سوال : نحوه انجام برخی تکنیک ها در فلش با اکشن اسکریپت 3

Mr.Saraei

Member
درود

عزیزان یه سوالی داشتم . ما می خوایم برخی دستگاه هایی که بصورت سه بعدی مدلینگ کردیم و قطعات اون هم مدلینگ کردیم . در فلش اسمبل کنیم . بدین معنا که در یک محیط سه بعدی دیتگاه رو به نمایش بگذاریم بطوریکه فرد بتونه دستگاه رو بچرخونه و قطعات مختلفش رو ببینه و بعد کلیک کنه رو هر قطعه ای که می خواد بزرگ شه اون قطعه و اطلاعات راجب اون قطعه که نوشته شده ظاهر بشه و حتی اطلاعات بیشتر اعم لینک به مشاهده فیلم هایی در اون مورد قطعه و ... . من تو وب می تونم انجام بدم اما تو فلش میخوایم .

حالا می خوام بدونم باید چکارهایی با چه نرمافزارهایی با چه دستورهایی انجام بدیم ؟ نه اینکه دونه به دونه بگینا نه فقط راهشو نشون بدین تا بیراهه نریم مثلا من نشستم اکشن اسکریپن 3 رو می خونم اما مباحثش زیاده و من موردی که می خوام رو پیدا نمی کنم که اینکارهارو انجام بده . مراحل به چه صورت هست .

با سپاس فراوان

محمدرضا

rezay2003

New Member
برنامه هایی که این کارو انجام میدن زیادن دانلودشونم مجانیه مثل 3dviewer یا edrawing . اینا برنامه هایی هستند که رابط بین شرکت های مونتاژ کار و مشتریهاشون هستند و دائما همدیگرو در جریان کارا قرار میدن . فقط باید بتونین داخل برنامه سورس رو قرار بدین و تو کامپیوتر میهمان نصبش کنینو راحت ازش استفاد کنین یا اگه برنامه تحت وب هست همونجوری از وب دانلود کنه و نصب کنه . این کار در دنیا بسیار رایج هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا