سورس آپلود کردن فایل

mehran_beloved

New Member
سلام.
یه سایتی واسه یه مجله درست کردم.میخواستم یه قسمت ارائه مقاله داشته باشه یعنی هرکی می خواد مقالشو واسه ما بفرسته تا با اسم خودش چاپ کنیم.
پس سورس صفحه ای رو لطفا بزارین که توش نام ، ایمیل شخص فرسنده رو بگیر و یه قسمت Browse داشته باشه که طرف مقالشو بفرسته.
با تشکر از شما.

yasak

Member
سلام،
سورس با چه زبان برنامه نویسی باشه؟ هاستی که ازش استفاده می کنی از چی پشتیانی می کنه؟ net.? یا php?

bamshad

Well-Known Member
سلام.
یه سایتی واسه یه مجله درست کردم.میخواستم یه قسمت ارائه مقاله داشته باشه یعنی هرکی می خواد مقالشو واسه ما بفرسته تا با اسم خودش چاپ کنیم.
پس سورس صفحه ای رو لطفا بزارین که توش نام ، ایمیل شخص فرسنده رو بگیر و یه قسمت Browse داشته باشه که طرف مقالشو بفرسته.
با تشکر از شما.
سلام دوست عزیز
شما نیاز به کد دارید که اطلاعات نوشتاری رو براتون بفرسته نه اینکه فایلی رو آپلود کنه
با این آموزش میتونید مقاله و نوشته کاربر به ایمیلتون وارد بشه و شما اگه صلاح دونستید در سایت قرار بدید!
آموزش :
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=262

موفق باشید

mehran_beloved

New Member
سلام دوست عزیز
شما نیاز به کد دارید که اطلاعات نوشتاری رو براتون بفرسته نه اینکه فایلی رو آپلود کنه
با این آموزش میتونید مقاله و نوشته کاربر به ایمیلتون وارد بشه و شما اگه صلاح دونستید در سایت قرار بدید!
آموزش :
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=262

موفق باشید

این آموزش که شما لینکشو گذاشتن ساختن فرم Contact us که درستم کار نمیکنه و ایمیل نمیفرسته.
ولی منظوره من فرستادن یک فایل به ایمیل بود یا همون Attash کردن یک فایل.
راستی اگر فرم ارتباط بامدیر سایت یا Contact us هم گیذر آوردین ما رو بی خبر نذارین البته اگر درست کار کنه!!!!!
دستتون درد نکنه
موفق باشید.

bamshad

Well-Known Member
mehran_beloved گفت:
این آموزش که شما لینکشو گذاشتن ساختن فرم Contact us که درستم کار نمیکنه و ایمیل نمیفرسته
این آموزش 100% کار میکنه!

mehran_beloved گفت:
ولی منظوره من فرستادن یک فایل به ایمیل بود یا همون Attash کردن یک فایل

پس این کد بدردت میخوره (همونیه که میخوای)

(فایل پیوست)

موفق باشی

پیوست ها

• phMailer.zip
    11.5 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا