سلام . من دنبال شبیه ساز برای لینوکس رو ویندوز می گردم کسی میتونه به من کمک کنه ؟
پ پسر خوب New Member Jul 6, 2005 #1 سلام . من دنبال شبیه ساز برای لینوکس رو ویندوز می گردم کسی میتونه به من کمک کنه ؟
O oxygenws Active Member Jul 6, 2005 #2 با vmware یا نرم افزار های مشابه، می تونی یه سیستم مجازی داشته باشی، و خوب مسلما می تونی روش لینوکس هم نصب کنی.
با vmware یا نرم افزار های مشابه، می تونی یه سیستم مجازی داشته باشی، و خوب مسلما می تونی روش لینوکس هم نصب کنی.
iman_ebru Active Member Jul 15, 2005 #4 oxygenws گفت: با vmware یا نرم افزار های مشابه، می تونی یه سیستم مجازی داشته باشی، و خوب مسلما می تونی روش لینوکس هم نصب کنی. کلیک کنید تا باز شود... امید جان این برنامه کارش چیه؟ مثل wine تو لینوکسه؟
oxygenws گفت: با vmware یا نرم افزار های مشابه، می تونی یه سیستم مجازی داشته باشی، و خوب مسلما می تونی روش لینوکس هم نصب کنی. کلیک کنید تا باز شود... امید جان این برنامه کارش چیه؟ مثل wine تو لینوکسه؟
O oxygenws Active Member Jul 15, 2005 #5 نه ایمان جان، vmware یک شبیه ساز --کامپیوتر است.... یک کامپیوتر شبیه سازی میشه، بوت میشه، سخت افزار ها رو می شناسه و حتی می تونه با سیستم عاملی که این نرم افزار روش اجرا شده، شبکه بشه.
نه ایمان جان، vmware یک شبیه ساز --کامپیوتر است.... یک کامپیوتر شبیه سازی میشه، بوت میشه، سخت افزار ها رو می شناسه و حتی می تونه با سیستم عاملی که این نرم افزار روش اجرا شده، شبکه بشه.
O oxygenws Active Member Jul 15, 2005 #7 نه.... ربطی به گرافیک ویندوز نداره. این جناب سائل هم ظاهرا رفتند مرخصی!!!
Y y4sh4r New Member Jul 16, 2005 #8 فهميدم چي ميگي امروز برات آمارش رو در ميارم ميگم بهت البته اگه طرف رو پيدا کنم