سوال ساده در مورد movieclip

ehsan7xx

Member
سلام دوستان خسته نباشید
راستش من تازه دارم as3 رو می خونم به سوال برام پیش اومد اگه ممکنه جواب کامل بهم بدین ممنون میشم
من تو تایم لاین اصلیم 10 تا فریم دارم که دوتای اول عکس 8 تای بقیه موی کلیپ که توی هر کدوم از موی کلیپ ها به حرکت واسه شی موجود در خودشه
سوال 1 اگه اجرا بشه اول 2 تا عکس رو نشون میده رسید به فریم 3 عکس فریم 3 رو نشون میده میره 4 بهمین صورت یا نه رسید به فریم 3 که کوی کلیپ حرکت داخل موی کلیپ رو نشون میده تموم که شد می ره فریم 4 بهمین صورت
سوال 2
اگه من فریم اول رو stop بدم و 8 تا کلید درست کنم که رو هرکدوم کلیک کرد به یه کوی کلیپ رو پخش کنه
مثلا روی یکی از 8 کلید کلیک کرد به فریم 5 تایم لاین و موی کلیپ اونو پخش کنه هر کاری میکنم جواب نمیده

فعلا همین دوستتون دارم

ln.nazari

New Member
نمی دانم سوال شما رو درست متوجه شده ام یا نه
ولی وقتی در یک فریم تایم لاین یک movieclip قرار می دهید باید روی آن فریم Stop بگذارید تا کامل اجرا بشود در غیر این صورت movieclip اجرا نخواهد شد.

ehsan7xx

Member
ساده تر بگم من تو تایم لاین یه موی کلیپ دارم و از طریق یک باتن که تو تایم لاین می خوام بتونم به فریم های موی کلیپ دسترسی پیدا کنم بعنی وقتی باتن کلیک شد (تو تاین لاین) فریم 5 موی کلیپ رو پخش کنه از این ساده تر نتونستم بگم
ممنون دوستان هر میدونه توضیح بده + اگه امکان داشت با مثال

ehsan7xx

Member
دوست عزیز این فیل شما رو فلش من که cs4 باز نکرد
هر کاری کردم نشد این سورس فایل منه نمیودنم اررو چی میده اگه میتونی سورس خودمو اصلاح کن ممنون

پیوست ها

• Untitled-8.rar
    6 کیلوبایت · بازدیدها: 9
دوست عزیر شما ابتدا باید به کمک کد به فریمی که موی کلیپ در آن است بروید سپس به خصوصیات موی کلیپ دسترسی پیدا کنید برای این کار می توانید از addFrameScript استفاده کنید

سورستان را دیدم با کمی تغییر اصلاح شد موفق باشید

پیوست ها

• mcframe2.rar
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 9

FlashBank

کاربر فعال
من هم نوع دیگری برای شما ویرایش کردم .

موفق باشید .

پیوست ها

• CS4.zip
    8.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • Ex-Cs5.zip