سومین تور سایت مجید آنلاین 4 شهریور 84 ( خاطرات و مخاطرات )

adame_haji

Member
bache + گفت:
بابا اين فايلهاي صوتي تصويريتون خيلي کممن مختصر و مفيدو سانسور شدن و چند تا سوال؟
1.دخمرا کم نيووردن تا اونجا بزن برقص بود
2.کل کل هم مي کردين
3.کسي بيلبورد تبليغاتي تيشرت تبليغاتي سي دي تبليغاتي براي سايته خودش نيوورده بوود
4 بابا خيلي ضد حالي
gif.gif

بابا طوفان مي گفت مي خواد آهنگران بزاريد پس چرا اينجا بزن برقصه نکنه با اهنگران رقصيديد

راجع به کم بودن خداييش ديگه شرمنده چون رم دوربينم 256 مگ بود منم 250 مگ عکس برا خودم انداختم با اون فيلم ها و صدا هايي که گرفتم خودت ديگه حسابشو بکن ديگه
راجع به دخمرا ، يعني چي کم نياوردن ؟
اونجا حکومت استبدادي بود آقا مجيد همون اول گفتن خانوما جلو آقايون عقب منم که تو عکسا آخرين نفرم ( البته حمل بر خودستايي نشه ها )
اما راجع به کل کل . هر کی کل کل داشت که اونجا نمی اومد میرفت سایت Kalkade.com اما توی این تور انتقال اطلاعات که بهترین نکتش بود حدود 3.5 گیگ برمجذور ثانیه بود .
راجع به شماره 4 هم خب فکر همین جاهاشو کرده بودم که اینکارو کردم

اما باقی ماجرا

هيچي ديگه اول که هيچکي روش نميشد برقصه . آقا کامبيز يسري حرکات ورزشي ميومد ولي نميرقصيد . شهرام هم همينطور خيلي ناز بعضي مواقع يسري حرکات ريتميک ناز ميومد من ميمردم از خنده هر کاري کردم نزاشت فيلم بگيرم تا وسط راه بزن برقص نبود تا اينکه من ديگه گفتم بزار بشم وزير شعار خلاصه يه مقدار شعار رقص و اینا دادم تا يکمي بچه ها رقصيدن ولي زياد نه
حالا موقع برگشتن :
بچه ها ديگه روشون باز شده بود و کارهايي ميکردن +18 منم که شده بودم رهبر ارکستر و شعار ميدادم تا اينا برقصن . من کلي چک و صفته گذاشتم (سفته با قافه يا عين ) تا اينا راضي شن برقصن منم يه کلمن آب زير دستم بود شروع کردم به تمپو زدن خلاصه وسطاي کار بود که آقا مجيد اومد وسط منم شروع کردن به تمپوزدن حالا هي ماشين داره تو جاده پر پيچو خم ميپيچه ، مجيدم ميرقصه و هي تمومه کسايي که سرپاواستادن طلو طلو ميخورن . يه چند بارم همه ريختن رو هم _ البته فکراي بد بد نکنيد چون مشغول کارهاي خير بودن _ خلاصه اين آقا مجيد هم داش ميرقصيد من هي همينجور که طبل ميزدم ميگفتم " قر کمري " اين مجيد هم يک قري ميداد ناناز حيف من چهار تا دست نداشتم وگرنه با اون دستام برااتون عکس ميگرفتم . اين دوستامون هم بلند شدن براي رقصيدن . من همينجور که قول داده بودم عقب اتوبوسو آتيش زدم وسطاي اتوبوس هم زير سلطه (ببخشيد نظر ) کامبيز و چند تا از بچه ها بود بد نبود . ولي از جلويي ها بخاري بلند نميشد . کجا بوديم ... بله در همين حال باباي کزت اومد و گفت من ژان وار ژان هستم ... اه ببخشيد حواسم پرت شد يه لحظه
اون اول که هيچکي روش نميشد برقصه آقا محمودي با انگشت به سمت من اشاره کرد شما .
من گفتم من
گفت آره . شما که موهات بلنده از پشت هم بستي بيا وسط ميدونو گرم کن
گفتم چرا من
گفت چون موهات مورد داره بايد تو بياي وسط
گفتم بيخيال مديريت رقصو بزار با من هيچي نباشه من 1000 تا عروسي بيشتر از همتون رقتم چون شغلم اينه . من اگه ميدونستم دستگاه نور و مه هم مياوردم تا بچه ها بهتر برقصن
خلاصه وسط راه بچه ها اسرار کردن که من هم بلند شم برقصم آقا تا ما بلند شديم دو تا ذکر خير کنيم اتوبوس يک پيچي برداشت که من از توي شيشه جلو پلاک عقب ماشينو ديدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد همه بچه ها ديختن رو هم . منم سريع پريدم از ميله هاي بالا گرفتم که نيوفتم ، براي اينکه ضايع نشم دو تا بارفيکسم رفتم

