سيستم مديريت تبليغات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abimanager

New Member
من يه سيستم مديريت تبليغات مشابه سايت ايستگاه مي خوام.البته نمي دونم كه اسكريپت رايگانش هست يا نه.اگه كسي رايگانشو داره لينك بده و اگه پولي هستش قيمت و امكاناتشو بگه.
سايت ايستگاه:http://www.istgah.com

abimanager

New Member
آيا تمام امكاناتي كه ايستگاه داره تو اين پرتال هست؟
براي افزايش سرعت كش مي كنه؟
امكان تغيير قالب؟
zend شده يا غير zend ؟

S4DEGH

Well-Known Member
توي همين انجمن بيش از 15 بار در باره اش صحبت شده و پرتال هايي معرفي شده ....

abimanager

New Member
درسته من تمام اون بحث ها رو ديدم ولي نتيجه اي نداشت يعني همش صحبتهاي تجاري و .. بود
كسي واقعا اطلاعات كاملي از سايت ايستگاه نداشت(البته شايد من خنگم)
ولي مطمعن هستم 10 ها و يا 100 ها سايتي كه دقيقا كپي سايت ايستگاه هستند از رو هوا اسكريپت نگرفتن و بعد سايت راه بندازن.نتيجه اينكه : شو شود. بگرد پيدا ميشه.اينجا هم محل همين بحث هاست مگه نه ..........!

miladism

Member
دوست عزیز از قدیم گفتن کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
نه اسکریپت ایستگاه و نه خیلی از اسکریپتایی که توی سایت های ایرانی استفاده شده کار خودمون نیست و اکثرش خارجیه
متاسفانه ما ایرانی ها یه اسکریپت که پیدا می کنیم احساس می کنیم که خودمون نوشتیمش و خود خواهانه می خوایم که کس دیگه ازش استفاده نکنه ، البته منکر زحماتی که برای فارسی شدن بعضی از سیستم ها کشیده میشه نمیشم .
شما می تونی اسکریپت SoftBiz Classifieds رو بگیری و روش کار کنی
البته پولی هست اما Null شده هم میشه پیدا کرد که نخوای هزینه کنی
درسته دقیقا امکانات سایتی مثل ایستگاه رو نداره اما اگه یه کم روش کار کنی می تونی شبیهش بکنی
اگه خواستی بگو تا لینک داونلودشو برات بزارم

Takmarket

New Member
ایستگاه !

سلام به همگی

منم بگم که اگه سایتی مثل nezare.com میخوای من در خدمتم

با پیغام خصوصی...

یا علی.

آخرین ویرایش:

abimanager

New Member
miladism سلام
حرفت رو قبول دارم.اميدوارم دوستاني كه تو اين تاپيك پست ميدن هم اينجا رو با حراجي اشتباه نگيرن مثل آقاي takmarket

آقاي Takmarket لطفا تبليغ سايت bishtar رو اينجا قرار نده چون همونطور كه دوست عزيزمون گفتن softbiz رو تغييراتي دادي و مي خاي بفروشي اونم به مبلغ يك ميليون تومن !!!!!!!!!!!

تو p30world هم همين nezare.com رو معرفي كردي واسه فروش.بي خيال شو. اگه مي خواي اسكريپت هاي اين دو تا رو به عنوان اسكريپت استفاده شده در ايستگاه بفروشي اينجا جاش نيست.

اين تاپيك رو مي خوام به نتيجه برسونم
با تشكر

آخرین ویرایش:

siavashmusic

Active Member
یه پیغام خصوصی برای من بفرست تا بهت نشون اسکریپت یعنی چی؟
که اینقدر . . .

Takmarket

New Member
من يه سيستم مديريت تبليغات مشابه سايت ايستگاه مي خوام.البته نمي دونم كه اسكريپت رايگانش هست يا نه.اگه كسي رايگانشو داره لينك بده و اگه پولي هستش قيمت و امكاناتشو بگه.
سايت ايستگاه:http://www.istgah.com

خیلی خنده داره که هی ی ی ی ی منو با دیگری اشتباه میگیری :eek:

خودت گفتی اگه رایگان نیست قیمت بدین منم گفتم 200 هزار تومن با همون امکانات ؛

دیگه اگه اینکاره هستی انقد دنگ فنگ نداره که عزیز من

miladism

Member
ببینید کسایی که این اسکریپتارو حالا به هر طریقی به دست اوردن نمی خوان که به قولی انحصارشون شکسته بشه یا به قول معروف دست زیاد بشه
به نظر من درخواست اسکریپتای اینطوری وقت تلف کردن
در ثانی دوستایی که حالا دارن اسکریپتو یا روش کار انجام دادن یه خورده انصاف به خرج بدن بد نیست این قیمتای کذایی که میگین چیه آخه ؟ :eek:

abimanager

New Member
اسكريپت و از سايت خارجي بدبخت كه GNU هست رايگان دانلود كني و بعد انگولك كني و بعد بگي يك ميليون.
تازه Zend شده!!!!!! كه يه موقع ورنداري لايسنس آقا رو و......
قابل توجه مامبو،فيوژن،نيوك،و...

