سيستم تبليغات

pboy

Member
سلام
كسي سيتسمي مديريتي تبليغاتي كه گوگل داره واسه خودشو را سراغ نداره ؟؟؟
ممنون

موفق و سربلند باشيد

d@nial

Well-Known Member
pboy گفت:
سلام
كسي سيتسمي مديريتي تبليغاتي كه گوگل داره واسه خودشو را سراغ نداره ؟؟؟
ممنون

موفق و سربلند باشيد
مطمئنا گوگل برا خودش یه سیستم مینویسه

اما بهترین سیستم مدیریت تبلیغات phpadsnew هست

بله در رایگان ها بهترین همینه که دانیال عزیز گفتند من یک سیستم تبلیغات نال شده را برای تست البته فارسی کردم
که به زودی در سایت قرار میدم البته بازم میگم برای تسته چون نال شده هست و ممکنه اگه روی سرور نصب کنی با مشکل مواجه بشه من خودم 3-4 ماهی روی یک سرور امتحان کردم مشکلی نداشت برنامه خیلی کاملی هست

greensat

Member
خبری از برنامه ای که فارسی کردید نشد.
راستی کسی phpadsnew رو فارسی نکرده ؟

phpadsnew رو تا حالا ندیدم ولی اون رو هفته آینده میزارم برای دانلود (تست بشه ! )

S4DEGH

Well-Known Member
من فقط مشکلم اينکه چطوري کار ميکنه ! آخه من قبلا از يکي از بچه ها گرفتم ! اما اساس کارش رو نمي دونم چيه !؟
منظورم اينکه وقتي يک بنر تعريف مي کني ! به شما آدرس خاصي رو مي ده که تو سايت بزاري ؟!

pboy

Member
من نصبش کردم (http://pmusics.freelinuxhost.com/ads) ولی وقتی که می خوام برم به صفحه اصلی بعد از قبل از اینکه بیاد ریدایرکت می شه به قسمت مدیریت ؟؟؟!!!
می شه یکی لطف کنه بگه که چه طور می شه باهاش کار کرد؟؟؟

موفق و پیروز باشید

شما بنر ها را داخل یک منطقه یا zone ایجاد کردید و باید کد اون منطقه رو در وبسایت خودتون قرار بدید .

ehsan-ets

Member
سیستم phpAdsNew حرف نداره :تشویق:
در مورد سیستم تبلیغات گوگل API هاش هست. تو قسمت انگلیسی برو قسمت شرکت اونجا هستن
و در مورد فارسی سازی phpAdsNew، من داشتم فارسی می کردم که یکی از دوستان گفت من آخراشم که متاسفانه الان یه سالی می شه خبری نیست. منم وقتی که کامپیوتر ویروس گرفتم اون رو فرمت کردم :((
حالا اگه کسی خواست که فارسی بشه یا علی
به من ایمیل بزنید تا با هم شروع کنیم
در مورد مشکل pBoy جان هم من متوجه نشدک ه دقیقا چی شده
یه کم توضیح بده تا ببینیم چی می شه ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا