moghanaraz
Member
سلام
برنامه رو درست کردم
یه radiobutoom دیگه درست کردم که اگر آن فعال بود یعنی کاربر گذینه ای انتخاب نکرده و سوال بی جواب است .
اگر می خواهید امکان این باشد که کاربر سوال را جواب ندهد آن را به داخل stage بیاورید و متن و فونت را برای آن درست کنید
آقا عرفان دستتون درد نکنه اینطور که معلومه تو As3 خبره هستین.
من دیروز گفتم که این نمونه کاراش دیگه داره تموم میشه اما نگو که هنوز اول راهه.
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
مشکلات یکی پس از دیگری حل میشن اما مشکلات تازه بوجود میان.
همه ی مشکلات قبلی به کلی حل شده و میتونم بگم دقیقا به اون چیزی که میخواستم رسیدم. سوالات رو هم با روشی که گفتین میتونم تکثیر کنم و به تعداد اونا بیافزایم.
مشکل جدیدی که باهاشون برخوردم و نتونستم حل کنم بازم دوتاست:
1- من تو سه تا فریم تو هر کدوم یک سوال طراحی کردم که جمعاً میشه سه سوال.حال وقتی تو فریم اول بر روی دکمه نکست کلیک کنیم میره فریم 2 وتو فریم 2 که روی دکمه نکست کلیک کنیم میره فریم 3. تا اینجا مشکلی نیس.حال تو فریم 3 که هستیم وقتی روی دکمه بک کلیک کنیم برمیگردیم فریم 2 و همچنین تو این فریم هم روی بک کلیک کنیم برمیگردیم فریم 1. تا این هم مشکلی نیست حالا اگر در فریم 1 روی نکست کلیک کنیم بجای اینکه به فریم 2 بره به فریم 3 میره.مشکل اینه. خودتون چک کنید متوجه میشید.
2- تو فریم 2 شما ببینید موقعی که یک گزینه رو انتخاب می کنیم و سپس جواب رو بررسی می کنیم مشاهده میشود که در توضیح عدد رو جلوتر از نوشته ها نشون میده و سر جایی که باید باشه قرار نمیگیره.
من زیاد ور رفتم اما نتونستم حلش کنم دیگه تازه واردیم دیگه یه کم ماهر باشیم چند ماهی طول میشکه. >|<