداختن صدقه سري نبوده.حداقل چند تا حسن براشون داشته:
اول اينه كه خودش يه تبليغات براش
دوم اينه كه كلي بلاخره اين سايت به اسم اون و ميگن سايت فلاني
سوم اينه كه كلي تبليغ توش ميگيره.
چهارم اينه كه تونسته يه تجارتي راه بندازه و يه بنگاه اطلاعاتي داشته باشه .
و از اين فوائد بيشمار است
و من كه اين موضوع رو مطرح ميكنم كه اقا بياين يه فكري به حال اين انجمن كنيم
و چند تا نظر ميدم(اخه اولين بار من اين بحث رو شروع كردم.ديگه داشتم از اين اوضاع ديوونه ميشدم) بيكار كه نيستم
و از روي بيكاري نيست والا به خدا ما هم كار داريم.در ضمن به خاطر شما هم نيست و به خاطر هيچ كس نيست جز خودم
من فقط به خاطر خودم اينكارو ميكنم. اگه اوضاع انجمن بهتر بشه و يه سر و ساموني بگيره
واسه من بهتر ميشه.مشكلات من زودتر پاسخ داده ميشه.
تو اين دنيا تا به كسي سودي نرساني سود بهت نميرسه و اگه خواستي بيشتر سود ببري
فقط يه راه وجود داره :بايد به ديگران سود برسوني.مثل google
به نظر من اقا مجيد بايد توي سودش از سايت بايد يه مقداري با مديراش شريك بشه تا بتونه بيشتر
سود كنه.ما كه مدير نيستيم.
حالا هر كي موافقه بگه.
البته اينها به معني نقض اين واقعيت نيست كه بعضي از افراد براي اين فروم زحمت ميكشن.
سلام
به نظر میرسه شما زیاد در مورد اینترنت و جایگاه اون تو ایران و کسب و کار اینترنتی اطلاعات ندارید.
امیدوارم کم کم دید باز تری پیدا کنید!!
اما در مورد اون صحبت هاتون بله شاید حق با شما باشه! شاید با جواب دادن به سوال بقیه ادم آرامش پیدا کنه و شاید های دیگه....
اما این دلیل نمیشه که همه چیز رو این طوری آدم حساب کنه و این جوری بهش جواب بده!!
مثلا یه مادر هر کاری برای سعادت فرزندش میکنه بله با این کار خشنود و راضی هست در واقع همه مادران این حس وفاداری و از خودگذشتگی رو دارن اما این اصلا دلیل نمیشه که یه روز کسی برگرده به مادرش بگه
هر زحمتی برای من کشیدی از روی برآوردن حس های خودت بوده و غریزی بوده!!! و هیچ حقی به گردنم نداری!!!
بله دوست من اینجا هم همه با عشق کار میکنن و اطلاعات در اختیار هم قرار میدن و از طرفی اطلاعات هم میگیرن!!!
هر کی اطلاعاتی رو میگیره بر حسب وظیفه در مقابل چیزهای که یاد گرفته سعی در جبران میکنه!!!!
ولی باز هم این دلیل نمیشه که من یا شما آخر سر بعد از اینکه اطلاعاتی رو گرفتیم از کسی بگیم میخواستی خودت رو راحت کنی و فکر کنی مهم هستی جواب دادی!!1111
همیشه باید وفادار بود و به کسی که چیزی به آدم یاد میده احترام گذشت
دوست من مولای ما فرمود:
هرکس کلمه ای به من بیاموزد مرا تا ابد بنده خویش ساخته است.
اگر شما جمله تون درست و نوع برخوردتون شایسته بود
مولا باید میگفت:
هرکس کلمه ای به من بیاموزد خودش را از نظر روحی ارضاء کرده است.
خواهش میکنم کمی راجب این طرز فکر خود تجدید نظر کن! این رو به عنوان یه برادر کوچیکتر بهت میگم.(خواه پند گیر خواه ملال

)
دوست من اگر از هزینه سرور و مشکلات اون و از بدبختی های سرو کله زدن با کاربر ها در این جور فاروم ها آشنایی داشتی این طور راحت نمیگفتی از طریق تبلیغات هزینه ها در میاد که سخت در مورد جو حاکم بر اینترنت و تحریم ها و ... و کلا مشکلات IT ایران در اشتباهی.
دوست من این جا یک فاروم هست که کاربران زیادی اومدن توش سوال کردن و پاسخ دادن و جواب گرفتن و اطلاعات اشون رو دراختیار هم قرار دادن!!1
یه سرچ درمورد موضوعات مختلف ای که تو این انجمن وجود داره میتونه منبع عظیم و جالب و جمع و جوری از چیزهایی که شما میخوای در اختیارت بزاره!!!
ما باید تکرار میکنم باید از کسانی که این اطلاعات رو در اختیار ما میگزارن تشکر و سپاس ویژه به عکل بیاریم.
در پایان دوست من اگر قرار باشه همه چیز رو این جوری بسنجیم اونوقت دنیای ما چه دنیای اینترنتی و چه دنیای واقعی میشه دنیای منطق.
به عبارت دیگه احساس میره کنار میشه یه دنیای مردونه یعنی یه جای سخت و خشن!!!!
کمی در مورد نگرش هات در زندگی فکر کن و فقط به فکر خودت نباش.
دوست من ما هم مثل شما میخوایم این محیط محیط زیبا و پرمحتوایی بشه!!!
اما برخلاف شما نه برای اینکه سوالاتمون پاسخ داده بشه بلکه برای اینکه اطلاعاتمون رو رد و بدل کنیم. این ارزش داره نه اینکه شما به جواب 4 تا سوالت برسی بعد بگی اصلا مهم نیست که از کجا این هارو یاد گرفتم.
و وقتی جواب سوالی رو گرفتی برحسب وظیفه سوال چند نفر مثل خودت رو جواب بدی!!! چون این دین ایست به گردن شما
در پایان از منبر پایین می آیم

من کمی نرم با نوشته شما که همش خودخواهی بود گذشتم. امیدوارم تجدید نظر کنی
موفق باشید