قالبهاش هیجا نمیشه پیدا کرد باید خودت بسازی htm
سلامخوب دوستان بحث هزینه شو چی میگین؟
قیمشت که خیلی ارزونه
خيلي مي بخشيد ، شما مگه دزدي ؟!کاش یک php programmer پیدا می شد کل siqma رو نال می کرد...
نظر منو بخوايد مي گم استفاده كنيد ...در ضمن دوستانی که پیشنهادی در مورد سیکما دارند بفرمایند
نظر منو بخوايد مي گم استفاده كنيد ...در ضمن دوستانی که پیشنهادی در مورد سیکما دارند بفرمایند
irlogo می شه بگی کجای هاست ایران سیکما هست؟
تا اونجایی که من می دونم هاست ایران از جوملا و modern bill استفاده می کنه.
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>هاست ایران</title>
<link rev="Electronic Shop System" href="http://www.siqma.com" title="فروشگاه آنلاین سیکما" />
<script type="text/javascript" src="themes/hostiran/_files_/scripts.js"></script>
<script type="text/javascript" src="themes/hostiran/_files_/mootools.js"></script>
<script type="text/javascript" src="themes/hostiran/_files_/usermenu.js"></script>
<script type="text/javascript" src="themes/hostiran/_files_/events.js"></script>
<link href="themes/hostiran/_files_/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
در حال حاظر که من کلی هاستینگ می بینم که از سیستم ها و قالب های آماده استفاده می کنند
خوب دوستان بحث هزینه شو چی میگین؟
خيلي مي بخشيد ، شما مگه دزدي ؟!
فكر مي كنيد استفاده از اين نرم افزار هاي نال واقعا پول حلال براتون مياره ؟
حالا گيرم كسي بهگه حلال حروم چيه ، خير و بركت كه ديگه اعتقادي نيست ...
هر كي از اين نرم افزار هاي نال استفاده كنه مطمئنن خيري از كارش نمي بينه !
warez
n. commercial software that is distributed via the Internet or a computer bulletin board system
illegal
غير قانوني، نا مشروع، حرام، غيرمجاز
آخه مي دونم خوندن فايل nfo چي رو حل مي كنه ؟!گفتم كه برو 2 تا NFO بخون.
ببين آقا من هيچي هم اطلاع نداشته باشم از اين مطلعم كه كسي كه نرم افزاري رو مي نويسه براش زحمت كشيده و مسلما همون قدر كه زحمت كشيده مي تونه روش نون بخوره !آقا شما اطلاع نداري چرا حرف هاي نامربوط مي زني.
من خودم كه استفاده نمي كنم خواستم اگر كسي مطلع نيست از استفاده ي اين نوع نرم افزار ها آگاهش كنم !كسي هم شما رو اجبار به استفاده كردن نكرده لطفا الكي بحث دين و حرام و حلال رو نيار وسط