تغییرات فایل 1 سینک نبودن صدا و تصویر بعد از خروجی گرفتن از افتر

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سلام .
جدیدا به یه مشکل عجیب برخوردم. هنگام کار تو محیط افترافکت صدا و تصویر کاملا سینک هستش. ولی بعد از اینکه خروجی می گیرم و با نرم افزار ، تبدیل به فرمت های رایج می کنم به مشکل بر می خورم. و اون اینکه بعد از پخش با برخی از نرم افزارها مثل quick time و km player صدا و تصویر کاملا سینکه اما در نرم افزار دیگری مثل window media صدا و تصویر سینک نیست. حدود 2 یا 3 فریم.
فوتیج 24 فریم هست . خروجی رو هم رو 24 فریم تنظیم می کنم.
:-?

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام عزیز جان

میشه بگی با چی کانورت می کنی و اینکه اگه Adobe Master Colecsion رو نصب کردی باشی با Adobe Media Encoder هم تست کن بقیشم که خودت بلدی چه تنظیماتی می خواد

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
دوست عزیز اگر در نرم افزارهای کوییک تایم و کا ام پلیر صداتون سینک هست قطعا مشکلتون بر میگرده به مدیا پلیر و کدک هایی که روی سیستمتون موجوده
واسه فهمیدن مشکل فایل خروجیتون رو داخل پریمیر ایمپورت کنید و ببینید اونجا سینک هست یا نه
موفق باشید:rose:

mooli63

تو پریمیر سینک بود . فقط نمی دونم چرا فیلم تو پریمیر موقع پخش تصویر پیکس پیکسل های بنفش داره. یه جورایی اسکرچ های بنفش رنگ.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اولین کار موزیک ویدئو ام رو که می خواستم رندر بگیرم دقیقا همین مشکل وحشتناک گریبان گیر من بود و خیلی زجر کشیدم علی جون .:cry::shock:
دیگه مجبور شدم png sequence رندر بگیرم و یه چیز وحشتناکی در اومد . :shock:
تا جایی که میشه base کار رو تو پریمیر داشته باش و فقط برای بعضی شات ها که نیازه بری تو افتر . با dynamic link یا replace footage برو تو افتر و کارات رو بکن و سریع برگرد به پریمیر / :green::rose:
البته من خودم دیگه محدوده ای کار می کنم .
یعنی معمولا میام هر 15 ثانیه رو با دقت فریم . تو افتر افکت کپی می کنم و روش کار می کنم و میارمش تو پریمیر . (همشه فریم ها رو با دقت چک کن . صدا رو هم به عنوان فایل راهنما بیار تو افتر و بقیه ماجرا ....
یعنی آخر کار تقریبا همه شات ها dynamic link میشه . ولی دیگه 10-20 تا پارت هست و مانور بیشتری میشه داد . :wink:
هر جا رو که خواستی تغییر بدی مراجعه می کنی به همون پارت و ... .
شماره فریم ها و نکاتی رو که قراره اعمال کنی رو همیشه رو یه کاغذ یادداشت کن و لیست وار برو روشون کار کن و... :paint:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
واسه تغییر حالت time code تو time line هم میتونی مثل عکس عمل کنی .
روش خوبیه . من تست کردم . بهتر از حالت های دیگه هست .

timecode.jpg

ctrl%20+%20click.jpg

mooli63

سلام مرسی حسین بابت راهنمایی ها. سبلان نه نیمی از کلیپ سینک نیست اما از اواسط کلیپ صدا سینک می شه.

جدیدترین ارسال ها

بالا