راستي يه چيزه جالب هم راجع به سيستم صوتي اتوبوس بگم که خيلي در پيت بود آخر از راننده تقاضا کرديم شو بزاره . ما هم تموم پرده هارو گشيديم که يموقه پليس 110 گير نده بهمون . البته براي من پليس 110 زياد بود پليس 55 هم ميومد بس بود :D ولي براي شهرام بايد پليس 220 ميومد .
بعد از کشيدن پرده ها منتظر مونديم ببينيم چه شويي قراره پخش بشه !
من گفتم الان يا " تو خوده نمره بيستي " پخش ميشه يا اين " هوس " که شهره خونده پخش ميشه . بعد يهو همه ديديم ايول شو افغـــــــــــــــــــــــــــــــاني داره پخش ميشه . همه کف کردن .
اما يه خوبي که داشت هر کي رقص بلد نبود از تو تلوزيون به اين افغاني ها نگاه ميکرد ياد ميگرفت ( يکيش خودم )
من يجا تا اومدم برقصم ديدم اي دل قافل ما همه رو قافلگير ميکنيم ايندفه اين نيما خان داره از ما با موبايلش از من فيلم ميگيره
من از همين ترببون اعلام ميدارم هر کي فيلم رقص منو نگاه که فيلم رقص خودش مثل اين فيلم دانشجو ها تو کل ايران پخش بشه
در ضمن هر کي فيلم رقص منو نگاه نکنه ثوابي بس عجيب در اين دنيا و ثواب دو سفر يکي به آبشار وانا يکي هم به تنگه ساواشي نصب ايشان بگردد .
اما خودمونيم اين پسره همراه من خوب تو رقص کولاک کرد ها هيف تو اتوبوس جاي اگرول زدن نبود وگرنه يه هلکوپتري ميزد همه از شر گرما خلاص ميشدن و تا مقصد همه خنک ميشدن
من خيلي فک زدن
خسته شدم
ببينيد من يکي ار ماجراهاي اين سفر بنام ماجراي رقصو تعريف کردم . نفراي بعدي اگه سوژه اي دارن که ميشه به اين ماجرا اضافه کرد بيان تعريف کنن
وگرنه شما ها هم لطف کنيد بقيه ماجرا هاتونو تعريف کنيد
فعلا يا علي

Sunboy454

Active Member
محمد جان خیلی باحال تعریف میکنی ، تو میتونستی نویسنده هم بشی ، راجع به عکسا هم امیر جان همون لباس سبزه هست و لباس قرمز هم آقا دانیال

FashisT

Active Member
منو رقص؟
راستی جریان به اب دادن 5 تا ساندویچ به دست علی محمودی و زیر ابشار رفتن منو کامبیز و سخره نوردی که کردیم تا به ابشار برسیم رو نگفتی!
تازشم بگو ما اصلا غذا نخوردیم و بیسکویت زدیم تو چایی(اسماعیل خان گریه)
فعلا

bache +

Well-Known Member
فک کنم بشه یه کتاب از توی داستانای شما و این تور در اوورد
کسی عکسی فیلمی شویی از رقص آقا مجید نداره باید دیدنی باشه(دی:)
منتظر بقیشیم

adame_haji

Member
FashisT گفت:
منو رقص؟
راستی جریان به اب دادن 5 تا ساندویچ به دست علی محمودی و زیر ابشار رفتن منو کامبیز و سخره نوردی که کردیم تا به ابشار برسیم رو نگفتی!
تازشم بگو ما اصلا غذا نخوردیم و بیسکویت زدیم تو چایی(اسماعیل خان گریه)
فعلا
شهرام جان خودت بیا تعریف کن اگه وقت کردی
چون من اونموقع گم شده بودم با دوتا از دوستام
از گروه هم عقب موندیم
منم که سرپرستی اونارو قبول کردم همش مواظب اونا بودم
راهو گم کرده بودم . تو این فیلما یاد گرفته بودم گوشمو گذاشتم زمین گوش میدادم ببینم صدا از کجا میاد یهو دیدم یه صدایی داره میاد یهو فهمیدم اون کویر سواره :D
این شوخی بود ولی گم شدنمون جدی بود ولی وقتی رسیدیم به گروه دیدم این کامبیز و محمودی دارن با هم راجع به افتادن کیف و ساندویچاشون توی آب و آبشار داشتن صحبت میکردن ولی جریانو متوجه نشدم
ولی من تعجب میکنم اگه ساندویچا افتادن چرا پس نگرفتی بخوریشون اونجوری وقتی خمیر میشه با آب وبایی خوشمزه هم میشه

