سوال سخت افزاری اما نرم افزاری

Meiti

Member
سلام دوستان
اول بگم نمیدونستم باید عنوان چی بزنم
بعد اینکه سخت افزار هم بلد نیستم چیزی
ببینید من یه سیستم دارم با این مشخصات
رم 24 گیگ
'گرافیک 2
هارد هم sata
مینبورد: giga x58a
سی پی یو : core i 7 که مدل دقیقش رو نمیدونم یک سال پیش خریدم
بعد دیگه اینکه من تا 4 روز پیش رم سیستمم 8 بود که بنا به دلیلی مجبور شدم زیادش کنم
الان که 24 گذاشتم( 6 تا رم 4 گیگ) سرعت سیستم اینا لود این چیزا خیلی خوب شده
اما من واسه رندر رم زیاد کردم که متاسفانه تغییر محسوسی توی سرعت رندرم نمیبینم:sad:
نمیگم 3 برابر شه اما باید یه جوری باشه که بشه حسش کرد دیگه
سی پی یو هم طرف که آشناس گفت تا 32 گیگ ساپورت میکنه
حالا نمیدونم تنظیم خاصی باید عوض کنم؟
اصلا چرا وقتی رندر میگیره توی task manager مقدار مصرفی رم از 3 بیشتر نمیشه
ویندوز هم 64 بیت 7
بعد سی پی یو هم بین 30 تا 60 متغیر
ممنون میشم اگه کسی میدونه و میتونه کمکم کنه

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
تا اونجا که من اطلاع دارم رندر بیشتر با سی پی یو و گرافیکت کار داره. رم بیشتر برای محیط داخلی مکس که کار سنگین میشه نیاز به رم هستش. حالا شما این کار رو میگم بکن شاید بهتر بشه. البته تنظیمات رندر هم خیلی مهمه.

شما به قسمت setting v-ray برو بعد قسمت v-ray system بعد قسمت dynamic memory limit رو روی 30720 بزار . یعنی حداکثر رمت. یا مثلا 30000 بزار.
بعد ببین تغیری تو رندرت حس میشه یا نه.

Meiti

Member
من تا فردا سیستم در د سترسم نیست فردا چک میکنم خبرشو میدم
اما جیزی که میفرمایید خیلی صحیح تو کار با پروژه های سنگیم خیلی خیلی راحت ترم کرده
اما من با خیلی ها صحبت کردم حالا شاید هم اونها اطلاع نداشتن اما همشون مکس کار حرفه ای بودن میگفتن فقط رم و سی پی یو واسه رندر مهمه و کارت گرافیک میشه گفت اصلا مهم نیست
ببخشید این 3000 یعنی چجوری شد حداکثر رم؟ مگه 24000 نیست؟

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
رم برای Displace ها و Caustic ها بیشتر توی رندر مورد استفاده قرار میگیره و همونطور که دوستمون گفت توی ویوپورت برای نگه داری صحنه خیلی کاربرد داره، اما توی رندر 80درصد CPU و GPU (توی مکس 2013 مثلا) کار میکنن.
برای اینکه CPU بیشتر برای مکس کار کنه از TaskManager و از قسمت Proccess روی مکس کلیک راست کن و از Set Priority گزینه ی Realtime رو بزن، اما ممکنه برای کارای دیگه سیستم کند کار کنه.

madmaster_3d

Well-Known Member
من تا فردا سیستم در د سترسم نیست فردا چک میکنم خبرشو میدم
اما جیزی که میفرمایید خیلی صحیح تو کار با پروژه های سنگیم خیلی خیلی راحت ترم کرده
اما من با خیلی ها صحبت کردم حالا شاید هم اونها اطلاع نداشتن اما همشون مکس کار حرفه ای بودن میگفتن فقط رم و سی پی یو واسه رندر مهمه و کارت گرافیک میشه گفت اصلا مهم نیست
ببخشید این 3000 یعنی چجوری شد حداکثر رم؟ مگه 24000 نیست؟

باران جان حرفم رو کامل کرد. نه من فکر کردم رم شما 30 گیگ هستش. اشتباه لپی بود. ماله شما میشه 24576. شما می تونی همون 24000 بزاری.

Meiti

Member
مرسي از دوستان
اما ميخوام بدونم ميشه كاري كرد از حداكثر توان سي پي يو و رم حين رندر استفاده كرد؟
يه چيزايي شنيدم تحت اوركلاك كردن اما نميدونم چيه

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
برای CPU که من گفتم برای رم هم داداش madmaster_3d
برا overclock هم دو راه داره، هم نرم افزاری، هم از طریق بوت. توی صفحه ی بوت یه گزینه تحت عنوان توان CPU یا OverClock وجود داره که میتونی سی پی یوتو بترکونی.

Meiti

Member
برای CPU که من گفتم برای رم هم داداش madmaster_3d
برا overclock هم دو راه داره، هم نرم افزاری، هم از طریق بوت. توی صفحه ی بوت یه گزینه تحت عنوان توان CPU یا OverClock وجود داره که میتونی سی پی یوتو بترکونی.

مرسی
این اورکلاک نرم افزاری برم یا از طریق بوت؟ کدوم بهنره؟

درود بر شما
شما فرمودین 30 تا60% توانایی سی پی یو در رندر بکار میاد. پس اور کردن سی پی یو عملا بدردی نمیخوره. چون از همین قدرت هم نمیتونین استفاده کنین.
من فکر میکنم. مشکل شما از هارد باشه. در واقع هارد نمیتونه خوراک لازم به سی پی یو رو تامین کنه. بهترین کار تهیه ssd هست. توجه کنین که ویندوز رو روی ssd نصب کنین. نرم افزار مربوطه هم روش نصب کنین. فایل های لازم برای رندر هم در ssd دخیره کنین. اینجوری به حداکثر قدرت سی پی یو خواهید رسید.
البته یک نکته دیگه هم هست. در بعضی نرم افزارها خصوصا قدیمی ها. خود نرم افزار توانایی استفاده از تمام قدرت سی پی یو رو ندارن.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
این اورکلاک نرم افزاری برم یا از طریق بوت؟ کدوم بهنره؟
نمیدونم چون تاحالا انجام ندادم، اما اگر خواستی این کارو بکنی زیاد توانشو بالا نبر چون بیش از حد داغ میکنه و باید با cpu خداحافظی کنی.

درمورد حرف دوستمون هم فکر نکنم هارد اینقدر توی رندر تاثیر داشته باشه، چون اگر از پروکسی استفاده نشه اطلاعات توی رم هست، علاوه بر اون سرعت یک هارد معمولی پاسخگوی نیاز رندر هست.
در کل من علت اصلی سرعت رندر رو cpu و gpu میدونم، شایدم توقع شما از سیستمتون زیاد باشه...

Meiti

Member
درود بر شما
شما فرمودین 30 تا60% توانایی سی پی یو در رندر بکار میاد. پس اور کردن سی پی یو عملا بدردی نمیخوره. چون از همین قدرت هم نمیتونین استفاده کنین.
من فکر میکنم. مشکل شما از هارد باشه. در واقع هارد نمیتونه خوراک لازم به سی پی یو رو تامین کنه. بهترین کار تهیه ssd هست. توجه کنین که ویندوز رو روی ssd نصب کنین. نرم افزار مربوطه هم روش نصب کنین. فایل های لازم برای رندر هم در ssd دخیره کنین. اینجوری به حداکثر قدرت سی پی یو خواهید رسید.
البته یک نکته دیگه هم هست. در بعضی نرم افزارها خصوصا قدیمی ها. خود نرم افزار توانایی استفاده از تمام قدرت سی پی یو رو ندارن.
اینی که میفرمایی واسه ssd مطمئنید؟
چون هارد کار خاصی انحام نمیده و سرعتش فکر نمیکنم از cpu کم بیاره چون کارش نوشتنه

Meiti

Member
نمیدونم چون تاحالا انجام ندادم، اما اگر خواستی این کارو بکنی زیاد توانشو بالا نبر چون بیش از حد داغ میکنه و باید با cpu خداحافظی کنی.

درمورد حرف دوستمون هم فکر نکنم هارد اینقدر توی رندر تاثیر داشته باشه، چون اگر از پروکسی استفاده نشه اطلاعات توی رم هست، علاوه بر اون سرعت یک هارد معمولی پاسخگوی نیاز رندر هست.
در کل من علت اصلی سرعت رندر رو cpu و gpu میدونم، شایدم توقع شما از سیستمتون زیاد باشه...
توقعم بالا نیست
آخه من میگم وقتی رم رو 3 برابر کردم باید یه تغییراتی ببینم تو سرعت رندرم

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اما مرکز اصلی سرعت کامپیوتر یعنی cpu که دست نخورده!
اینکه از 30 تا 60 درصد cpu استفاده میشه یک چیز منطقیه، سیستم عامل بصورت خودکار cpu رو بین برنامه های مختلف تنظیم میکنه تا باعث هنگ کردن سیستم نشه و به همه ی کار ها رسیدگی بشه، هرچی cpu قوی تر باشه میزان cpu اختصاص داده شده با برنامه ها هم بیشتر میشه. پس اورکلاک و یا تعویض cpu میتونه نقش پررنگی توی سرعت داشته باشه. ضمنا اون گزینه ای رو که برای استفاده ی بیشتر از cpu گفتم رو هم انجام بدید. قبلش هم گفته شد میزان رم فقط موقعی توی رندر تاثیر میذاره که شما از displace و caustic های بسیار زیادی استفاده کنید اگرنه تاثیر چندانی نداره که بخوایم سه برابرش کنیم.

Meiti

Member
اما مرکز اصلی سرعت کامپیوتر یعنی cpu که دست نخورده!
اینکه از 30 تا 60 درصد cpu استفاده میشه یک چیز منطقیه، سیستم عامل بصورت خودکار cpu رو بین برنامه های مختلف تنظیم میکنه تا باعث هنگ کردن سیستم نشه و به همه ی کار ها رسیدگی بشه، هرچی cpu قوی تر باشه میزان cpu اختصاص داده شده با برنامه ها هم بیشتر میشه. پس اورکلاک و یا تعویض cpu میتونه نقش پررنگی توی سرعت داشته باشه. ضمنا اون گزینه ای رو که برای استفاده ی بیشتر از cpu گفتم رو هم انجام بدید. قبلش هم گفته شد میزان رم فقط موقعی توی رندر تاثیر میذاره که شما از displace و caustic های بسیار زیادی استفاده کنید اگرنه تاثیر چندانی نداره که بخوایم سه برابرش کنیم.

آهان
اما تنها چیزی که خیلی خیلی فرق کرده سرعت کار کردن با فایلهای خیلی سنگین که واقعا عالی شده
اون روش رو هم برسم پای سیستم تست میکنم همینجا نتیجه شو میذارم تا دوستان هم نتیجه رو بدونن

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
البته نباید توقع داشته باشی با اورکلاک یا تغییر piority مکس، سرعت چند برابر بشه، شاید درحد ثانیه تغییر بکنه.

بله درسته. SSD هم نمیتونه تاثیر زیادی تو زمان رندر داشته باشه. فقط لود کردن ها و .. رو سریعتر میکنه.
من فکر میکردم تو زمان رندرهم تاثیر داره. که ظاهرا اشتباه فکر میکردم. :cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا