سوال:هدر شبیه گوشی 7610

nofuzi

New Member
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
چه جوری میتونم تو فتو شاپ یه هدر برا بالای وبلاگم درست کنم که شبیه گوشی 7610 باشه.البته به صورت خوابیده.
این شکلی:

1126172_1_.jpg

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منظورتون اون مستطیلی هست که دو گوشش دایره ای شکله؟

main

Well-Known Member
منظورتوت شکل دایره ای گوش های مخالف هستش؟؟؟

nima_dsnr

کاربر VIP
پیشنهاد خیلی خوبی بود
میتونی سفیدها رو پاک کنی و کنترل رو بگیری و روی لایه کلیک کنی تا مثل همین رو برات انتخاب کنی
اگر هم میخوای میتونی با ابزار پن تول مثل همین شکل رو در بیاری و هرچقدر میخوای بکشی تا بزرگ بشه.

nofuzi

New Member
راهنمایی کنید

من تازه یه چند وقتیه(بعد امتحانات مدرسه )تصمیم گرفتم بزنم توخط فتو شاپ و طراحی وب و از این حرفا .
واقعیتش زیاد بلد نیستم . تازه دارم تو فتو شاپ یه قالب طراحی میکنم هرچی هم میگردم دنبال یه آموزش که یاد بگیرم چجوری psd رو به قالب تبدیل کنم پیدا نمیکنم.میشه اگه شما بلدی من رو راهنمایی کنی؟
اینم آدرس وبلاگم ولی اگه به خاطر قالب میگید گفتم که هنوز قالب آماده نشده:
http://www.mostafaonline.blogfa.com
هرکی میتونه در این زمینه (تبدیل psdبه قالب وبلاگ)راهنماییم کنه من ازش تقاضا میکنم که یاد بده دستش درد نکنه
یا بیاید تو نظرات وبلاگم بزارید یا اگه نتونستید بزارید همین جا.:paint:

phpweb

Active Member
من تازه یه چند وقتیه(بعد امتحانات مدرسه )تصمیم گرفتم بزنم توخط فتو شاپ و طراحی وب و از این حرفا .
واقعیتش زیاد بلد نیستم . تازه دارم تو فتو شاپ یه قالب طراحی میکنم هرچی هم میگردم دنبال یه آموزش که یاد بگیرم چجوری psd رو به قالب تبدیل کنم پیدا نمیکنم.میشه اگه شما بلدی من رو راهنمایی کنی؟
اینم آدرس وبلاگم ولی اگه به خاطر قالب میگید گفتم که هنوز قالب آماده نشده:
http://www.mostafaonline.blogfa.com
هرکی میتونه در این زمینه (تبدیل psdبه قالب وبلاگ)راهنماییم کنه من ازش تقاضا میکنم که یاد بده دستش درد نکنه
یا بیاید تو نظرات وبلاگم بزارید یا اگه نتونستید بزارید همین جا.:paint:
در مورد قالب باید بگم که اول باید قالب رو توی فتوشاپ طراحی کنید و بعد قسمتهای مختلف قالب رو برش بدید (قالب رو تیکه تیکه کنید). بعد از این کار با استفاده از دستورات css هر تیکه از قالب رو توی مکان مورد نظرش قرار بدید. از خاصیت background استفاده کنید.

می شه بگی کلاس چندم هستی و چطور به فکر طراح شدن افتادی؟

nofuzi

New Member
در مورد قالب باید بگم که اول باید قالب رو توی فتوشاپ طراحی کنید و بعد قسمتهای مختلف قالب رو برش بدید (قالب رو تیکه تیکه کنید). بعد از این کار با استفاده از دستورات css هر تیکه از قالب رو توی مکان مورد نظرش قرار بدید. از خاصیت background استفاده کنید.

می شه بگی کلاس چندم هستی و چطور به فکر طراح شدن افتادی؟

ای بابا من که cssرو بلد نیستم. تازه تصمیم دارم یاد بگیرم.
یاد گرفتنش چه قدر طول میکشه؟(با توجه به این که من قبلا هم برنامه نویسی کار کردم (vb و یه کمی هم vbs))
من کلاس سوم ریاضی فیزیکم .
دست شما درد نکنه اگه بتونی یه آموزشی چیزی که به صورت تصویری باشه معرفی کنی ممنون میشم.
برا چی به فکر طراح شدن افتادم؟هیچی بابا دیدیم همه دارن طراح میشن ما چرا نشیم .از اون موقعی که اومدم عضو این جا شدم علاقه پیدا کردم.
اونم بیشتر دوست دارم وبلگمو خوشگلش کنم.
"یا علی"

main

Well-Known Member
یاد گرفتنش چه قدر طول میکشه؟(با توجه به این که من قبلا هم برنامه نویسی کار کردم (vb و یه کمی هم vbs))
دست شما درد نکنه اگه بتونی یه آموزشی چیزی که به صورت تصویری باشه معرفی کنی ممنون میشم.
برا چی به فکر طراح شدن افتادم؟هیچی بابا دیدیم همه دارن طراح میشن ما چرا نشیم .از اون موقعی که اومدم عضو این جا شدم علاقه پیدا کردم.
"یا علی"
والا یاد گرفتن css زیاد سخت نیست مخصوصا واسه شما که vb کار کردید
من خودم طی یک هفته مسلط شدم البته به c و vb مسلطم.
. تو نت هم آموزشش پره.
موفق باشی

phpweb

Active Member
"یا علی"
باید سی اس اس یاد بگیرید.

nofuzi

New Member
پس من برم cssرو یاد بگیرم
ولی یه لطفی کنید یه مقاله معرفی کنید
گشتم چیز زیاد و درست و حسابی پیدا نکردم

nofuzi

New Member
پس ممنون میشم اگه کتاب معرفی کنید.
یه سوالی هم داشتم این که تو دانشگاه در رشته کامپیوتر طراحی وب هم یاد میدن؟

جدیدترین ارسال ها

بالا