سوال راجع به ترانس پرنت

سلام
موقع باز کردن یک فایل جدید از قسمت contents با انتخاب tranparent همچنان صفحه من سفید باز می شود .درحالیکه قبلا به حالت شیشه ای وچهارخونه سفید وخاکستری باز می شد.
همین مشکل را در گرادینت هم دارم یعنی با انتخاب این ابزار ،در قسمت کالر پیکر مربع دوم که فورگراند به ترانس پرنت است باز قسمت ترانس پرنت سفید است؟؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید که مشکل کجاست؟؟؟؟؟
مرسی

f_mostafa_f

Active Member
كامپيوتر خود را فروخته و يكي ديگه خريداري كنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(جواب ساعت 2 نصفه شبي)

دو دستي بر ...

مشكل اين جور كه به نظر مي‌ياد خيلي خفنه!
از چه ورژن فتوشاپ استفاده مي‌كنيد؟

worldman_safa

Active Member
راهش فقط اينه !

با سلام !

من فقط اين عامل رو ميدونم !

شما بايد حتما بطور كامل اونو پاك كنيد و بهتره يك ريستارت هم بكني و بعد اون رو در جاي ديگه

اي نصب كني ( به غير از جاي اولي )

خوش و سلامت باشين 8)

مرسي از جوابها ولي با كوشش وخطا بالاخره مشكلم حل شد.
برا اطلاع تنظيمات زير را دستكاري كردم:
edit>preferences>transparency & gamut

Masih

Well-Known Member
شماها هميشه وقتي ميخواين مشكلتون رو تو فتوشاپ حل كنيد دوباره نصبش ميكنيد؟!!!! 8O

مسيح.

Masih

Well-Known Member
mosi64700 گفت:
من آره...حوصله دنبال علت گشتن رو ندارم.

خوبه rose

فكر نميكني اگر دنبال علت بگردي يا مثل رز سعي كني از روش آزمون و خطا استفاده كني در موارد ديگه‌اي كه به همين مشكل برخوردي كمتر وقتت گرفته ميشه؟!

مسيح.

toranj_1455

Member
rose adler گفت:
مرسي از جوابها ولي با كوشش وخطا بالاخره مشكلم حل شد.
برا اطلاع تنظيمات زير را دستكاري كردم:
edit>preferences>transparency & gamut

ميخواستم بگم كه دير شد :lol: در عوض خودت پيدا كردي!

با حرف مسيح هم كاملا موافقم . يكم اگه فكر كنيد و جاهايي رو كه دست كاري كردين دوباره بررسي كنيد حتما ميتونيد خودتون مشكل را بدون نصب مجدد حل كنيد و ضمنا كلي چيزاي جديد هم ياد ميگيريد

rose adler اگه بتوني توضيح بدي كه مشكل از كجا بود و چه جوري حل شد و اين تنظيمات مال چيه ممنون ميشم و دوستان ديگه هم ياد ميگيرن! (در حدي كه ميتوني)

ضمنا بعد از امتحانات آموزش كامل بخش preferences را مينويسم :wink:
موفق باشيد
عليرضا

جدیدترین ارسال ها

بالا