siavashmusic

Active Member
نمیخوام زیاد این مسله رو کش بدم( هر چند یه تاپیک مهم برای این در بخش PHP&MYSQL بزودی باز میکنم) اما خیلی از دوستان میان میگن : شما که این سیستم رو رایگان پیدا کردی ؟!!! حال چرا ZEND میکنی ؟!!!
نمیدونم جوابش چیه ؟ اما میدونم که اگه یه چنین سیستم های مشابه هست اونم بصورت رایگان چرا پس میایم میگیم اقا این پروژه چنده ؟ چرا تا یه تاپیک با این عنوان باز میشه همه سرازیر میشیم توش !!؟
اگه میدونیم این سیستم رایگانش هست یا نال شدش موجوده چرا دنبال اون نمیریم چرا فقط ادعا میکنیم !!!؟

جالب اینجاست اکثر افراد فقط بلدند کل کل کنند !! وقتی بیای بگی این سیستم حتی 100 هزار تومن دارم کسی خریدار نیست میدونید چرا چون فقط عشق کل کل هستیم به فکر این سیستم نیستن خوب
این آدرس رو ببینید : www.iranwebshop.info
میدونم این چه سیستمی هست ! الان توی سیستمم دارمش ولی اگه بزارم اینجا عمرا هیچکدوم نمیتونید این رو تبدیلی کنید به سیستم ایستگاه . . .
متاسفانه فقط دنبال روی دیگران هستیم و این رنج است

abimanager

New Member
بلاخره نفهميديم zend كنيم خوبه يا بده
شما اين سيستم و داري و مي خواي بفروشي يا نداري مي خواي بخري
يا خارجيشو گرفتي فارسي كردي و مي خواي پول زحمت خودت و بگيري!
يا نه كلا از ب بسم ا.. خودت طراحي كردي؟!

تو تاپيك عرض كردم بابا اگه داري بگو امكاناتش چيه دمو داري نداري مي خواي انتشار بدي بفروشي ...؟ چيكار مي خواي بكني

miladism

Member
سیاوش جان من سایت iranwebshop رو دیدم سیستم کامل و جالبی بود .
البته من خودم سایت www.chaparchi.com رو با softbiz زدم که امکاناتش در حد سایت شما نیست و البته به صورت ازمایشی زدم اما زیاد راضی نیستم از سیستمش.
می خواستم بدونم هسته این سیستم که شما استفاده کردی چیه ؟
یا اگه نسخه null ازش هست معرفی کنی تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
اگرم نسخه فارسی نیست حاضرم همکاری کنم برای فارسی کردن و ارتقاش
در ضمن یه تاپیک زدم تو همین فروم در مورد سیستم وبلاگ دهی اگه اطلاعی دارین اونجا بگین

abimanager

New Member
من تقريبا تو همه فرومهاي مطرح تو اين زمينه جستجو كردم و ميشه گفت يه عده اي هسته اصلي سايت ايستگاه رو مامبو مي دونن! يه عده اي هم اونو softbiz

واقا كسي بدرستي مي دونه داستان چيه ؟

يه نگاهي به اين سايت بندازين اين سايتو پرشين فرم را انداخته ميگه من خود ايستگاهو دارم و دمو اونم اينه:

www.istgah.info

نظرتون چيه؟

abimanager

New Member
من فكر مي كنم اون چيزي كه iranwebshop داره اصلا مثل ايستگاه نيست.اگه يه مقايسه اي بين لينك ارجاعات ايستگاه بندازيد و اونو با iranwebshop مقايسه كنيد تفاوت رو دقيقا احساس مي كنيد.
iranwebshop رو من پيگير شدم متوجه شدم چند تا اسكريپتو سرهم كرده و يه چيز تو مايه هاي ايستگاه در آورده.البته اين نظر برخي از دوستاني بوده كه ته توه ماجرا رو در آوردن.

miladism

Member
هسته و بنیانشون یکی هست
اما چون تم هاشون متفاوت احساس می کنید اسکریپت چیز دیگس
اما از نظر من اینطور نیست
البته قبلا تحقیقی که کردم فهمیدم هسته ایم سیستما اسمش My Customers تقریبا یه همچین چیزیه اما مطمین نیستم

siavashmusic

Active Member
این سیستمی که من دارم از صفر خودم نوشتم
دموی سیستم رو برای miladism فرستادم دید
آقایabimanager شما هم که فرمدید نسخه ایستگاه رو داری ! خوب پس دیگه چی میخوای؟
====
در مورد پروژه ایران وب شاپ هم باید عرض کنم اون یه سیستم موجود در نت هست فقط باید پیداش کنی و چندتا کامپونت روش بنصبی
در حال حاضر من دارمش ولی چون دوست ندارم کسی رو زیر سوال ببرم از اعلامش معذورم
البته اگه کسی کنترل پنل سایت www.iranwebshop.info رو دیده میدونه که این نسخه با نسخه ایستگاه کاملا متفاوت و مقایسه زمین تا آسمونه البته این مورد رو زمانی متوجه میشید که کنترل پنل ایستگاه رو هم دیده باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا