سوال : میشه تشخیص داد این افکت چیه ؟

mf2fx

Member
با سلام
والا این کلیپ فول کار شده با افتر بود . مال علی #1
این خطوط آبی که در بالا و پایین فریم مشاهده میکنید را میخواستم بدونم کدام پلاگین هست.
آخه امشب دقیقا همین را واسه تبلیغ یکی از بانک ها گذاشته بود و خیلی زیاد ازش استفاده کرده بود

این هم از عکس نمونه :
87139125147438525553.png

ممنونم :rose: :oops:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خوب این عکسی که گذاشتید همش از المان اماده است که تو مجموعه دیجیتال جویس من چند مدلش دیدم

برای ساختش هم می تونید با ماسک اینکار بکنید و برای رنگ اون هم که به این صورت در بیاد از فیلتر glow استفاده کنید

jangaleshab7770

Well-Known Member
سلام
حقیقتش نمیدونم اون خطوط مثل نمایشگر نویزای ولوم اسپیکر بالا و پایین میرن یا نه ولی حتی اگه اونجوری هم باشن ، میشه با trapcode particular این حالت رو در آورد ، فقط کافیه تو نوع پارتیکل ها یکم تغییر بدین تا به صورت افقی قرار بگیرن و میزان جابجاییشون رو زیاد کنین و بهش loop بدین ( حقیقتش چون مدتهاست افتر رو سیستمم نصب نیست دقیقا نمیتونم تغییراتشو براتون نام ببرم)
این ساده ترین نوع افکت بود ، تو پلاگینهای Digital Film هم فکر کنم یه همچین حالتی رو میشد ایجاد کرد ، دقیق یادم نیست ولی مطمئنم یکی از پلاگیناش همین کار رو انجام میداد
ولی particular راحتتر و قشنگتر این حالت رو ایجاد میکنه
ببخشید که خیلی سطحی توضیح دادم ؛ هدف کمک بود
موفق باشین
یا علی

jangaleshab7770

Well-Known Member
ببخشید تا وقتی من خواستم جواب بدم ایمان جان کاملتر راهشو گفت:-<:lol:
الان که آقا ایمان توضیح دادن و دقت کردم دیدم تا حدودی حق با ایشونه ، چون جای پای شخصیت کلیپ مشخصه که اون خطوط جدا از صحنه و با بکگراند وارد شده
انشاالله که از روش من نتیجه بهتری حاصل بشه:wink:
موفق باشی:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
یک پلاگین هم هست به اسم sound keys از مجموعه های trap code با اون هم میشه این کار کرد و اینکه راه برای رسیدن به هدف تو محصولات ادوبی زیاد هست فقط نیاز به خلاقیت داره

mf2fx

Member
خیلی ممنون از همه دوستان
حتما تست میکنم به قولی احتمال کپی در این هست ولی اون چیزی که من امشب تو تلویزیون دیدم حرف از پلاگین هوشمند بود شاید همون Particular باشه . چون روی چند شی کار کرده بود مثل دایره و ...
تست می کنم خبرشو میدم.
باز هم ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا