شاید یک کار Dark Art باشه

ali_kalagh

New Member
نظر یادتون نره________ یک سری توضیحات من در مورد این عکس بدم - عکاسی کار خودمه - مدل خودم هستم - edit با همکاری برادرم انجام شده - loction مجازی نیست و دوربین اصلا حرفه ای نیست با sony h10 گرفته شده

پیوست ها

• kiman kali II3 copy.jpg
    kiman kali II3 copy.jpg
    316.8 کیلوبایت · بازدیدها: 51
آخرین ویرایش:

flaov

Well-Known Member
کار جالبیه ولی روی این دود هاش زیاد کار نشده یا اگه اصلا نمیزاشتی بهتر بود آسمون هم روش کار میکردی جالب میشد
موفق باشی

moslancer2

Member
دوست عزیزم کار جابی شده...:rose:
منم با flavo جان موافقم... حالت دود ها مناسب نیست... منم موافقم که کار بشه روش و یا اینکه بهتره آسمون رو یک حالت از ابر بدی...
ولی در کل خوبه...:paint:
موفق باشی:rose:

hsajj

Member
سبک کار رو دوس دارم :rose:
فقط فضا و بکگراند میتونه بازم تیره (dark) تر باشه !

PrinceofCs

Well-Known Member
همونطور که دوستان اشاره کردن میشد فضای دارک تری ایجاد کنی و اینکه به نظرم به جای دود از پرهای پراکنده در هوا استفاده کن / رئالتر میشه

MOSTAFA

کاربر فعال
با نظر PrinceofCs و flaov موافقم... دود ها جالب نشده اگه به جای اون ها از پر های معلق استفاده میکردی بهتر میشد... کنتراست بال ها هم کمی کمتر از کنتراست مدل هست که در قسمت های تیره به وضوح حس میشه و باعث میشه بال و مدل با هم مچ نباشن...
روی آسمون هم بیشتر کار میکردی بهتر بود و این که اگه از فضای تیره با Highlight های ملایم استفاده میکردی طرحت جذابیت بیشتری داشت
اما در کل کلیت کار خوبه که با کمی تغییرات بهتر میشه...
موفقیتـ:rose:

Mj

Well-Known Member
فضای کار خیلی جالب و تکمیله
به نظرم میشد بیشتر روی دود ها کار بشه تا این فضا رو حسابی تکمیل کنه
خسته نباشی:paint:

Tsobh.com

Well-Known Member
جالبه
چرا كف پاهاش دود مي ده ؟!!
روي اون براش هاي دود دور المانت كار كن :rose:

ali_kalagh

New Member
با تشکر فراوان از همه دوستان - همه توضیحات که داده بودید خوب بود دارام روی ایراد ها کار میکنم تا چند روز دیگه ورژن جدید upload می کنم بازم مرسی از همتون یک سری توضیحات من در مورد این عکس بدم - عکاسی کار خودمه - مدل خودم هستم - edit با همکاری برادرم انجام شده - loction مجازی نیست و دوربین اصلا حرفه ای نیست با sony h10 گرفته شده

جدیدترین ارسال ها

بالا