سوال فوری راجب لب تاب dell

ادریس@

New Member
سلام ببخشید که تاپیک جیدید زدم
ولی هر جا گشتم جایی برای عنوان این سوال پیدا نکردم
دوستان من با 3 max کار می کنم وقتی میخوام از میون بره fn ها استفاده کنم مثلا f3 که می زنم بجایی عمل به دستور نرم افزار باتری را بهم نشون میده شارژ باطری لپ تاب را نشون میده
.چطور می تونم غیر فعالش کنم که به دستور نرم افزار عمل کنه؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام ببخشید که تاپیک جیدید زدم
ولی هر جا گشتم جایی برای عنوان این سوال پیدا نکردم
دوستان من با 3 max کار می کنم وقتی میخوام از میون بره fn ها استفاده کنم مثلا f3 که می زنم بجایی عمل به دستور نرم افزار باتری را بهم نشون میده شارژ باطری لپ تاب را نشون میده
.چطور می تونم غیر فعالش کنم که به دستور نرم افزار عمل کنه؟

نمی دونم این طراح های لپ تاپ رو چه حسابی گمان کرده اند که کاربر بیشتر از توابع Function لپ تاپ استفاده می کنه
تا کلید های F1 الی F12 . در نتیجه وظیفه کلید Fn رو برعکس قرار داده اند. در لپ تاپ ها بصورت معمول مثلا فشردن
کلید F1 همون کاری رو انجام میده که برای F1 در برنامه تعریف شده، و برای اجرای Function ای که روی کلید F1
تعریف شده بایستی کلید Fn رو به همراه کلید F1 فشار بدید.

اما در لپ تاپ شما کاملا برعکسه، اگه می خواهید از کلید های F1 الی F12 استفاده کنید، بایستی پاتون رو کلاچ باشه
(اول کلید Fn رو پایین نگه دارید).

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.موقعی که لپ تاپ روشن شد برین تو setup سیستم.یعنی با زدن کلید F2 یا Del.حضور ذهن ندارم دقیقا کجاش بود.بگردین دنبال گزینه Function تو اونجا هر حالتی هست حالت دیگشو بزارین درست میشه.متاسفانه چون لپ تاپ الان دمه دستم نیست نمی تونم دقیق بگم اما راحته آخه کله Setup با هم 30 تا پارامتر هم نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا