سوال و راهنمایی در مورد بانک سامان

hhh111

New Member
سلام تعدادی سوال راجبه کلاس ها و اسکریپت های بانک سامان داشتم

من کلاس های دوست عزیزمون آقای Saidshp رو دیدم و باهاشون کار کردم و فقط یک سوال کلی داشتم !

دوستان فرض کنید ما با بانک قرار داد بستیم و بانک بهمون MarchentID + Password داده (سوال من مربوز به کلاس آقای Saidshp میشه ) . اون MarchentID+Password کجای اسکریپت باید ست بشه که سایت بانک سامان فروشگاه رو تشخیص بده ؟؟؟

در ضمن در سایت فروشنده باید یه دیتابیس و جداولی برای این کار ساخته بشه و چجوری با اونها کار کنیم یعنی تو یک فرم که تعدادی محصول وجود داره چطوری باید قیمت محصول + مشخصات محصول رو هم در سایت خودم داشته باشم و هم به سایت بانک سامان ارسال کنم و بعد از ارسال و پرداخت هزینه توسط خریدار ، دیدم تو فروم ها که میگن سایت بانک خریدار رو به سایت فروشنده میفرسه و اونجا هم یک سری عملیات انجام میشه

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

من PDF خود بانک سامان رو خوندم اما چیزی متوجه نشدم متاسفانه و تو این سایت هم کلاس آقای Saidshp و یک اسکریپت در این باره پیدا کردم اما به جوابم نرسیدم . شاید به بعضی سوالام اشاره شده بودا اما متوجه منظور نشدم ، حالا ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

sajadmaz

Member
merchant و password رو باید وقتی کلاس رو باز میکنید بدین بهش

PHP:
$pay = new classname($merchant,$pass);

قیمت و این چیزارو هم خود اسکریپت به بانک ارسال میکنه

hhh111

New Member
ممنون دوست عزیز به خاطر پاشخت امل ممنون مشیم واضح تر و از روی اون کلاس بگید بهم و سوالات راجبه دیتابیس در سایت فروشنده و .... رو راهنمایی کنید

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا