سورس و یا کمک در مورد ساخت آزمون چهارجوابی و سایر آزمون ها

سلام دوستان و اساتید
من نیاز به سورس آزمون 4 جوابی و همچنین انواع آزمونها مثه پر کنید - صحیح غلط - وصل کنید - جواب کوتاه و ... دارم.
دوستانی که سورس اینگونه فایل رو دارن ممنون میشم برام آپ کنن.
البته بانک فلش رو جستجو کردم یه نمونه پیدا کردم اکشن 2 بود.اما من 3 نیاز دارم.

در صورت نبود سورس خواهشاً راهنمایی ام کنید تا خودم بتونم بسازم.
فلش سی اس 5 - اکشن اسکریپت 3

mrsmhn

New Member
سلام
خودت بساز!خیلی راحته!
اخه خواستی بهم بگو er واسه دیتابیسش رو بهت بگم چجوری!
یا علی مددی

yaa110

کاربر فعال
سلام این یه نمونه خوبه چندگزینه ایه که با xml کار می کنه:
http://www.flashcenter.ir/navid/xmlquiz.rar

این لینک را هم ببینید، یه نمونه چند گزینه ای:
http://theflashconnection.com/book/export/html/23

این هم سورس چند گزینه ای:
http://theflashconnection.com/sites/default/files/Original_Quiz.zip

این هم یه نمونه درگ و دراپ:
http://theflashconnection.com/content/flash-as3-drag-and-drop

یه کوئیز چندگزینه ای دیگه:
http://www.trainingtutorials101.com/2010/08/quiz-app-actionscript-3-array-for-loop.html

آخرین ویرایش:
دوستان من از سایت یوتیوب یک نمونه از ساخت آزمون 4 جوابی رو یاد گرفتم. اما چند تا مشکل داره اگه فایلو ببنید خودتون متوجه میشید.

مثلاً اگه گزینه ای رو انتخاب کنیم و بر روی دکمه بررسی کلیک کنیم پیغامی که نمایش میده میخوام فونتش اون فونتی باشه که ما انتخاب کردیم نه فونت دیگه.
هنگام تست اگه ببینید گزینه ها درهم نوشته میشن (چون فارسی نوشتم و لاتین نیس). در کل مشکلاتشو اساتید یه نگاهی بندازن ممنون میشم.
آدرس فیلم آموزش هم اگه خواستین اینه: http://www.youtube.com/watch?v=6dOQ8hCZRl4
فایلو پیوست کردم.

پیوست ها

• quiz 1.rar
    374.2 کیلوبایت · بازدیدها: 71
از همون نمونه xml که براتون گذاشته شده استفاده کنید. نمونه خوبیه که از activeden گرفته شده

سلام دوست عزیز
ممنون از محتتون
نمونه xml کد نویسیش زیاده و چون من آشنایی کافی با اکشن اسکریپت 3 ندارم نمیتونم اونو برای خودم ویرایش کنم. اما مثال کاملی بود. ای کاش یه نسخه ی کوتاه شده از این نمونه داشتم.فقط کدنویسی قسمت مربوط به سوالات.

ممنون از پاسختان
تا حدودی یه چیزایی از این پست یاد گرفتم اما مشکل من همچنان به قوت خود باقی است.
این کدها رو هم اضافه کردم. در واقع این کدها برای زبان انگلیسی کاربرد داره برای نوشته های فارسی درست کار نمیکنه. فایل جدید رو پیوست می کنم دوستان و اساتید یه نگاهی بندازن ممنون میشم.

پیوست ها

• quiz 1.rar
    374.4 کیلوبایت · بازدیدها: 72
فقط توی کد ها به جای '' ی '' از ''ي'' (shift+X) استفاده کن درست می شه

ممنون از پاسختون
این کارو انجام دادم فونت گزینه ها درست شد اما دو مشکل هنوز حل نشده:
1- فونت دکمه بررسی رو نتونستم عوض کنم.چجوری اونو عوض کنم.
2- موقعی که یه گزینه ای رو انتخاب می کنیم و سپس بر روی دکمه بررسی کلیک می کنیم توضیحی که داده میشه فونتش بازم بهم ریخته است.
فایل جدید رو پیوست می کنم.
دوستان نگاه کنند این دوتا حل بشه ممنون میشم.

پیوست ها

• quiz 1.rar
    374.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23

erfan.h

Member
1- فونت دکمه بررسی رو نتونستم عوض کنم.چجوری اونو عوض کنم.
با همون setStyle کار می کنه

2- موقعی که یه گزینه ای رو انتخاب می کنیم و سپس بر روی دکمه بررسی کلیک می کنیم توضیحی که داده میشه فونتش بازم بهم ریخته است.
فایل جدید رو پیوست می کنم.
من که مشکلی ندیدم

پیوست ها

• 9-9-2012 2-10-58 PM.png
    9-9-2012 2-10-58 PM.png
    13.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 9-9-2012 2-11-23 PM.png
    9-9-2012 2-11-23 PM.png
    16.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • quiz 1.rar
    620.7 کیلوبایت · بازدیدها: 44

erfan.h

Member
ببخشید حواسم نبود جمله هها رو اون شکلی هم می شد خواند
خط 22 و 24 را با کد های زیر عوض کنید
22:
PHP:
mytxt.text ="."+"آفرین "+ group.selection.label + " درست است ";

24:
PHP:
mytxt.text ="."+group.selection.label +" اشتباه است "+ " دوباره تلاش کنید ";

ممنون از دوستان مخصوضاً عرفان عزیز که خیلی زحمت می کشند. دوتا مشکلی که تو بالا گفتم یکیش حل شده و یکی هم تا حدودی حل شده. در مورد فونت دکمه بررسی جواب شما گفتید که با همون استایل کار میکنه اما من میخواستم فونت و رنگ و همچنین سایز اون با گزینه ها متفاوت باشه نه مثه اونا باشه. و در مورد مشکل دوم که بازخورد یعنی صحیح یا غلط بودن گزینه رو بررسی می کردیم به کلی حل شد. در واقع من یه جایی متوجه شدم که anti-alias باید گزینه بجای گزینه Animation گزینه Use devise fonts رو انتخاب می کردم.رفته رفته نمونه کارم داره یه شکل کاملی به خود میگیره که به عنوان سورس دوستان دیگر نیز می توانند از آن استفاده کنند. من در این فایل ضمیمه شده دوتا صدا تو کتابخانه فراخوانی کردم که میخوام یکی برای گزینه صحیح و دیگری برای گزینه های غلط استفاده کنم. یعنی وقتی کاربر اگر گزینه صحیح رو انتخاب کرد سپس با استفاده از دکمه بررسی جواب کلیک کرد صدای مربوط به اون هم پخش بشه. برای گزینه های غلط هم همینطور. فک کنم دیگه این آخرین قسمت برای تکمیل این فایل باشه. بازم متشکر

پیوست ها

• quiz 1.rar
    413 کیلوبایت · بازدیدها: 28
آخرین ویرایش:

erfan.h

Member
سلام
اجرا شدن آهنگ ها فقط دو خط کد است
برای اینکه خصوصیات دکمه با radioButton ها متفاوت باشد می شود یک text format دیگر درست کرد و به آن داد

پیوست ها

• quiz 1.rar
    413 کیلوبایت · بازدیدها: 44
سلام
اجرا شدن آهنگ ها فقط دو خط کد است
برای اینکه خصوصیات دکمه با radioButton ها متفاوت باشد می شود یک text format دیگر درست کرد و به آن داد

ممنون عرفان عزیز چیزی که می خواستم دقیقاً بهش رسیدم خیلی عالی شد. خیلی چیزا هم از اکشن اسکریپت 3 یاد گرفتم.
من دارم نمونه های دیگری از آزمون مانند پرکردنی، وصل کردنی، صحیح-غلط یاد میگیرم.
اگه به مشکلی برخوردم تو این پست بازم مزاحم دوستان میشم.

آخرین ویرایش:
من میخواستم به تعداد سوالات اضافه کنم و تو فریمهای بعدی با همین روش سوال اضافه نمایم.کدهای مربوط به فریم 1 رو تو سوال بعدی تو فریم 2 کپی کردم. اینو میدونم که باید برخی نام های رو تغییر رهم همین کار رو انجام دادم اما باز نتونستم درستش کنم.فایل جدید رو پیوست میکنم یه ن گاهی بندازین ببینید مشکل از کجاست.
بازم ممنون

پیوست ها

• quiz 1.rar
    414.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23

erfan.h

Member
سلام
فایل رو درست کردم
فقط کافیه اسم تابع و کدی که مربوط به گزینه ی درست می شود عوض کنی
ولی اینجوری برای آزمون های بزرگتر خیلی سخت تر می شود
سعی کن یک تابع برای همه ی سوالات بنویسی و اینجوری کار خیلی راحت تر است

پیوست ها

• quiz1.rar
    414.6 کیلوبایت · بازدیدها: 37
سلام
فایل رو درست کردم
فقط کافیه اسم تابع و کدی که مربوط به گزینه ی درست می شود عوض کنی
ولی اینجوری برای آزمون های بزرگتر خیلی سخت تر می شود
سعی کن یک تابع برای همه ی سوالات بنویسی و اینجوری کار خیلی راحت تر است

ممنون عرفان عزیز
فک کنم حالا حالاا این کار ما تموم شئنی نیست و برای کاملتر شدن کار میخواد. 2 تا مشکل تازه ای که باهاشون برخوردم:
1- تو فریم دوم یه دکمه ساختم به نام سوال قبلی و کدشو هم دادم بهش اما عمل نمیکنه.
2- موقعی که تو فریم 1 به سوال جواب میدیم و سپس به سوال بعدی (فریم 2 ) میریم عبارتی که تو سوال قبلی حاصل از بررسی جواب نمایش داده شده هنوزم هستش.چکار میشه کرد تا بعد از رفتن به فریم بعدی این نوشته ها محو بشن.

اما گفته بودین چون تعداد سوالات زیاد میشه یک تابع برای سوالات بنویسم. راستش اینو بلد نیستم و مجبورم به همین روش قانع باشم.

پیوست ها

• quiz 1.rar
    415.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15

erfan.h

Member
سلام
برنامه رو درست کردم
یه radiobutoom دیگه درست کردم که اگر آن فعال بود یعنی کاربر گذینه ای انتخاب نکرده و سوال بی جواب است .
اگر می خواهید امکان این باشد که کاربر سوال را جواب ندهد آن را به داخل stage بیاورید و متن و فونت را برای آن درست کنید

پیوست ها

• quiz 1.rar
    416.1 کیلوبایت · بازدیدها: 40

جدیدترین ارسال ها

بالا