{سوال} رنگی نگه داشتن بخشی از تصویر!

Mr.Digital

Member
به نام خالق بی همتا

سلام به همه ی دوستان عزیز و اساتید محترم؛
میخواستم تصویری ایجاد کنم که کل عکس سیاه و سفید یا به عبارتی grayscale باشه و تنها بخش کوچکی از اون رنگی باقی بمونه.
مثلا در چهره ی شخصی فقط چشم ها رنگی باشه و بقیه ی تصویر سیاه و سفید باشه یا کل تصویر Sepia باشه و گوشواره ها طلایی.
میدونم که میشه اون قسمت از عکس رو انتخاب کرد, کپی کرد و بعد از اعمال تغییر رنگ بر کل تصویر پس از اینکه سیاه و سفید شد اون قسمت رو کپی کرد روی الگوی اولیه اما این کار هم دقت و وقت زیادی میبره هم دقیق انجام نمیشه و کیفیت کار رو میاره پایین.
آیا راهی هست که مثلا با کشیدن شبه براشی روی تصویر , روی قسمت های مورد نظر اونها رو سیاه و سفید کرد و جاهای موردنظر رنگی باقی بمونه؟ لطفا راهنماییم کنید و اگر راهی بود آموزش بدین.
ممنون از همه ی عزیزان, در آخر یک نمونه قرار میدم تا منظورم رو بهتر متوجه بشین:
Black___Red_zzz_by_s_mad.jpg

منتظر راهنمایی های شما هستم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Mr.Digital عزیز به مجید آنلاین خوش اومدید.

بله راههای زیادی برای اینکار وجود داره.

ساده ترین و بهترین روش اینه که شما اول کل عکس رو سیاه و سفید کنید.

بعد یه لایه روی لایۀ اصلی عکستون ایجاد کنید.

با ابزار براش اون قسمتی رو که میخوای مثلا قرمز بشه رو روی لایه ای که تو مرحلۀ قبل ایجاد کرده بودید رنگ کنید.

البته من پیشنهادم اینه که بجای استفاده از براش از ابزار Magic Lasso استفاده کنید. یعنی با این ابزار اول دورتادور اون قسمتی رو که میخواید قرمز بشه رو سلکت کنید و بعد داخل اون قسمت رو رنگ بریزید.

Mode لایه تون رو به Color تغییر بدید.

البته این موضوع رو هم بگم که این مبحث قبلا یکی از موضوعات آموزشهای گروهی بوده که میتونید از لینک زیر ببینید:

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=43361&highlight=گروهي

جدیدترین ارسال ها

بالا