mostafa_az
Well-Known Member
آواتورها استاد شد ولي خيلي محدود شده
مخلصيم
مصطفي
مخلصيم
مصطفي
گمونم الان بايد درست شده باشه.mostafa_az گفت:وقتي از روي هارد عكس ميفرستم به سايز گير ميده
اين رو كه زير ارسال فايل نوشته:
Note: The maximum size of your custom image is 90 by 90 pixels or 180 Bytes (whichever is smaller).
وقتي هم كه آدرس مي دم ميگه نهايت حجم بايد 180 بايت باشه . اينم عين پيغام :
The file that you have tried to attach is too big. The maximum size is 180 bytes.
توي اون يکي تاپيک گفتم که به زودي امکان انتخاب بين دو حالت به کاربر داده خواهد شد.starboy_tehran گفت:كامبيز جان اگه زحمتي نيست برو به قسمت vBulletin Options تو ادمين سي پي
بعد برو Style & Language Settings
و بعد در پايين اون قسمت Use Legacy (Vertical) Postbit Template رو بله يا Yes بزار
تا مشخصات افراد بياد سمت راست و نوشته ها سمت چپ
اينجوري كه الان هست اصلا جالب نيست
موفق باشي
نبياد هم کار کنه. لطفا تا انتشار نسخه بعدي اون برنامه ازش استفاده نکنيد.RezaPakzad گفت:سلام ببخشيد بخش آخرين ارسالها به انجمن در ياهو مسنجر كار نميكنه.
==========================
راه اندازي مجدد سايت رو تبريك ميگم
اسکرول وقتي مي افته سمت چپ که شما دايرکشن رو از بخش زبان تغيير بديد ولي براي اينجا دايرکشن از قالب عوض شده.starboy_tehran گفت:كامبيز جان ميشه بگي چطوري scroll رو سمت راست انداختي ؟
ممنون
در بخش پیوند های سریع، روی ویرایش تنظیم ها کلیک کن و در آخر صفحه در بخش "Message Editor Interface" مقدار standard editor رو انتخاب کن.Pooriya_Online2 گفت:كامبيز جان هنوز نميتونيم سايز فونتو رنگشو و لينك و... رو تغيير بديم... ( HTML Editor)
اينجا اعتيادآوره. همينه که 15-16 سال قبل از به دنيا اومدن توش عضو شديم!!!!!!يه چيز جالب تاريخ عضويت كامبيز رو نگاه :
تاريخ عضويت: 1348 دي
يعني 35 سال پيش كامبيز تو اين سايت عضو شده
با توجه به توضيح اميد عزيز گويا اديتور خود به خود رفته روي اديتور ساده. ( وتوضيحا عرض کنم که از دست بنده و باقي مديران هيچ کاري بر نمياد).كامبيز جان هنوز نميتونيم سايز فونتو رنگشو و لينك و... رو تغيير بديم... ( HTML Editor)
ساعت الان به طور پيش فرض 3:30 + GMT هستش. حالا شما يه بار از توي تنظيمات کاربر چک کن ببين درسته.H_R_M گفت:كامبيز جان برا من ساعت يك ساعت جلوتره
http://home.ripway.com/2005-3/271837/2.BMP
در ضمن ممنون از زحماتي كه ميكشيد
خروجش هم با اينكه خيلي با كلاسه ولي بايد دوبار زده بشه تا كامل خارج بشيم (اون خروج اون بالا ميمونه)