adame_haji

Member
bache + گفت:
ببخشید کجای اون ابشاره نوشته این اب وبا د اره ساندویج نریزید تووش
آره بابا شما همش تو خونه ای از دنیا بیخبری اونجا تو آب وبا ریخته بود فتیر ، قلنبه قلنبه . بعضی هاشون گاز هم میگزفتن :wink:
تازه این که چیزی نیست بچه ها تو اتوبوس برای صبحانه شیر با کیک میدادن شیر ها که همه حصبه و صل داشتم ول کیکها یه سریاشون وبا داشتم یه سری هاشون نداشن
از ما میپرسیدن از کدوم مدلش میخوایید ماهم برا اینکه ککلاس بزاریم از نوعه وباعی و تیفوسیش میخوردیم . میخواستیم بگیم ما هم آره :cool:
فعلا

bache +

Well-Known Member
اقا فایل تصویری صوتی مدیا و... ندارید دیگه دلمون غش رفت یه زره هم از بی ناموسیها بگید ببینیم شهرام چه کرده

amir_s

Active Member
Sunboy454 گفت:
محمد جان خیلی باحال تعریف میکنی ، تو میتونستی نویسنده هم بشی ، راجع به عکسا هم امیر جان همون لباس سبزه هست و لباس قرمز هم آقا دانیال
دقيقا !!!

StarSoheil

Member
بابا عکس همه رو گذاشتین جز آقا مجید.یکی نیست عکس آقا مجید رو بزاره ( قابل توجه adame_haji )

adame_haji

Member
bache + گفت:
ممنونم عزیز جان من اگه آوازم خوب بود که میرفتم ارگ میزدم تو عروسی هامون هم خودم فیلمبرداری میکردم هم خوانندگی (البته با مطربی فرق میکنه وا )
این نوید جان ( آقای نوید رئیسی ) از دوستان خوب منه که توی تور با ایشون آشنا شدم و از اطلاعات کامل ایشون استفاده کردم و ارادت خاصی به ایشون دارم . در کل همه برو بکس توی تور برای خودشون
مخی بودن هر کی تویه زمینه ولی در ارتباط با کامپیوتر

اما من یه چیزی اونجا گفتم اینجا هم میگم :
جای یوسف اونجا خالی بود
فعلا

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
StarSoheil گفت:
بابا عکس همه رو گذاشتین جز آقا مجید.یکی نیست عکس آقا مجید رو بزاره ( قابل توجه adame_haji )
دارم حالا دارم
صبر کن فقط . یه عکس توپ انداختم از آقا مجید
امـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا (بالهجه ترکی) کمی صبر بفرمایید میخوام یه پوستر مخصوص طراحی ککنم از این فاجعه ، ببخشید واقعه بعد میزارم همین جا
خداییش این چند روزه چند تا برنامه خورده بهم سنگین مشغول فیلمبرداری هستم . یکی از بچه ها داره فیلم کوتاه میسازه من فیلمبردارش هستم ، خودم هم دارم چند تا نوا نما میسازم ، تو این هفته 4 تا عروسی داشتم دارم میمیرم از کم خوابی
دیشب یعنی پنجشنبه شب تا 4 صبح عروسی بود توی باغ بود ، اونجا به خدا نزدیک بودیم (البته از 110 هم دور بودیم ) قاطی تو مخلوط بود 4.5 رسیدم خونه خوابیدم صبح ساعت 8 رفتیم سر فیلمبرداری دو باره بعد از طهرش یعنی امروز یه عروسی دیگه ساعت 2 یعنی 45 دقیقه پیش تازه رسیدم خونه
باشه تا صر فرست یه پوسطر بذنم با اکس مخسوس آقا مجید بعد بذارم اینجا ( البته ببخشید اگه غلط تایپی دارم . دارم میمیرم از خستگی

ولی چند تا از بچه ها درخواست داده بودن گفته بودن که عکس خفن میخوایم یا همون +18 . گفتم بزار این عکسو فعلا قرار بدم اینجا اما یه شرط داره
یه مسابقه میزاریم اینجا .
به یک یا همه سوالات زیر پاسخ دهید
1- این شخص کیست ( همون مضنون و میگم )
2- برداشت شخصی خودتونو بگید . البته کمی در قالب طنز باشه بهتره
3- بقول شهرام هر عکسی یه حرفی داره . خب شما هم اگه تونستید حرف عکسو بگید . البته خیلی حرفا داره برای گفتن ! :D
اینم از عکس

فعلا

mostafa_az

Well-Known Member
اجازه آقا . اين شهرامه . در حالتي كاملا ناموسي .

مخلصيم
مصطفي

bache +

Well-Known Member
ببخشید اون بنده خدایی که زیر اون اقا جیقیلی در حال ناموسی هستند کیه؟

FashisT

Active Member
اوم....
اقا من هیچ اجازه ای به نشر این عکس ندادم!!
مگه نبینمت حاجی!!
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا