بی بی کد سویت 1 نفره 4*4*4

vpic

Well-Known Member
با سلام خدمت همه اساتید.
این پروژه که حضورتون هست.تو دانشگاه مطرح شد.کلا طراحی یه سویت کامل یه نفره تو یه مکعب با فضای مفید 4*4*4 متر
بود.فضاهای اصلی پروژه شامل سرویس-نشیمن-آشپزخانه-خواب-میز کار(اتاقکار)
اجازه خطا حتی 1 سانت از ابعاد 4 متر کلا پروژه رو حذف میکرد.واسه همین ارتفاع نیم طبق بالا رو کم گرفتم چون خواب و میز کار بالاست.
بین 28 پروژه من از 10 نمره طراحی 10 و 10 نمره ماکت 10 رو گرفتم و اول شدم.یه مدت بعد از پروژه یه پیشنهاد از طرف یه شرکت مطرح شد و منم 3دی رو زدم که ایشا الله اگه قسمت بشه پروژه رو تحویل میدم.نمی دونم می خواد چیکار کنه ولی پیشنهادش خوبه.
در مورد طراحی و انتخاب عناصر هم ایشا الله بعد امتحانات یه توضیحاتی اگه لازم شد می نویسم.
طراحی و ماکت 2هفته و تری دی هم 1 ماه طول کشید.کل اندازه ها و فضاهای حرکتی استاندارد و طبق رفرنس نوی فرت طراحی شده.کل موارد اجرایی تا جایی که ذهنم رسیده در نظر گرفته شده.
با تشکر از همه عزیزان مخصوصا آقا مهدی-داداش عارف-آقا فرشید-امین تری دی-اقا فرخ-hz وکلیه دوستان گلم تو مجید آنلاین:rose:
عکس از آشپزخانه و چند ویو دیگه رو هم ایشا الله قرار میدم.

پیوست ها

• FINAL.jpg
    FINAL.jpg
    504.1 کیلوبایت · بازدیدها: 101

hadi_nn

Member
سلام دوست من
یه چند تا مشکل بگیرم با اجازت که اگه خواستی دوباره رندر بگیری بهتر بشه
اول که من سایه ای توی کارت نمیبینم پس نور پردازی مشکل داره
سایز تصویر خیلی بزرگه اما انگار با فتوشاپ بزرگ شده چون اصلاً کیفیت نداره برای دیدن جزئیات
و به نظرم بهتر بود چند تا رندر میزاشتی یا مثلاً یه پاناروما به جای این کشیدگی شدید توی تصویر
نور بیرون با اینکه از پرده هم رد شده خیلی شدیده
دیوار سنگیه پشت tv خیلی مصنوعی شده شاید چون خیلی بی مقدمه شروع شده یا هر چیز دیگه ای
این چیزایی بود که به چشم و ذهن من رسید
فک کنم توی رندرهای بعدیت یه کوچولو بیشتر رو اینا تمرکز کنی رندرت خیلی بهتر از اینی که هست میشه دوست من
به امید موفقیت های روز افزون

vpic

Well-Known Member
با تشکر از دوست عزیزم
آقا شما سایه نمی بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! (بابا یه خورده دقت کن)
سایز تصویر 4000*1800 اینقدر آماتور نیستیم که با ps بزرگش کنیم فایل 6 و خورده ای مگه که عملا دیدنش واسه خیلیا مقدور نیست واسه همین حسابی بی کیفیتش کردیم.
خب پرده توریه و واسه این کار شدت نور یه خورده بالا گرفته شده (یه تمرینو با داداش مهدی انجام دادیم رو همین مبحث)
اون دیوار هم pvc هستش که به علت حساس بودن و با ارزش بودن فضا از میز استفاده نشد و تصمیم بر یه دیوار کاذب با نور بود

آخرین ویرایش:

Mj

Well-Known Member
چقدر نقلی و زیبا شده
من 3D کار نیستم اما یه چیزی رو متوجه شدم
اینکه وقتی توی بازی های کامپیوتری نسبت Shadow رو کم میکنیم تا بازی راحت تر اجرا بشه دقیقا یه همچین حالتی به وجود میاد انگار سایه پردازی توی کارتون کمه یا شایدم من اینجوری میبینم
در کل بسیار زیبا شده
خسته نباشی دوسته من:rose:

hadi_nn

Member
این وسیله هایی که روی میزه
اون کفشی که رو زمینه
ظرف میوه
من که سایه ای برای اینا نمیبینمو دوست من اگر چیزی میگم برای بالا رفتن کیفیت کار خودته
به نظر من اگه سایز تصویر رو کوچیکتر میکردی بهتر بود تا اینکه کیفیتش رو بیاری پایین
خسته نباشی دوست من و ایشالا موفق !

*farshid*

کاربر VIP
سلام آقا وحید گل
چطومتوری؟

در مورد منابع نوری که داری یه توضیح بده

منم مشکل سایه ی اجسام رو تو کارت دیدم...
شبیه رندر تکسچر شده بعضی جاها(انگار المنت دیفیوز مپ فقط رندر شده :))
احتمالا تنظیمات رندرتو خیلیییییی کم گرفتی
شاید هم اونقدر نور گذاشتی تو صحنت که سایه ها با نور ها همپوشانی کردن

در کل طرح خوبیه :wink:
رندر هم قابل قبوله

ولی راستیتش هنرمندانه نیست
معمارانه هم نیست
همنشینی مصالح و نرده های زمخت پله ها زیاد جالب نشدن

پرده و افکت های هالوژن عالی شدن

کاش پلان یا اسکیسشم بذاری ببینیم

تلوزیون هم اصلا رفلکت نداره
لینکن برو هم قوز کرده سارا هم استیلش خوب نیست ولی اسکوفیلد خوب شده

موفق باشی :rose: