سيستم مديريت تبليغات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladism

Member
حدود هشت نه ماه پیش همین ایران وب شاپ رو می خواستم بخرم
طرف هم از بچه های همشهری خودمون تو اصفهان هست اما خوب گرون می گفت و ترجیح دادم خودم دست به کار بشم
البته خیلی گشتم دنبال نسخه انگلیسی ولی به نتیجه نرسیدم
سیاوش اگه امکان داره برات و تمایل داشتی لینک نسخه اصلشو برای من پیام بزار

miladism

Member
'مثل این که گفتی Cms سایت ایران وب شاپ رو داری و چند تا کمپاننت روش باید نصب بشه تا مثل اون شه
گفتم اگه ممکنه لینکشو پیام کن برای من

abimanager

New Member
آقاي سياوش يادم نمي ياد گفته باشم نسخه ايستگاهو دارم!!!!!!

همونطور كه خودت گفتي iranwebshop كاملا با ايستگاه متفاوته من كنترل پنل ايستگاه رو ديدم و تفاوت ها رو مي دونم چيه.

به هر حال اگه ايران وب شاپ رو داري ، با نصب چند تا كمپوننت فكر نمي كنم بشه قدرت و سرعت ايستگاه رو داشت.به نظرم اگه بخوام هزينه كنم بهتره يه راست برم سراغ ايستگاه تا بعدا حسرت اينو نخورم كه چرا .........

amin.ir69

Member
قابل توجه دوستانی که دونبال اسکریپت ایستگاه میگردن.

قابل توجه دوستان عزیزی که دنبال اسکریپت ایستگاه میگردن :

این قدر خودتون رو برای این اسکریپت ایستگاه نکشید و این قدر این سایت رو بالا نبرید:mad:

این سایت همون سیستم مامبو هست که خودشون خیلی نشستن روش کار کردن و سفارشیش کردن و به نتیجه رسیدن. و اون اسکریپتی خاص نیست چون اگه بود مطمئن باشید تا حالا صد بار لو رفته بود.

هزاران اسکریپت هست که اگه کمی برنامه نویسی بلد باشید می تونید از ایستگاه هم بهتر طراحی کنید.

یکی از مشکلات ایرانی ها این هست که تا یه سایتی میبینند که کارش گرفته می خوان دقیقا یه سایت مثل اون رو بزنند.

از این فکر ها بیایید بیرون و به فکر تحول باشید و ایده های نوعی پیاده کنید.

هیچ کدوم هم فکر نکنید که اگه یه چنین سایتی بزنید فرداش توی پول خوابیدید.

شما از یه سایت دانلود رایگان هم می تونید بهترین در آمد رو کسب کنید فقط باید این سلول های خاکستری رو به کار بندازید.

گول این سیستم هایی هم که تازه اومده و میگن دقیقا برای ایستگاه هست نخورید.

این رو هم همیشه یادتون باشه شما شاید خیلی از نظر ظاهری شبیه کسی باشید ولی هیچ وقت خود اون کس نمیشید.

www.iranwebshop.com

Active Member
دوست عزیز amin.ir69

این فقط نظر شخصی شماست کی گفته وقتی کسی یک سایت تبلیغاتی داشته باشه دیگه کسی نباید دنبال همچین کاری بره

الان سایت خوده من آگهی ستاره دارش به مرحله سود دهی رسیده اگه می خواستم مثل شما فکر کنم اصلا موفق نمیشدم
البته زمان می بره اما شدنی هست

من يك سوال در مورد سيستم MyCustomers نسخه 3 داشتم.وقتي به قسمت مديريت (ADMIN.PHP) وارد مي شويم.يك كادري به نام FC2 دارد.در آن چي تايپ كنم؟
خيلي از دوستان تشكر مي كنم.

websamancom

Well-Known Member
من يك سوال در مورد سيستم MyCustomers نسخه 3 داشتم.وقتي به قسمت مديريت (ADMIN.PHP) وارد مي شويم.يك كادري به نام FC2 دارد.در آن چي تايپ كنم؟
خيلي از دوستان تشكر مي كنم.

دوست عزيز MyCustomers از ادمين سايت iranphp كنترل ميشه پس بهمين راحتيها هم نميشه وارد ادمين اون شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا