با سلام. آيا كسي سيستم پرسش و پاسخ آنلاين فارسي خوب سراغ داه؟ پولي هم اگر باشد مشكلي نيست.
N navan110 Member Jun 16, 2005 #1 با سلام. آيا كسي سيستم پرسش و پاسخ آنلاين فارسي خوب سراغ داه؟ پولي هم اگر باشد مشكلي نيست.
F farsid Member Jun 16, 2005 #2 منم شدیدا به یه کوییز که کارنامه صادر کنه و زمانی باشه نیاز دارم پولی هم تا یه حدی می تونم منتظرم ممنون
منم شدیدا به یه کوییز که کارنامه صادر کنه و زمانی باشه نیاز دارم پولی هم تا یه حدی می تونم منتظرم ممنون
N nasser110 Member Jun 16, 2005 #3 سلام اگه خواستين باهام تماس بگيرين ( پيغام شخصي يا ايميل ) و جزييات كار رو بگين براتون مي نويسمش باي
F farsid Member Jun 21, 2005 #4 چی شد آقا جوابی ندادی من الان سرم شلوغه نمی تونم این کارو بنویسم شما اگه وقت داری و تواناییش رو هم داری بگو دیگه
چی شد آقا جوابی ندادی من الان سرم شلوغه نمی تونم این کارو بنویسم شما اگه وقت داری و تواناییش رو هم داری بگو دیگه
N nasser110 Member Jun 21, 2005 #5 سلام عزيزم اگه منظورتون با منه كه من هيچ پيغام خصوصي از شما دريافت نكردم اگه خواستيد به اين ايميل جزپيات كار رو بفرستيد . n a s s e r o u l i a @ y a h o o . c o m ( جزپيات كار براي شروع برنامه نويسي هر پروژه اي لازمه ) باي
سلام عزيزم اگه منظورتون با منه كه من هيچ پيغام خصوصي از شما دريافت نكردم اگه خواستيد به اين ايميل جزپيات كار رو بفرستيد . n a s s e r o u l i a @ y a h o o . c o m ( جزپيات كار براي شروع برنامه نويسي هر پروژه اي لازمه ) باي