سی دی فتوشاپ(مجید آنلاین)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سامان جان لطفا به شاخه MajidOnline‌توي سي دي برو و اونجا فايل MajidOnline.exe‌رو اجرا كن ببين باز ميشه ؟!

در مورد فروشش راستش تعدادشو نميتونم بگم اما از اون چيزي كه ما انتظار داشتيم بيشتر بود :) ‌براي همين دير به دستتون رسيد چون آماده كردن اونها خيلي كار زمان بري بود مخصوصا اينكه تمامي سي دي ها رو تك تك آماده كرديم (به خاطر شماره سريال منحصر به فردي كه هر سي دي داره) و رايت كردن اونها... ما روي تعداد كمتري محاسبه كرده بوديم اما شكر خدا سفارشات و استقبال خوب بود كه من همينجا از همه دوستاني كه اين مجموعه رو خريدند ممنونم اينطوري به ما يك دلگرمي دادن كه به فكر اين موضوع باشيم و اين كار رو ادامه بديم ...

مجيد

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون مجید آقا من متوجه شدم کجا رو میگی

در مورد سی دی ها هم امیدوارم کارای بعدی هم ادامه داشته باشه به همین خوبی که این سی دی بود

سلام

بسته من هم رسید...

واقعا که به دردبخوره......

متشکر از مجید جان و بقیه دوستان....

S.H.R.M.K

Well-Known Member
در مورد فروشش راستش تعدادشو نميتونم بگم اما از اون چيزي كه ما انتظار داشتيم بيشتر بود

خوب خدا رو شکر فقط میخواستم ببینم این کار جواب داده یا نه تعدادش مهم نیست ...
ممنون

godman

Member
سي دي منم امروز رسيد
خداييش يه چيز ميگم آقا مجيد رودار نشي ها .... :)
من بودم اين سي دي رو كمتر از ده هزار تومن نمي دادم

آقا هر كي نخريد خدايي ضرر كرد...

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سامان جان لطفا به شاخه MajidOnline‌توي سي دي برو و اونجا فايل MajidOnline.exe‌رو اجرا كن ببين باز ميشه ؟!

سلام
مجيد جان چندين بار امتحان كردم هم مستقيم هم با اتوران ، باز ميشه ولي محتويات نداره

تا بعد...!

Fa

Well-Known Member
cd من که تا الان نرسیده
54.gif

ye_mojud

Member
سلام من هم نخريدم ولي فكر ميكنم براي يك سي دي قيمتش بالاست . به زودي يه مجموعه از ابزارهاي فتوشاپ كه شامل 12 تا سي دي ميشه رو در اختيار دوستان قرار ميدم . 4 تا 5 سي دي پلاگين فتوشاپ كه بعضي از پلاگينها كاملا ناياب هست و به صورت نسخه فول ارائه شده - سه سي دي براش - سه سي دي استايل - يك سي دي تكستچر و پترن و يك سي دي هم شامل shape و بقيه پريستهاي فتوشاپ و برخي چيزاي ديگه .
قيمتش هم احتمالا هر سي دي 1000 تومان هست يا شايد هم كمتر .

S4DEGH

Well-Known Member
سلام من هم نخريدم ولي فكر ميكنم براي يك سي دي قيمتش بالاست
نه دوست من !
ما ايراني ها اينطور شديم كه فكر ميكنيم هرچي cd بيشتر باشه ! پس بهتره !

اين اشتباه محض هست ! مهم محتوياتشه !

خود من قرار بود يك cd قالب نيوك بدم بيرون كه فعلا ندادم !‌اين يك cd هست ! اما محتوياتش رو اگر بخواي دانلود كني بايد 180 تومن پياده بشي !

اين cd هم مينطور هست ! شما برو تمامي محتويات اين cd رو از روي همين انجمن دانلود كن ببين چقدر هزينه بر هست !

من خودم قبلي cd پلاگين فتوشاپ گرفتم 4000 تومن 4 cd !‌اما مفت نمي ارزيد همه چرت و پرت بود !

در آخر مهم محتوياته نه تعداد cd ها !

با سلام
صادق جان با نظرتون 100 درصد موافقم چون تو بازار هر جور سي دي پيدا مي شه مثلا سي دي آموزش فتوشاپ تو بازار من 500 تومن گرفتم ولي فقط يه بار ازش استفاده كردم و لازم به ذكر هستش كه بگم اين سي دي رو يه تيم طراح متخصص زحمتشو كشيدن پس مطمنا در حد بسيار بالائي هستش در ضمن هر كي كه نمي خواد بخره ، نخره به نظر من اكثر كاربران مشتاقند كه اين سي دي رو داشته باشند به هر حال دست همشون درد نكنه

جدیدترین ارسال ها

بالا