سوال در مورد SpeakText

mmb4us

Member
دوستان سلام

می خواستم بدونم که آیا راهی هست که بشه صدایی که متن ها با اون تو برنامه ی بیلدر خونده میشه تغییر داد

بنده تو کنترل پنل تو قسمت speach یه صدای دیگه رو انتخاب کردم ولی باز هم با همون صدای پیش فرض

می خوند ( یعنی همون صدای sam )

ممنون میشم اگه اگه دوستان راهنمایی کنند

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
تا آنجایی که بنده اطلاع دارم خیر
mmb خود دارای یک موتور جداگانه جهت خواندن متون است و فکر کنم از نسخه های 4.9.8 بود که همراه برنامه عرضه شدند
در واقع speech مالتی مدیا بیلدر مستقل از ویندوز است، اگر به فولدر TTS موجود در مکان نرم افزار mmb مراجعه کنید دوفایل خواهید دید با نام های "msttss22L.exe, spchapi.exe" که speech را برای mmb بر روی ویندوز نصب میکنند البته تنها امکانی که میتواند تاحدودی صدای speech را تغییر دهد (که البته نمیشه گفت تغییر صدا) تغییر صدای خواننده متن است

موفق باشید

آخرین ویرایش:

mmb4us

Member
سلام علیکم
تا آنجایی که بنده اطلاع دارم خیر
mmb خود دارای یک موتور جداگانه جهت خواندن متون است و فکر کنم از نسخه های 4.9.8 بود که همراه برنامه عرضه شدند
در واقع speech مالتی مدیا بیلدر مستقل از ویندوز است، اگر به فولدر tts موجود در مکان نرم افزار mmb مراجعه کنید دوفایل خواهید دید با نام های "msttss22l.exe, spchapi.exe" که speech را برای mmb بر روی ویندوز نصب میکنند البته تنها امکانی که میتواند تاحدودی صدای speech را تغییر دهد (که البته نمیشه گفت تغییر صدا) تغییر صدای خواننده متن است

موفق باشید

:)دوست عزیز سلام

من هم ، همین رو می خواستم بدونم که چه جوری میشه صدای خواننده متن رو عوض کرد

اگه میشه این کار رو کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
توسط دستور PitchTTS میتوانید با تغییر فرکانس speech تا حدودی صدای آنرا تغییر دهید

موفق باشید

hr1510

Active Member
برای من یه خانمه صحبت میکنه برای شما sam میاد و حرف میزنه . اِ چه جالب . راستی اگر بیلدر خودش یه موتور سخنگو داره من اون رو هم نصب کردم اما هنوز برای من همون خانمه صحبت می کنه فکر کنم خیلی دوستم داره که از پیشم نرفته :lol: اگه داره چرا پس برای من بهد از نصب اون عوض نشد ؟

msnv

Well-Known Member
برای من یه خانمه صحبت میکنه برای شما sam میاد و حرف میزنه . اِ چه جالب . راستی اگر بیلدر خودش یه موتور سخنگو داره من اون رو هم نصب کردم اما هنوز برای من همون خانمه صحبت می کنه فکر کنم خیلی دوستم داره که از پیشم نرفته :lol: اگه داره چرا پس برای من بهد از نصب اون عوض نشد ؟

سلام علیکم
دقیقا" یادم نیست که صدای زن بود یا مرد خیلی وقته با mmb کار نمیکنم، البته تا جایی که در خاطرم هست صدای مرد بود، اما الآن که شما فرمودین منم به شک افتادم :-?(چی بگم)
همینطور speech در صورتیکه نصب نباشد دستورات خواندن و تنظیم عمل نخواهند کرد اما اینکه میگین سخنگو عمل میکند "برای من یه خانمه صحبت میکنه" به این معناست که قبل از اینکه مجددا" آنرا نصب کنید نصب بوده است

hr1510

Active Member
دقیقا از وقتی ویندوز روعوض کرده بودم بعداز دیدن این تاپیک و پیگیری مشکل دوستومون اوین باری بود که تو ویندوز جدیدم از tts استفاده کرددم .
فقط اینیتالز کردمو و گفتم گو .اون هم گفت . خانم بود یادمه آره یه خانمه بود . تازه بعد از نصب tts خود بیلدر هم هنوز خانم نرفته . لازم به ذکره که من ویندوز 7 استفاده می کنم که در ویندوز 7 که من استفاده میکنم خانم Anna به صورت پیش فرض نقشNarrator ویندوز روایفا میکنند. برای دسترسی به Narrator می توانید از کلیدهای ترکیبی Start+u استفاده کنید .

البته در نسخه های قدیمیتر از ویندوز 7 و ویندوز ویستا مثلا اکس پی (البته ویستا رو یادم نیست اما خود ماکروسافت گفته ویندوز ایکس پی بوده) آقای Sam ایفای نقش می نمودند .

لینک مربوط به فرآیند گفتار در سایت ماکروسافت

درضمن من این لینک هم پیدا کردنم شاید به درد mmb4us هم بخوره

msnv

Well-Known Member
مجددا" سلام علیکم
اینگونه که بررسی کردم درواقع صدای سخنگوی mmb تابع Speech ویندوز است البته بر اساس شواهدی که وجود دارد، از انجایی که سخنگوی xp صدای sam و win7 صدای anna است همچنین چون صدای سخنگوی mmb در winxp صدای sam و در win7 صدای anna است میتوان به این نتیجه رسید
و الآن که بیشتر به این موضوع دقت کرده ام میبینم که اصلا" خود انجین های نصبی mmb نیز بسته های منتشر شده microsoft هستند در واقع mmb برای خواندن یک متن به این انجین احتیاج دارد که در این صورت دوباره به نتیجه بالا میرسیم

همینطور فرمودین اولین باریست که انجین را نصب میکنید میتوان نتیجه گرفت که این فایل از قبل بر روی win7 نصب است منتها بر روی xp خیر.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

mmb4us

Member
دوستان سلام

امروز بعد از اینکه یه نرم افزار آموزش انگلیسی رو نصب کردم ، که قابلیت این رو داره که یک متن رو بهش بدیم و برامون بخونه (توی این نرم افزار صداهای افراد مختلفی هم هست) خوب تا این جا هیچ

اما بعد از اینکه به سراغ بیلدر رفتم و دستور speach رو اجرا کردم با همون صدایی که تو نرم افزار آموزش انگلیسی انتخاب کرده بودم ( که تو رجیستری ذخیره شده بود) بیلدر برام می خوند

که کیفیت صداش هم واقعا عالیه

نرم افزار آموزش انگلیسی که من نصب کرده ام یه نرم افزار فارسی هم هست که اسمش هم هست دستیار آموزش انگلیسی

حالا خواهشم از دوستان اینه که اگه کسی می دونه برای چی این اتفاق افتاده برام بگه

پیشاپیش بخاطر راهنمایی هاتون ممنونم

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
از انجایی که speech برنامه mmb تابع ویندوز است پس همزمان با تغییر صدای سخنگوی ویندوزٰ سخنگوی mmb نیز تغییر میکند

موفق باشید

mmb4us

Member
سلام علیکم
از انجایی که speech برنامه mmb تابع ویندوز است پس همزمان با تغییر صدای سخنگوی ویندوزٰ سخنگوی mmb نیز تغییر میکند

موفق باشید

دوست عزیز سلام

اگه اینطوره که شما می گید کهspeech برنامه mmb تابع ویندوز است . پس چرا وقتی من در کنترل پنل و از قسمت speech یه صدای دیگه رو انتخاب می کنم ، بیلدر با این صدایی که انتخاب کردم برام نمی خونه

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
ببخشید، اشتباهی رخ داد، منظورم این است که تنظیمات انجین mmb تابع انجین نصب شده بر روی ویندوز است
اما متاسفانه هیچ موتور جدیدی برای mmb نیافته ام

اما حتما" بایستی که فایل نصبی سخنگو در کنار برنامه ای که ذکر کرده بودید باشد

mmb4us

Member
سلام علیکم
ببخشید، اشتباهی رخ داد، منظورم این است که تنظیمات انجین mmb تابع انجین نصب شده بر روی ویندوز است
اما متاسفانه هیچ موتور جدیدی برای mmb نیافته ام

اما حتما" بایستی که فایل نصبی سخنگو در کنار برنامه ای که ذکر کرده بودید باشد

دوست عزیز سلام
ممنون که جوابمو می دی

خواستم بگم که من با استفاده از برنامه nircmd تونستم کاری کنم که بیلدر متن رو برام براساس صدایی که تو قسمت speach در کنترل پنل ویندوز اتخاب کردم بخونه
با این کد زیر
Param$='speak file "C:\Documents and Settings\T_V\Desktop\resolishn\speak1.txt" '
Run("<Embedded>\nircmd.exe","Param$")

ولی با چدتا مشکال برخوردم که اگه بلدین لطف کنید و منو راهنمایی کنید
مشکل : اگه قبل از اینکه خوندن متن تموم بشه و بخوایم از برنامه خارج بشیم (بعد از خارج شدن برنامه باز هم سیستم داره ادامه متن رو برامون می خونه )چجوری میشه این مشکل رو حل کرد
مشکل 2 : چطوری می تونیم سرعت خوندن متن رو به انتخاب کاربر بزاریم

msnv

Well-Known Member
دوست عزیز سلام
ممنون که جوابمو می دی

خواستم بگم که من با استفاده از برنامه nircmd تونستم کاری کنم که بیلدر متن رو برام براساس صدایی که تو قسمت speach در کنترل پنل ویندوز اتخاب کردم بخونه
با این کد زیر
Param$='speak file "C:\Documents and Settings\T_V\Desktop\resolishn\speak1.txt" '
Run("<Embedded>\nircmd.exe","Param$")

ولی با چدتا مشکال برخوردم که اگه بلدین لطف کنید و منو راهنمایی کنید
مشکل : اگه قبل از اینکه خوندن متن تموم بشه و بخوایم از برنامه خارج بشیم (بعد از خارج شدن برنامه باز هم سیستم داره ادامه متن رو برامون می خونه )چجوری میشه این مشکل رو حل کرد
مشکل 2 : چطوری می تونیم سرعت خوندن متن رو به انتخاب کاربر بزاریم

سلام علیکم
بله، برنامه nircmd هم میتواند مفید باشد، این برنامه برای خواندن متن دارای چهار پارامتر است:
[speak type text/Filename [rate] [volume

دوتای اولی که یکی نوع و دیگری متن/فایل را مشخص میکند، مابقی هم به شرح زیر هستند:
Rate : پارامتر اختیار که سرعت خواندن متن/فایل را مشخص میکند که مقداریست مابین -10 (خیلی آهسته) تا 10 (خیلی سریع)
Volume: پارامتر اختیاری که میزان صدا را بر اساس مقادیری مابین 0 تا 100 مشخص میکند

به عنوان مثال کد مورد استفاده را میتوانیم شما بصورت زیر ویرایش کنیم:
کد:
Param$=[COLOR=DarkRed]'speak file "C:\Documents and Settings\T_V\Desktop\resolishn\speak1.txt" 3 50 '[/COLOR]
[COLOR=Navy][B]Run[/B][/COLOR]("<[COLOR=Blue]Embedded[/COLOR]>\nircmd.exe","Param$")

موفق باشید

mmb4us

Member
سلام علیکم
بله، برنامه nircmd هم میتواند مفید باشد، این برنامه برای خواندن متن دارای چهار پارامتر است:
[speak type text/filename [rate] [volume

دوتای اولی که یکی نوع و دیگری متن/فایل را مشخص میکند، مابقی هم به شرح زیر هستند:
rate : پارامتر اختیار که سرعت خواندن متن/فایل را مشخص میکند که مقداریست مابین -10 (خیلی آهسته) تا 10 (خیلی سریع)
volume: پارامتر اختیاری که میزان صدا را بر اساس مقادیری مابین 0 تا 100 مشخص میکند

به عنوان مثال کد مورد استفاده را میتوانیم شما بصورت زیر ویرایش کنیم:

کد:
param$=[color=darkred]'speak file "c:\documents and settings\t_v\desktop\resolishn\speak1.txt" 3 50 '[/color]
کد:
[left][color=navy][b]run[/b][/color]("<[color=blue]embedded[/color]>\nircmd.exe","param$")[/left]

موفق باشید

با سلام مجدد خدمت دوست عزیزم

بازهم مشکل داره چون هنگامی که متن داره خونده میشه و هنوز تموم نشده ،از برنامه که خارج میشیم باز هم
سیستم داره ادامه متن رو می خونه( راه حل این مشکل چیه)

مشکل2 : چه دستوری به یک کلید جداگانه غیر از کلیدی که با اون متن شروع به خوندن می کنه، باید داد
که بتوانیم بر روی متنی که در حال خوندنه مانور بدیم و بتونیم سرعتشو کم و زیاد کنیم .

