شبکه داخلی با ویندوز ایکس پی win xp

overcrash

Active Member
سلام
( گشتم و سوال کردم ولی کسی جواب نداد! )
من میخوام چندتا کامپیوتر رو شبکه کنم چیزهایی که هست:
ویندوز ایکس پی win xp
کابل شبکه
سویچ
لطفا کامل به من بگید چیکار باید بکنم؟ تایین سرور و کلاینتها
(خودم امتحان کردم:
کامپیوترها نام گذاری کردم - یک workgroup مشخص کردم - به کامپیوتر ها ip دادم سرور 198.162.0.1 و کلاینتها 198.162.0.2 تا آخر - تمام به سویچ وصل شدند از شماره یک -سرور- تا آخر
کانکشنهای شبکه LAN رو هر دستگاه connected نشون میده و تو هرکدوم با ip خودش میتونم ببینم ولی هیچ کدوم از کامپیوتر های گروه رو نشون نمیده یعنی view workgroup پیغام خطا میده و اگه هم از کامپیوتری ip کامپیوتر دیگرو صدا بزنم میگه وجود نداره!!! مشکل کجاست؟)

درضمن بعد از اینکه شبکه شد میخوام اشتراک adsl رو بهمه بدم (که فکر کنم راحت باشه از مطالبی که اینجا خوندم)

Parham

Well-Known Member
Ip که تنظیم کردی اشتباه هستش باید 192.168.x.x باشه دوست عزیز ... در مورد توضیحات تنظیم امکان استفاده از شبکه هم در انجمن ها جستجو کن توضیح داده شده ...

overcrash

Active Member
Parham گفت:
Ip که تنظیم کردی اشتباه هستش باید 192.168.x.x باشه دوست عزیز ... در مورد توضیحات تنظیم امکان استفاده از شبکه هم در انجمن ها جستجو کن توضیح داده شده ...
منم امین 192.168.0.1 انتهاب کردم (اینجا اشتباه نوشتم)
حالا مشکل چیه؟

Parham

Well-Known Member
جواب سوال شما در انجمن داده شده جستجو کنید ! برای راحتی‌ کار از این لینک استفاده کن تا به جواب خودت برسی‌ !

overcrash

Active Member
ممنون
این لینکو قبلا خوندم
ولی اون پست آخری که اونجا نوشته بودی رو مجدد انجام میدم.

Parham

Well-Known Member
به طور دقیق انجام بده دوست عزیز روش کار همین هستش که در اون پست هم توضیح دادم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا