شبیه سازی فیزیک برخورد جسم در مکس؟؟؟

martin eco

Well-Known Member
پس هم اونی که سجاد جان گذاشته و همین اینی که لینکش رو دادم به دردت میخوره
اگه باز توضیحات بیشتر برای نوع حرکتشون برای نشستن رو جسمت میخوای بگو تا من یا دوستان کمکت کنیم عزیز.
دست گلت درد نکنه...حتما مزاحمت میشم:rose:

sajad_VFX

Member
Bubo جان درست میگن توی Real Flow ذرات که امیت میشه روی هم انباشته میشه مگه اینگه Age یا دستور خاصی براش تعریف نکرده باشی.
البته بگم که از روش پارتیکل استفاده کردن به پردازش زیادتری نیاز داره،
شما تابع scatter تست زدین؟ فکر کنم اون جواب بده !!
من یه تست کوچیک زدم تصویرش رو پیوست کردم.

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    66.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 02.jpg
    02.jpg
    28.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

martin eco

Well-Known Member
bubo جان درست میگن توی real flow ذرات که امیت میشه روی هم انباشته میشه مگه اینگه age یا دستور خاصی براش تعریف نکرده باشی.
البته بگم که از روش پارتیکل استفاده کردن به پردازش زیادتری نیاز داره،
شما تابع scatter تست زدین؟ فکر کنم اون جواب بده !!
من یه تست کوچیک زدم تصویرش رو پیوست کردم.
این اسکتر هم جالب بود..ونسبت به بقیه هم خیلی ساده تره..ولی فک کنم نتیجه پارتیکل بهتر باشه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
منو بگو از بس خودم تو کار تحرکم و Still کار نمیکنم تا الان فکر میکردم متحرک میخوای :lol: ـ و اینک مغز می پُکد :shock:

martin eco

Well-Known Member
منو بگو از بس خودم تو کار تحرکم و Still کار نمیکنم تا الان فکر میکردم متحرک میخوای :lol: ـ و اینک مغز می پُکد :shock:
حقم داری خب بو بو جان...واسه معماری اصن همچین چیزی خیلی دور از ذهنه:lol:
من بیشتر میخوام فیزیکش واقعی باشه...
دارم دنبال یه راه حل آلترناتیو میگردم که اگر نشد با گراس هاپر مدل کنم بتونم روش حساب کنم:idea:

mamal761

New Member
ل
سلام دوستان من یه مشکلی تو simulate کردن تو max دارم ، جهتش رو نمی تونم تعیین کنم ، می خوام پتویی رو که رو تخت می افته شبیه سزی کنم ولی simulate رو که می زنم ابجکتی که واسه پتو در نظر گرفتم بجای اینکه رو تخت بیفته میره به سمت بالا .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ل
سلام دوستان من یه مشکلی تو simulate کردن تو max دارم ، جهتش رو نمی تونم تعیین کنم ، می خوام پتویی رو که رو تخت می افته شبیه سزی کنم ولی simulate رو که می زنم ابجکتی که واسه پتو در نظر گرفتم بجای اینکه رو تخت بیفته میره به سمت بالا .

سلام دوست عزیز اگi این مبحث رو به شکل پست جدید بذاری هم من هم دوستان بهتر میتونیم بهت کمک کنیم چون بیشتر دیده میشه.
یه پست جدید بذار حتما جواب داده میشه عزیز دل

حق یارت

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا