saalek110
Well-Known Member
شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس
در تاپیک اول نصب لینوکس بر ترموکس ، بیشتر پست ها به شکل سوال و جواب با هوش مصنوعی بود
و من نمی دانستم داره چکار می کنه.
تاپیک اول:
نصب لینوکس در ترموکس
forum.majidonline.com
تاپیک سوم: دومی همینه
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
forum.majidonline.com
اگر لینوکس خود را گرافیکی کردید و می خواهید لینوکس را کاستوم کنید یعنی تغییراتی درش بدهید ، تاپیک زیر را ببینید:
لینوکس ، ایجاد تغییرات بر دسکتاپ LXDE
forum.majidonline.com
در تاپیک اول نصب لینوکس بر ترموکس ، بیشتر پست ها به شکل سوال و جواب با هوش مصنوعی بود
و من نمی دانستم داره چکار می کنه.
تاپیک اول:
نصب لینوکس در ترموکس
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی
نصب لینوکس در ترموکس در گوشی خلاصه تاپیک و مشکلات اصلی کار: ابتدا لینوکس در ترموکس با proot نصب می کنیم. اکثر بحث های این تاپیک پیرامون انتقال تصویر به بیرون دور می زند..... تاپیک های مرتبط: Termux ترموکس در گوشی اندروید ، برنامه نویسی...
تاپیک سوم: دومی همینه
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
نصب لینوکس بر ترموکس ۲
نصب لینوکس بر ترموکس ۲ سالک ، تاریخچه : بعد از کلی دست انداز در تاپیک نصب لینوکس بر ترموکس ، من تاپیک شرحی بر نصب لینوکس بر ترموکس را زدم تا بگم اساس کار اصلا چی بود. بعدش این تاپیک را زدم تا بدون شرح ، خلاصه دستورات را بنویسم...بعدش دیدم lxde-core هم سنگینه برای بعضی گوشی ها ، تاپیک نصب...
اگر لینوکس خود را گرافیکی کردید و می خواهید لینوکس را کاستوم کنید یعنی تغییراتی درش بدهید ، تاپیک زیر را ببینید:
لینوکس ، ایجاد تغییرات بر دسکتاپ LXDE نصب لینوکس در ترموکس در گوشی https://forum.majidonline.com/threads/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D9%85%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C.249278/ سالک: من گاهی در گوشی در لینوکس نصب...
آخرین ویرایش: