سلام علیکم
تا آنجایی که بنده اطلاع دارم خیر
mmb خود دارای یک موتور جداگانه جهت خواندن متون است و فکر کنم از نسخه های 4.9.8 بود که همراه برنامه عرضه شدند
در واقع speech مالتی مدیا بیلدر مستقل از ویندوز است، اگر به فولدر tts موجود در مکان نرم افزار mmb مراجعه کنید دوفایل خواهید دید با نام های "msttss22l.exe, spchapi.exe" که speech را برای mmb بر روی ویندوز نصب میکنند البته تنها امکانی که میتواند تاحدودی صدای speech را تغییر دهد (که البته نمیشه گفت تغییر صدا) تغییر صدای خواننده متن است
موفق باشید
برای من یه خانمه صحبت میکنه برای شما sam میاد و حرف میزنه . اِ چه جالب . راستی اگر بیلدر خودش یه موتور سخنگو داره من اون رو هم نصب کردم اما هنوز برای من همون خانمه صحبت می کنه فکر کنم خیلی دوستم داره که از پیشم نرفتهاگه داره چرا پس برای من بهد از نصب اون عوض نشد ؟
(چی بگم)سلام علیکم
از انجایی که speech برنامه mmb تابع ویندوز است پس همزمان با تغییر صدای سخنگوی ویندوزٰ سخنگوی mmb نیز تغییر میکند
موفق باشید
سلام علیکم
ببخشید، اشتباهی رخ داد، منظورم این است که تنظیمات انجین mmb تابع انجین نصب شده بر روی ویندوز است
اما متاسفانه هیچ موتور جدیدی برای mmb نیافته ام
اما حتما" بایستی که فایل نصبی سخنگو در کنار برنامه ای که ذکر کرده بودید باشد
سلام علیکمدوست عزیز سلام
ممنون که جوابمو می دی
خواستم بگم که من با استفاده از برنامه nircmd تونستم کاری کنم که بیلدر متن رو برام براساس صدایی که تو قسمت speach در کنترل پنل ویندوز اتخاب کردم بخونه
با این کد زیر
Param$='speak file "C:\Documents and Settings\T_V\Desktop\resolishn\speak1.txt" '
Run("<Embedded>\nircmd.exe","Param$")
ولی با چدتا مشکال برخوردم که اگه بلدین لطف کنید و منو راهنمایی کنید
مشکل : اگه قبل از اینکه خوندن متن تموم بشه و بخوایم از برنامه خارج بشیم (بعد از خارج شدن برنامه باز هم سیستم داره ادامه متن رو برامون می خونه )چجوری میشه این مشکل رو حل کرد
مشکل 2 : چطوری می تونیم سرعت خوندن متن رو به انتخاب کاربر بزاریم
Param$=[COLOR=DarkRed]'speak file "C:\Documents and Settings\T_V\Desktop\resolishn\speak1.txt" 3 50 '[/COLOR]
[COLOR=Navy][B]Run[/B][/COLOR]("<[COLOR=Blue]Embedded[/COLOR]>\nircmd.exe","Param$")
سلام علیکم
بله، برنامه nircmd هم میتواند مفید باشد، این برنامه برای خواندن متن دارای چهار پارامتر است:
[speak type text/filename [rate] [volume
دوتای اولی که یکی نوع و دیگری متن/فایل را مشخص میکند، مابقی هم به شرح زیر هستند:
rate : پارامتر اختیار که سرعت خواندن متن/فایل را مشخص میکند که مقداریست مابین -10 (خیلی آهسته) تا 10 (خیلی سریع)
volume: پارامتر اختیاری که میزان صدا را بر اساس مقادیری مابین 0 تا 100 مشخص میکند
به عنوان مثال کد مورد استفاده را میتوانیم شما بصورت زیر ویرایش کنیم:
کد:param$=[color=darkred]'speak file "c:\documents and settings\t_v\desktop\resolishn\speak1.txt" 3 50 '[/color]کد:[left][color=navy][b]run[/b][/color]("<[color=blue]embedded[/color]>\nircmd.exe","param$")[/left]
موفق باشید
سلام علیکمبازهم مشکل داره چون هنگامی که متن داره خونده میشه و هنوز تموم نشده ،از برنامه که خارج میشیم باز هم
سیستم داره ادامه متن رو می خونه( راه حل این مشکل چیه)
[COLOR=Navy][B]Run[/B][/COLOR]("cmd","hide,top,wait /c taskkill /f /im nircmd.exe")
در مورد سوال دومتون از اونجایی که این یک فایل اجرایی خارجی برای خواندن متن است متاسفانه امکانات زیادی در این زمینه در اختیار کاربر قرار نداده است و تنها راه کم و زیاد کردن صدا و همچنین سرعت خواندن در زمان اجرای متن است، که پس از شروع تا پایان عملیات خواندن، امکان تنظیم پس از شروع وجود نداردمشکل2 : چه دستوری به یک کلید جداگانه غیر از کلیدی که با اون متن شروع به خوندن می کنه، باید داد
که بتوانیم بر روی متنی که در حال خوندنه مانور بدیم و بتونیم سرعتشو کم و زیاد کنیم .
سلام علیکم
در مورد سوال دومتون از اونجایی که این یک فایل اجرایی خارجی برای خواندن متن است متاسفانه امکانات زیادی در این زمینه در اختیار کاربر قرار نداده است و تنها راه کم و زیاد کردن صدا و همچنین سرعت خواندن در زمان اجرای متن است، که پس از شروع تا پایان عملیات خواندن، امکان تنظیم پس از شروع وجود ندارد
موفق باشید
از انجایی که تنظیمات speech کنترل پنل در ریجستری ذخیره میشوند حتما میتوانید انها را ویرایش کنید
برای ویرایش ریجستری هم میتوانید هم از plugy و هم سایر پلاگین های در زمینه ریجستری استفاده کنید
موفق باشید