سوال در مورد uv

navanama

Active Member
سلام
پنجره uvtexture من بعد از projection همچین وضعی داره
اصلا میشه با این وضع مدل رو برای تکسچر آماده کرد؟
آیا اشکال از مدلسازیه که اینجوری قطعات ریز و پراکنده شدن ؟

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    136.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10

zzmm14

Active Member
سلام
پنجره uvtexture من بعد از projection همچین وضعی داره
اصلا میشه با این وضع مدل رو برای تکسچر آماده کرد؟
آیا اشکال از مدلسازیه که اینجوری قطعات ریز و پراکنده شدن ؟

سلام

شماباید مجدد Object رو UV کنین .

zzmm14

Active Member
آموزش UV توسط آقای امین صادقوند( امین تری دی)

آموزش UV در مایا

پیشنهاد من اینه که با UVLayout این کار رو انجام بدین . سریعتر و دقیق تر.

آخرین ویرایش:
تنظیم uv زمان بره . یعنی باید ما از top و left و front یک uv بگیریم و سپس با یک checker اونها رو تنظیم کنیم . باید همه قسمت های checker منطقی باشد . تو فیلم های آموزشی DT و Gnomon این موضوع بررسی شده

navanama

Active Member
تنظیم uv زمان بره . یعنی باید ما از top و left و front یک uv بگیریم و سپس با یک checker اونها رو تنظیم کنیم . باید همه قسمت های checker منطقی باشد . تو فیلم های آموزشی DT و Gnomon این موضوع بررسی شده

checker خوب رو مدل نشسته ولی uv خیلی بهم ریخته برای جفت کردن edgeها مشکل هست

پیوست ها

• t.jpg
    t.jpg
    64.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    136.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
خوب باید uv های edge ها رو تنظیم کنی دیگه بعد با تکسچر اصلی تست کنی من خودم اوایل انقدر اینکار رو می کردم تا جواب بگیرم (‌بعدش با bodypaint آشنا شدم ) ولی اگه کارت تکسچر کردنه چرا از ptex استفاده نمی کنی تا انقدر درد سر نکشی . نرم افزار mari بهترین گزینه برای تکسچر کردنه ( یا bodypaint ) . وبرای تنظیمات uv بهتره از uv layout استفاده کنی

navanama

Active Member
خوب باید uv های edge ها رو تنظیم کنی دیگه بعد با تکسچر اصلی تست کنی من خودم اوایل انقدر اینکار رو می کردم تا جواب بگیرم (‌بعدش با bodypaint آشنا شدم ) ولی اگه کارت تکسچر کردنه چرا از ptex استفاده نمی کنی تا انقدر درد سر نکشی . نرم افزار mari بهترین گزینه برای تکسچر کردنه ( یا bodypaint ) . وبرای تنظیمات uv بهتره از uv layout استفاده کنی

با mari میشه کاره uv هم انجام داد ؟ شنیدم تو تکسچرینگ حرف اول رو میزنه دارم میرم سمتش ولی فعلاً باید مشکل uv رو حل کنم چون تا یه uv خوب از مدل نداشته باشم تکسچر به کارم نمی یاد

جدیدترین ارسال ها

بالا