سوال Flashو AS3

flat_00

Member
سلام
من میخوام یک سی دی مالتی مدیا بسازم تحت AS3
از اساتید چند تا سوال دارم
1- میخوام یک دکمه خروج قرار بدم که باکلیک روش از برنامه خارج بشیم
2- یک دکمه قطع و وصل صدا میخوام طوری که صدا وقتی قطع میشه و دوباره وصل میشه ادامه آهنگ پخش بشه. چون بعضی جاها دیدم که با وصل دوباره از اول آهنگ اجرا میشه که این اصلا زیبا نیست.
3- چطوری میشه روی صفحات و تصاویر افکت گذاشت؟
4- چطوری میشه کلا منوی راست کلیک رو حذف کرد یعنی وقتی راست کلیک میشه هیچی نیاد.
5-اگر قالب های تمپلیت مانستر رو دیده باشید وقتی داره آهنگ پخش میشه یک آهنگ 30 ثانیه ای طوری تکرار میشه که اصلا شنونده متوجه نمیشه که کجا آهنگ تمام شده و دوباره تکرار شده. این حالت چطوری امکان پذیر هست؟ چون انتهای آهنگها وقتی تکرار میشه 1 ثانیه مکث بوجود میاد که این خیلی بده.
6-چطوری میشه وقتی خروجی exe میگیریم icon رو تغییر بدیم.
7-معمولا اندازه استاندار صفحه در حالت فول اسکرینت چند در چند باید باشه؟
8- برای نوشتن بهتره از چه حالتی استفاده بشه؟ tlf یا classic
9- من اول باید تو فوتوشاپ طراحی کنم بعد بیارمشون تو فلش یا تو فلش هم میشه؟
10- سلامتی همه اساتید مجید آنلاین:rose:من 1 هفته هست که با فلش آشنا شدم از اینکه زیاد پرسیدم ببخشید. کنجکاوی دیگه:green:

e_naderlou

Member
سلام مرد شریف
تمام سوالاتت در انجمن قبلا بحث شده لطفا سرچ کنید
ضمنا همه اینا که سوال کردی یه دفتر 40 برگ میخواد

flat_00

Member
سلام مرد شریف
تمام سوالاتت در انجمن قبلا بحث شده لطفا سرچ کنید
ضمنا همه اینا که سوال کردی یه دفتر 40 برگ میخواد

سلام
همش نیست
اونایی هم که هست یا خیلی سخته یا اینی نیست که من میخوام. ولی باز سرچ میکنم.

++Hadi++

Active Member
1- میخوام یک دکمه خروج قرار بدم که باکلیک روش از برنامه خارج بشیم
2- یک دکمه قطع و وصل صدا میخوام طوری که صدا وقتی قطع میشه و دوباره وصل میشه ادامه آهنگ پخش بشه. چون بعضی جاها دیدم که با وصل دوباره از اول آهنگ اجرا میشه که این اصلا زیبا نیست.
3- چطوری میشه روی صفحات و تصاویر افکت گذاشت؟
4- چطوری میشه کلا منوی راست کلیک رو حذف کرد یعنی وقتی راست کلیک میشه هیچی نیاد.
5-اگر قالب های تمپلیت مانستر رو دیده باشید وقتی داره آهنگ پخش میشه یک آهنگ 30 ثانیه ای طوری تکرار میشه که اصلا شنونده متوجه نمیشه که کجا آهنگ تمام شده و دوباره تکرار شده. این حالت چطوری امکان پذیر هست؟ چون انتهای آهنگها وقتی تکرار میشه 1 ثانیه مکث بوجود میاد که این خیلی بده.
6-چطوری میشه وقتی خروجی exe میگیریم icon رو تغییر بدیم.
7-معمولا اندازه استاندار صفحه در حالت فول اسکرینت چند در چند باید باشه؟
8- برای نوشتن بهتره از چه حالتی استفاده بشه؟ tlf یا classic
9- من اول باید تو فوتوشاپ طراحی کنم بعد بیارمشون تو فلش یا تو فلش هم میشه؟
10- سلامتی همه اساتید مجید آنلاین:rose:من 1 هفته هست که با فلش آشنا شدم از اینکه زیاد پرسیدم ببخشید. کنجکاوی دیگه:green:
سلام
1- گزینه اول swfkit یا mdm هست که آموزش swfkit رو تو امضام گذاشتم.
2- یه کلاسی برا موسیقی متن نوشتم که تو امضامه البته برا اکشن 3 کارا
3- افکت هزاران راه تو فلش داره که بیشتر بوسیله برنامه نویسی اکشن میسره ولی با فیلتر های فلش هم دم دستی می شه افکت گذاری کرد.
4- باید از جاوا اسکریپت استفاده کرد و اینو بهتره از انجمن جاوا اسکریپت سوال فرمایین ولی تو فلش واسه اینکه کمترش کنین باید بنویسین :
PHP:
stage.showDefaultContextMenu=false;
5- باید آهنگ رو از نقاط تقارنی با برنامه های دیگه قطع کنین و بعد با استفاده از SoundEvent.COMPLETE بعد از اتمام اون در نقطه تقارن،دوباره تکرارش کنین.
6- بهتره از برنامه هایی مثل swfkit یا mdm استفاده کنین.
7- فول اسکرین رو خود فلش پلیر به نسبت مونیتور تشخیص می ده ولی اندازه استاندارد صفحات وب ، 560*992 هست.
8- اگه متونتون انگلیش یا هر چیزی غیر از فارسی هست بهتره از classic استفاده کنین چون خیلی سبکتره ولی اگه میخواهین فارسی بنویسین یا از امکانات html بهتر و امکانات اضافه تر استفاده کنین بهتره از tlf یا tiny tlf استفاده کنین.البته در فلکس گزینه ritchEditableText از همه بهتره...
9- اگه بیت مپ بخواهین، بهتره از فتوشاپ یا photo impact استفاده کنین ولی اگه می خواهین وکتور کار کنین،یا فلش و یا illustrator گزینه های خوبیند.
10-شما حق دارید بپرسید.ندانستن عیب نیست اما نپرسیدن بدبختیست...بای...

h.snifer

New Member
هادی جان ممنون
بازم بهترین جواب رو اینترنت رو درباره as3 از خودت خوندم
خیلی دونبال این کامند ساده کشدم ولی اینقدر دیگران پیچیدش کرده بودن که نمیتونستم استفاده کنم
از اینهمه لطف ممنون
خدا تو رو از ما نگیره

جدیدترین ارسال ها

بالا