martin eco
Well-Known Member
دست گلت درد نکنه...حتما مزاحمت میشمپس هم اونی که سجاد جان گذاشته و همین اینی که لینکش رو دادم به دردت میخوره
اگه باز توضیحات بیشتر برای نوع حرکتشون برای نشستن رو جسمت میخوای بگو تا من یا دوستان کمکت کنیم عزیز.

دست گلت درد نکنه...حتما مزاحمت میشمپس هم اونی که سجاد جان گذاشته و همین اینی که لینکش رو دادم به دردت میخوره
اگه باز توضیحات بیشتر برای نوع حرکتشون برای نشستن رو جسمت میخوای بگو تا من یا دوستان کمکت کنیم عزیز.
این اسکتر هم جالب بود..ونسبت به بقیه هم خیلی ساده تره..ولی فک کنم نتیجه پارتیکل بهتر باشهbubo جان درست میگن توی real flow ذرات که امیت میشه روی هم انباشته میشه مگه اینگه age یا دستور خاصی براش تعریف نکرده باشی.
البته بگم که از روش پارتیکل استفاده کردن به پردازش زیادتری نیاز داره،
شما تابع scatter تست زدین؟ فکر کنم اون جواب بده !! من یه تست کوچیک زدم تصویرش رو پیوست کردم.
حقم داری خب بو بو جان...واسه معماری اصن همچین چیزی خیلی دور از ذهنهمنو بگو از بس خودم تو کار تحرکم و Still کار نمیکنم تا الان فکر میکردم متحرک میخوایـ و اینک مغز می پُکد
![]()
ل
سلام دوستان من یه مشکلی تو simulate کردن تو max دارم ، جهتش رو نمی تونم تعیین کنم ، می خوام پتویی رو که رو تخت می افته شبیه سزی کنم ولی simulate رو که می زنم ابجکتی که واسه پتو در نظر گرفتم بجای اینکه رو تخت بیفته میره به سمت بالا .