اگه لطف کنی و دستوراتش رو برام بنویسی یک دنیا ازت ممنون میشم البته تا همینجا هم که جوابامو دادی واقعا بزرگواری کردی. ممنونم دوست عزیز

msnv

Well-Known Member
بازهم مشکل داره چون هنگامی که متن داره خونده میشه و هنوز تموم نشده ،از برنامه که خارج میشیم باز هم
سیستم داره ادامه متن رو می خونه( راه حل این مشکل چیه)
سلام علیکم
احتمالا" در حالی که برنامه شما بسته میشود این برنامه در حال اجراست که در اینصورت میتوانید توسط Taskkill وبندوز انرا ببندید:
کد:
[COLOR=Navy][B]Run[/B][/COLOR]("cmd","hide,top,wait /c taskkill /f /im nircmd.exe")
مشکل2 : چه دستوری به یک کلید جداگانه غیر از کلیدی که با اون متن شروع به خوندن می کنه، باید داد
که بتوانیم بر روی متنی که در حال خوندنه مانور بدیم و بتونیم سرعتشو کم و زیاد کنیم .
در مورد سوال دومتون از اونجایی که این یک فایل اجرایی خارجی برای خواندن متن است متاسفانه امکانات زیادی در این زمینه در اختیار کاربر قرار نداده است و تنها راه کم و زیاد کردن صدا و همچنین سرعت خواندن در زمان اجرای متن است، که پس از شروع تا پایان عملیات خواندن، امکان تنظیم پس از شروع وجود ندارد

موفق باشید

آخرین ویرایش:

mmb4us

Member
سلام علیکم
در مورد سوال دومتون از اونجایی که این یک فایل اجرایی خارجی برای خواندن متن است متاسفانه امکانات زیادی در این زمینه در اختیار کاربر قرار نداده است و تنها راه کم و زیاد کردن صدا و همچنین سرعت خواندن در زمان اجرای متن است، که پس از شروع تا پایان عملیات خواندن، امکان تنظیم پس از شروع وجود ندارد

موفق باشید

دوست عزیز سلام

وقعا ازت ممنونم با این کدی که نوشته بودید مشکل اولم حل .

اما در مورد سوال دومم : میخواستم بگم که آیا نمی تونیم از بیلدر به تنظیمات قسمت speach در کنترل پنل ویندوز دسترسی داشته باشیم( چون اگه به این قسمت دسترسی داشته باشیم و بتونیم voice speed این قسمت رو در اختیار داشته باشیم مشکلمون حل میشه )

پیشاپیش از راهنمایی های مفیدتون خیلی خیلیییییییییییییییی ممنونم

msnv

Well-Known Member
از انجایی که تنظیمات speech کنترل پنل در ریجستری ذخیره میشوند حتما میتوانید انها را ویرایش کنید

برای ویرایش ریجستری هم میتوانید هم از plugy و هم سایر پلاگین های در زمینه ریجستری استفاده کنید

موفق باشید

mmb4us

Member
از انجایی که تنظیمات speech کنترل پنل در ریجستری ذخیره میشوند حتما میتوانید انها را ویرایش کنید

برای ویرایش ریجستری هم میتوانید هم از plugy و هم سایر پلاگین های در زمینه ریجستری استفاده کنید

موفق باشید

دوست عزیز سلام

ممنون که سریع جوابامو می دی

یه خواهشی ازت داشتم و اون هم اینکه هرموقع وقت کردی یه نمونه برام بزاری که چجوری میشه
از طریق پلاگین و رجیستری ، سرعت speach ویندوز ، رو تو بیلدر کم و زیاد کرد

منتظر جوابت هستم

جدیدترین ارسال ها

بالا