saalek110
Well-Known Member
برای ایجاد پنجره (Session) دوم در Termux بدون نیاز به ابزارهای جانبی، روش زیر را انجام دهید:
️ روش ساده و پیشفرض
با حرکتی یک مرحلهای از نوار کناری استفاده کنید:
1. انگشت خود را از لبه سمت چپ صفحه به سمت راست بکشید.
2. این کشیدن، منوی Navigation Drawer (منوی جلسات) را باز میکند.
3. در این منو، روی دکمه + یا گزینه New session ضربه بزنید.
4. یک ترمینال کاملاً جدید به عنوان پنجره دوم باز میشود.
سالک: انگشت را از لبه چپ به سمت وسط بکشید تا پنجره سسیون یا جلسه وارد شود. شکل زیر:در شکل زیر من دو جلسه دیگر هم ایجاد کردم و الان سه جلسه داریم.شاید مثل ۳ تا ترموکس باشه و سه تا لینوکس رویش نصب کنید و ۳ تا کلاینت نصب کنید ، یکی همان vcn viewer و دو تای دیگر. شاید هم با همان کلاینت بشه ۳ کانال نگاه کرد. چون فکر کنم پنجره تولید می کنه ، پس ۳ کانکشن بسازید.

• نکته مهم:
اگر در اندروید خود از قابلیت Gesture Navigation استفاده میکنید، ممکن است باز کردن این منو با کشیدن از لبه، تداخل داشته باشد. در این حالت، کافی است لبه صفحه را برای یک لحظه نگه دارید، سپس به سمت راست بکشید تا منو ظاهر شود.
• مدیریت پنجرهها:
پس از باز کردن چند پنجره، منوی کناری (Navigation Drawer) فهرست تمام جلسات فعال را نشان میدهد. برای جابجایی بین آنها کافی است روی اسم هر جلسه ضربه بزنید.
روش پیشرفتهتر (با ابزار)
اگر نیاز به کار حرفهایتر، مانند تقسیم صفحه یا مدیریت پنجرهها با صفحهکلید دارید، نصب یک مدیر ترمینال پیشنهاد میشود:
· byobu (سادهتر): یک مدیر ترمینال است که امکان ایجاد تبهای مختلف در همان ترمینال را میدهد. پس از نصب، برای ایجاد تب جدید کافی است کلید F2 را فشار دهید.
· tmux (پرقدرتتر): همان ابزار قدرتمندی است که در پاسخ قبلی توضیح داده شد. به شما امکان ایجاد پنجرهها و تقسیم صفحه را به طور کامل میدهد.
ویژگی byobu tmux
پیچیدگی سبک و ساده قدرتمند با تنظیمات پیشرفته
ایجاد بخش جدید دکمه F2 (تب) Ctrl+b سپس c (پنجره) یا % / " (تقسیم)
مناسب برای سازماندهی چند فرآیند کارهای پیچیده سروری و چندوظیفگی
نصب آنها از طریق دستور زیر امکانپذیر است:
```bash
pkg install byobu # یا pkg install tmux
```
جمعبندی
· برای سریع و ساده باز کردن یک پنجره مستقل جدید، کشیدن از لبه چپ و زدن دکمه + بهترین راه است.
· اگر در اندروید از حرکات لمسی استفاده میکنید، لبه را نگه دارید سپس بکشید.
· برای کارهای پیچیده و مدیریت حرفهای، نصب tmux یا byobu را در نظر بگیرید.
اگر در انجام هرکدام از این مراحل مشکل داشتید یا سوال دیگری دارید، بپرسید تا کمک کنم.
️ روش ساده و پیشفرض
با حرکتی یک مرحلهای از نوار کناری استفاده کنید:
1. انگشت خود را از لبه سمت چپ صفحه به سمت راست بکشید.
2. این کشیدن، منوی Navigation Drawer (منوی جلسات) را باز میکند.
3. در این منو، روی دکمه + یا گزینه New session ضربه بزنید.
4. یک ترمینال کاملاً جدید به عنوان پنجره دوم باز میشود.
سالک: انگشت را از لبه چپ به سمت وسط بکشید تا پنجره سسیون یا جلسه وارد شود. شکل زیر:در شکل زیر من دو جلسه دیگر هم ایجاد کردم و الان سه جلسه داریم.شاید مثل ۳ تا ترموکس باشه و سه تا لینوکس رویش نصب کنید و ۳ تا کلاینت نصب کنید ، یکی همان vcn viewer و دو تای دیگر. شاید هم با همان کلاینت بشه ۳ کانال نگاه کرد. چون فکر کنم پنجره تولید می کنه ، پس ۳ کانکشن بسازید.

• نکته مهم:
اگر در اندروید خود از قابلیت Gesture Navigation استفاده میکنید، ممکن است باز کردن این منو با کشیدن از لبه، تداخل داشته باشد. در این حالت، کافی است لبه صفحه را برای یک لحظه نگه دارید، سپس به سمت راست بکشید تا منو ظاهر شود.
• مدیریت پنجرهها:
پس از باز کردن چند پنجره، منوی کناری (Navigation Drawer) فهرست تمام جلسات فعال را نشان میدهد. برای جابجایی بین آنها کافی است روی اسم هر جلسه ضربه بزنید.
اگر نیاز به کار حرفهایتر، مانند تقسیم صفحه یا مدیریت پنجرهها با صفحهکلید دارید، نصب یک مدیر ترمینال پیشنهاد میشود:
· byobu (سادهتر): یک مدیر ترمینال است که امکان ایجاد تبهای مختلف در همان ترمینال را میدهد. پس از نصب، برای ایجاد تب جدید کافی است کلید F2 را فشار دهید.
· tmux (پرقدرتتر): همان ابزار قدرتمندی است که در پاسخ قبلی توضیح داده شد. به شما امکان ایجاد پنجرهها و تقسیم صفحه را به طور کامل میدهد.
ویژگی byobu tmux
پیچیدگی سبک و ساده قدرتمند با تنظیمات پیشرفته
ایجاد بخش جدید دکمه F2 (تب) Ctrl+b سپس c (پنجره) یا % / " (تقسیم)
مناسب برای سازماندهی چند فرآیند کارهای پیچیده سروری و چندوظیفگی
نصب آنها از طریق دستور زیر امکانپذیر است:
```bash
pkg install byobu # یا pkg install tmux
```
جمعبندی
· برای سریع و ساده باز کردن یک پنجره مستقل جدید، کشیدن از لبه چپ و زدن دکمه + بهترین راه است.
· اگر در اندروید از حرکات لمسی استفاده میکنید، لبه را نگه دارید سپس بکشید.
· برای کارهای پیچیده و مدیریت حرفهای، نصب tmux یا byobu را در نظر بگیرید.
اگر در انجام هرکدام از این مراحل مشکل داشتید یا سوال دیگری دارید، بپرسید تا کمک کنم.